Įkraunama...
Įkraunama...

Popiežiui Jonui Pauliui II atminti

Tokį popiežių kažin ar kas pakeis... cry.gif Nuostabi asmenybė sad.gif Pasaulis neteko tikrai daug...
Atsakyti
Jis irgi nebuvo amzinas. Kad ir kaip pasaulis to noretu verysad.gif Visi ten kazkada iseisim. Pamenu kai Jis lankesi Lietuvoje verysad.gif
Atsakyti
Man palengvėjo, kai delfi.lt perskaičiau apie popiežiaus mirtį. Tai rašydama rizikuoju, kad mane gali užsipult kas nors unsure.gif .
Pagaliau jo kančia baigėsi...
Ypač per Velykas man buvo skaudu žiūrėt, kad jį kaip marionetę tampo unsure.gif .
Atsakyti
Sesilija, man irgi atrodo, kad zmogus perzenges mirties riba tampa laimingas. Nors gyviesiems tai suvokti sunku.
Atsakyti
Jis taps dideliu angelu, šventuoju. Patikėkit manim, mažai pasaulio istorijoje buvo tokių didingų popiežių, na paskutinis galbūt Pijus X
Atsakyti
Buvo nuostabus zmogus! 4u.gif Gaila del jo netekties
Atsakyti
Vakar 21.37 val. Vatikano laiku mirė Popiežius Jonas Paulius II. Netekom didžio žmogaus. "Jis išėjo į amžinybę, jo atlikti darbai taip pat liko amžiams".
Apmaudu, jog įvairių šalių TV tai pranešė iš karto, o lietuvių žiniasklaida - nė žodžio. Kaip visada...
Sužinojau per amerikiečių žinias, transliuotas tiesiogiai iš Vatikano. Kunigas, laikęs atminimo mišias, per savo kalbą nemažai kalbėjo apie Vilnių, Lietuvą, kuri Popiežiui buvo ne mažiau brangi, nei jo paties Tėvynė Lenkija.
Atsakyti
Nors nesu giliai tinkinti, tačiau šis žmogus buvo didis mano akimis, dalinai dėl jo aš grįžau į tikėjimą dar 1990 - aisiais, kai Jonas Paulius II lankė Lenkiją, vykom ir mes iš Lietuvos. Pamačiusi tokias minias žmonių apšalau - tačiau melstis ir būti su Juo buvo tikrai gera. Tai labai didi ir iškili asmenybė...
O vakar apsiverkiau ir tiek, gal iš gailesčio, gal dėl atsiminimų, tačiau šiam Žmogui danguje tikrai bus GERIAU nei pas mus, žemėje...
Atsakyti
Popiežius Jonas Paulius II padėjo man grįžti į tikėjimą. Nesu praktikuojanti katalikė, tačiau apskritai nebuvau jokia, kol nenuvykau į vieną susitikimą su juo Lenkijoje, berods Lomžoje ir Bialystoke. Pamačiau tiek žmonių, išgirdau masines maldas, galų gale iš labai labai arti pamačiau šį didį ŽMOGŲ - ir supratau, Dievas yra, jei šitiek žmonių jam meldžiasi. Gavau tąkart popiežiaus palaiminimą...
Mano atmintyje jis išliks tikrai visam gyvenimui...
Atsakyti
Is tiesu sis zmogus buvo yra ir bus gerumo, atlaidumo pavyzdys mums visiems... 4u.gif Juk ne kiekvienas sugebetume atleisti zmogui,pasikesinusiam i musu gyvybe....
KIEKVIENAS UZDEGIME ZVAKUTE LANGE, TEGUL KIEKVIENAS ZINO, KAD GERIAUSIAS ZMOGUS ISEJO GARBINGAI!!! 4u.gif
Atsakyti
Nesu arši katalikė, bet šis Žmogus buvo tikrai unikali Asmenybė iš didžiosios raidės... verysad.gif Labai liūdna jo netekus verysad.gif
http://www.vatican.v...p_ii_xxv_en.htm
Atsakyti
Man jis visad bus to tvirto tikejimo, vilties meiles ir atleidimo pavyzdys....
Atsakyti