Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(aukselisr @ 2008 12 09, 15:37)
na kiek zmoniu tiek ir nuomoniu  mirksiukas.gif


Tai jau taip rolleyes.gif
Atsakyti
Geras, pirma kart girdziu, kad negalima nakvisu gert jei planuoji pastoti...
o as geriau... viskas, metu gert... doh.gif
Atsakyti
pastebėjau, kad jei geriu rytais, tai labai labai pakyla apetitas, tiesiog pavalgau ir nejaučiu, kad soti doh.gif buvo baisu čia praeitą savaitę... nebežinojau ko imtis. anksčiau taip nebūdavo, kai vasarą gerdavau belekaip: ryte vakare... tai dabar geriu vėlai vakare, kartais kai pamirštu - visai prieš miegą. tai apetitas jau normalus atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 12 09, 19:28)
pastebėjau, kad jei geriu rytais, tai labai labai pakyla apetitas, tiesiog pavalgau ir nejaučiu, kad soti  doh.gif  buvo baisu čia praeitą savaitę... nebežinojau ko imtis. anksčiau taip nebūdavo, kai vasarą gerdavau belekaip: ryte vakare... tai dabar geriu vėlai vakare, kartais kai pamirštu - visai prieš miegą. tai apetitas jau normalus atrodo.

o man kazkodel kaip tik atrodo, kad nakvisu aliejus turi sureguliuoti svori g.gif
Atsakyti
teko ir man pagerti nakvišų kapsules. gali būti ir sutapimas, bet kai tik suėjo trys mėnesiai nuo tada kai pradėjau jas gerti ir nepasirodė mano mėnesinės... to mėnesio ciklas buvo 58 d. g.gif nuo tada nebegeriu
Atsakyti
PMS nuėmė po pusės metų vartojimo, odai didelio poveikio neturėjo, nagams taip pat, ciklas nebuvo sutrikęs, tai šio atvejo komentuoti negaliu, tik labai riebaluotis plaukai pradėjo.Jų slinkimo, deja nesumažino.Bet ir slenka dėl kitų didelių problemų, kurių nakvišos, deja, netvarko.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 07, 14:12)
As taip pat pradejau vartoti Nakvisu alieju, taciau mano veido odo tokia baisi pasidare ir spoguota ir inkstyru daugiau. Na galvoju gal taip turi buti valosi oda. Kaip tik nuejau pas ginekologe ir paklausiau ka ji mano apie Nakvisu alieju, tai jos atsiliepimai nebuvo ispudingi, sako nebent gydytojas paskiria, bet istikruju nerekomenduoju jo gerti, o ypac toms kurios planuoja pastoti. Va ir internete radau, kurioms tai aktualu ikeliu:

Klausimas: Laba diena, vartoju nakvišų aliejaus kapsules, ar nesutrikdys jo vartojimas ovuliacijos, labai norime susilaukti vaikučio. Ačiū.

Atsakymas: Laba diena, planuojant nėštumą rekomenduojama nevartoti jokių farmakologinių preperatų, dažniausia reikalinga vartoti prieš pastojimą folio rūgštį, siekiant išvengti vaisiaus nervinio vamzdelio formavimosi defektų.
Manau,nakvišos aliejaus geriau nevartoti, kadangi jis tiesiogiai veikia moters hormonų pusiausvyrą.

nezinau kaip ten yra del pastojimo, taciau pradejus ji vartoti kaip tik pradejau jausti savo ovuliacija, ko iki to niekada nebuvo, ir mm susireguliavo, ko iki to irgi nebuvo. Beto del zindymo man jos buvo labai smarkiai issiderinusios.
Atsakyti
QUOTE(_Jurga_ @ 2008 12 10, 17:12)
PMS nuėmė po pusės metų vartojimo, odai didelio poveikio neturėjo, nagams taip pat, ciklas nebuvo sutrikęs, tai šio atvejo komentuoti negaliu, tik labai riebaluotis plaukai pradėjo.Jų slinkimo, deja nesumažino.Bet ir slenka dėl kitų didelių problemų, kurių nakvišos, deja, netvarko.

tai manau, kad nagams, odai ir plaukams ir neturi buti kokio super poveikio. gali matytis kad oda siek tiek aplygejo ir pan. bet kad labai pastebimi rezultatai butu tai abejoju, visgi kad rezultatai butu geresni nagam, odai ir plaukams reiketu rinktis specealiai tam skirtus vitaminus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 12 10, 21:29)
tai manau, kad nagams, odai ir plaukams ir neturi buti kokio super poveikio. gali matytis kad oda siek tiek aplygejo ir pan. bet kad labai pastebimi rezultatai butu tai abejoju, visgi kad rezultatai butu geresni nagam, odai ir plaukams reiketu rinktis specealiai tam skirtus vitaminus  rolleyes.gif

nakvisu aliejus, siaip ir yra tam skirtas vitaminas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 11, 11:51)
nakvisu aliejus, siaip ir yra tam skirtas vitaminas  ax.gif

Nakvišų aliejus skirtas labiausiai lengvai balansuoti moteriškus hormonus, o kad to pasekoje pasitaiso arba ne oda ir plaukai ar apetitas, tai kitas klausimas... čia priklausomai nuo to, ar tos odos/plaukų problemos buvo įtakojamos hormonų. Jei problemos ne dėl to, tai nieko ir nepadės... o gali ir ne visai tikti. Pvz, man nakvišos vien nelabai padėjo (šiek tiek efektas jautėsi, bet ne milžiniškas), pradėjau gerti kitą papildą, kur nakvišų aliejus, agurklių aliejus ir pan - oda išsivalė žyyyymiai geriau, buvau apakus, kad neturėjau nei vieno spuogelio kelias savaites po poros mėn gėrimo blink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti