[Sena tema(daug vertingos info)
Pratęsim paplepėjimus čia. Labai įdomu, mamytės, kaip "tvarkotės" su savo vaikučių judrumu?
QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 01:19)
[Sena tema(daug vertingos info)
Pratęsim paplepėjimus čia. Labai įdomu, mamytės, kaip "tvarkotės" su savo vaikučių judrumu?

radau radau naują temą, bet reikia ir sena pabaigti

QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 10:51)
uzbaigiau

QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 10:59)
niu ką tokią proga, kad karta metuose užgavėnės, tai pabaikime apie užgavėnes

Labai ačiū, tikrai įdomu pasiskaityt, gražiai temą pabaigei

QUOTE(saulutes mama @ 2008 02 05, 11:00)

Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 10:51)

Kad tik iloniux atrastų

QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 14:14)
ras ras

jai ką nuoroda į AZ nusiusime

Pasdakyk ką dėl melavimo reik daryt? Nu patark ką nors...
šiandien ryte atsikeliu, Markas jau lovoj savo sėdi, sakau: tai ko pas mane neateini, sako: tavęs bijau,kad nebartum manęs
Nesupratau, juk aš jo niekada nesu barusi dėl tokių nesąmonių. Atseit labai aš pikta. Nu nėra žodžių..
šiandien ryte atsikeliu, Markas jau lovoj savo sėdi, sakau: tai ko pas mane neateini, sako: tavęs bijau,kad nebartum manęs

Nesupratau, juk aš jo niekada nesu barusi dėl tokių nesąmonių. Atseit labai aš pikta. Nu nėra žodžių..
QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 16:58)

viska išbandžiau niekas nepadeda, tiesiog nesustoju ir visada kalbuosi ir klausiu, kodėl, kas kaip, ir praeina šiek tiek, tada MB patampa negeras žmogus. na žo užburtas ratas, ir taip atrodo, kad taip turi būti

QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 15:14)
QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 17:25)
Radau jus, nepasislepsit

QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 17:58)

Na nezinau ka ir patart cia kiekvienam vaikui individualiai, as tai matau kad mano Saida sumeluoja tada jei uz teisybe labai supykstu ir baudziu, tai stengiuosi sitaip nedaryt, kad ir labai blogai pasielgia ir prisipazista stengiuosi pagirt uz tai kad prisipazino tada jai neber prasmes meluot, o uz melavimus susilaukia bausmes. Bet cia visiem vaikam skirtingai manajai suveikia o kitam gal ne.
QUOTE(iloniux @ 2008 02 05, 20:12)
Radau jus, nepasislepsit
Na nezinau ka ir patart cia kiekvienam vaikui individualiai, as tai matau kad mano Saida sumeluoja tada jei uz teisybe labai supykstu ir baudziu, tai stengiuosi sitaip nedaryt, kad ir labai blogai pasielgia ir prisipazista stengiuosi pagirt uz tai kad prisipazino tada jai neber prasmes meluot, o uz melavimus susilaukia bausmes. Bet cia visiem vaikam skirtingai manajai suveikia o kitam gal ne.

savo vaikui tą patį darau, kai prisipažysta nebaru, pagiriu, bet pasikalbame, kad negerai padarė, bet vistiek neikas nepadeda

QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 21:15)
savo vaikui tą patį darau, kai prisipažysta nebaru, pagiriu, bet pasikalbame, kad negerai padarė, bet vistiek neikas nepadeda

Nu va sakau kad visiem skirtingai vieniem to uztenka kitiem reik kitu budu ieskot, o kartais kad ir kaip stengiesi nerandi ir viskas. Pas mus tas pats kad ji negirdi kas jai sakoma ir taip bandau kad isgirstu ir kitaip be saukimo niekaip neiseina ir viskas.
QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 15:58)
Manoji meluoja kai nori siek tiek pamanipuliuoti, nu kad as pasielgciau kaip ji nori. Bet geriausiai aiskiai pasakyti, kad as suprantu tavo norus, bet bus kaip kazkada/dabar sakau. Padeda... porai dienu.
QUOTE(iloniux @ 2008 02 05, 22:17)
Nu va sakau kad visiem skirtingai vieniem to uztenka kitiem reik kitu budu ieskot, o kartais kad ir kaip stengiesi nerandi ir viskas. Pas mus tas pats kad ji negirdi kas jai sakoma ir taip bandau kad isgirstu ir kitaip be saukimo niekaip neiseina ir viskas.
žiūrėsiu, ką čia daryti, šiaip kol aš namie atrodo viskas gerai, elgesį visiškai pakeičiau, lyg melas sumažėjo