O ko cia nustebti, kad neileidzia... Cia kas kaip nori tas taip ir issidirbineja ir issidirbines, kol mes patys nebebusim nuolaidus tokiems atvejams... Kiek cia nusakytu atveju, tiek atsakymu: "neileido- nejau, supykau, pabumdejau ir ate". O po to einame i forumus ir sakome: kiaules, kaip jie drysta... o ko jiems nedrysti, jei jiems taip patogiau.. Manes i viena Akropolio parde neileido su vezimu, sakyciau net nemandagiai, atkisau nustaciusi juokingai ramia mina ir tepasakiau, kad savas teises as zinau, patariau ir jiems pasidometi, kol neiskilo problemu. Ir ramiai vaikstinejau kiek sau tinkama su vezimu pries aky ignoruodama bet kokias tolimesnias replikas.. Akivaizdziai pardavejai buvo nejauku ir nemalonu.. Po to ivykio dar keleta kartu vaziavau ten specialiai su vezimu ir daugiau nebeisgirdau pasiulymu isriedeti is ten.
O ir vaika maitinau kur man buvo patogu, aisku padorumo ribose budavau uzsidengusi krutine skara, kad nesisvaistyciau tavo turiais, bet niekam neuzkliuvau beveik 2 metus.
O siaip cia visuotine svietimo problema, kada patys zmones nezinom savuju teisiu. Reiktu jau mokykloj pamokas tokias daryti, vietoj tu juokingu pamokymu kaip naudotis prezervatyvu, kada puse is esanciuju seniai uzsimerke moka uzsideti smile.gif
Imant pvz Amerika, ar bet kuria labiau .. sali... Ten viskas aisku ir paprasta.. Pamatys, kad mama musa vaika- jau vaiku teises prisistato- pas mus niekas nekreipia jokio demesio. Pamatys, kad suo slubuoja savaite- tuoj gyvunu prieziuros zmones prisistatys- pas mus jokios reakcijos.. Suo pakakojo, nesusrinkai- tuoj gausi repliku ir skunda, bauda- o cia dziaugiames, kad ne ant batu apsh.. i rnueinam.. Kol busim abejingi - tai ir aplinka bus abejinga..