Įkraunama...
Įkraunama...

Čirviniai blynai

Ar duodat sirviniu blynu, savajai pabandziau duoti,tai pasigardziuodama valge ir dar prase..............kai pagalvoju,juk keptas maistas,nelabai gerai,bet juk sausainiai kepami irgi. g.gif
Atsakyti
Manau, kad galima duoti - juk ne kokiuose senuose riebaluose kepta, ir manau, kad geriau negu pirktiniai sausainiai - mažiau koncervantų.
Maniškiui irgi patiko............
Atsakyti
maniskiui irgi patinka 4u.gif
Atsakyti
Mas irgi noriai valgom.
Atsakyti
Kai mano vaikas buvo tokio amziaus as net negalejau pagalvoti, kad jis valgytu toki maista. Negaudavo jau vien todel, kad valgi maziukui visuomet gamindavau pati.
Dabar, kuomet mazylis paaugo ir valgo nerealiais kiekiais, tokiu blynu kaip minejo temos autore, leidziu valgyti, taciau pati nekepu. Vis tik miltinis, o dar ir keptas patiekalas nera gerai ax.gif
Atsakyti
duodu. kaip kepu, tada nei pietu daryt nereik. valgo pusryciams ir per pietus, ir dar visur pridelioja. o paskui eina ir renka ir valgo. nieko blogo nematau, juk, kaip kazkas minejo ne ant riebalu kepta. patys ant tokiu uzaugom.
Atsakyti
kartais irgi iškepu blynukų, mums 1,4 metų, oi kaip skaniai valgo su jogurtu užpylus arba su grietine thumbup.gif
Atsakyti
Esu davus,bet nelabai manajei doh.gif
Atsakyti
parasykit prasau recepta ir kap darot.
Atsakyti

QUOTE(Pacific @ 2008 06 06, 11:23)
parasykit prasau recepta ir kap darot.


Duypodu saviškiui nuo dvejų metų. Valgo thumbup.gif O darau kaip ir paprastus, tik biski tirstesnę tešlą ir ipilu šlakelį sviestuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cutrin: 06 birželio 2008 - 11:04
mes irgi tus blynukus labai megstam pusryciams thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiui ir labai skanu thumbup.gif
Atsakyti