Mergaites,
Maciau as pirkti tokiu panasiu i cipsus trikampiuku, tik storesniu, naces atrodo vadinasi, ten Byvis su Teslagalviu jas vago . Kazkada bandziau, tai man kazkaip kieta ir neskanu pasirode, gal jas kazkaip kitaip reikia valgyti? Ar jum patiko? Jas siaip atrodo, su padazais reiktu valgyt, net per tv maciau, kaip viena padaza dare, su malykle sumale pora pomidoru, avokada, prieskoniu, zalumynu...Ar jum patiko, kaip skaniai padaryti si uzkandi???
jei tikiesi, kad tai bus bulvinis cipsas - tai neskanu.
Man jie skaniausi be nieko, o siaip tai buna prieskoniu skyriuosi jau gatavu padazu stiklainiukuose arba pokeliuose sausu prieskoniu, kuriuos reikia maisuti su grietine ir pan. Kazkada SavamKampe juos atnesdavo pasildytus mikrobangeje su ishlydytu suriu - irgi visai nieko.
Man jie skaniausi be nieko, o siaip tai buna prieskoniu skyriuosi jau gatavu padazu stiklainiukuose arba pokeliuose sausu prieskoniu, kuriuos reikia maisuti su grietine ir pan. Kazkada SavamKampe juos atnesdavo pasildytus mikrobangeje su ishlydytu suriu - irgi visai nieko.
QUOTE(Onora @ 2005 04 06, 14:42)
Kazkada SavamKampe juos atnesdavo pasildytus mikrobangeje su ishlydytu suriu - irgi visai nieko.
Įdomi idėja O kaip būdavo su tuo sūriu - sukišti į jį, užpilti ar paprasčiausiai šalia tas sūris? Ir koks tas sūris - lydytas , tostinis ar kaip raklet ?
Man iki to Savo Kampo labai jau toooli, paaiškink, kad loska.
Šiaip jau kokio parmedžiano ar kitokio kieto sūrio galima užtarkuoti ar užbarstyti ir į mikrobangę Dažnai valgom ir su pirktiniais gvakamolio, čili padažiukais - man labai skanu. O načios tai kukurūzinių miltų čipai, todėl jie ir kietesni. Beje, dar galima aštrių troškintų pupelių sumaišyti su tarkuotu sūriu, šituo mišiniu apipilti čipsus ir pašildyti. Vaidzialis gali pasirodyti nekoks, bet skonis tikrai neprastas
labai skanu ir pakepinto faršo idėti, sūrio ant viršaus ir į orkaitę trumpam čia jau fantazijos reikalas, ką dėsi, niam niam....
QUOTE(Amalia @ 2005 04 07, 10:23)
Įdomi idėja O kaip būdavo su tuo sūriu - sukišti į jį, užpilti ar paprasčiausiai šalia tas sūris? Ir koks tas sūris - lydytas , tostinis ar kaip raklet ?
Man iki to Savo Kampo labai jau toooli, paaiškink, kad loska.
Man iki to Savo Kampo labai jau toooli, paaiškink, kad loska.
tiesiog uztarkuotas suris kaip ant keptos duonos ir fsio
QUOTE(Onora @ 2005 04 06, 14:42)
o siaip tai buna prieskoniu skyriuosi jau gatavu padazu stiklainiukuose arba pokeliuose sausu prieskoniu, kuriuos reikia maisuti su grietine ir pan.
Būtent taip man jie skaniausi Sumaišai sausą pakelio turinį su giretine ir niam niam Šiaip tokių panašių sausų prieskonių mišinių, kuriuos reikia sumaišyti su grietine, yra ir čipsasms. Ir pačių įvairiausių skonių. Gaila, kad pas mus Lietuvoje to nera, nes aš ir prie čipsų mėgstu kokių nors priedų. Tai suraudau paprastą būdą - į grietinę priberiu pačių įvairiausių paprastų prieskonių ir sumaišau. Čipsu užkabinu tokį padažą ir skanaus
o man tai naces net labiau patinka nei bulviu cipsai, ir kazkaip jau pripratau kad jie kietesnis nei kiti man tai ziauriai skanu
Aš juos labai mėgstu.
Skanu valgyti su tepamu sūriu, kaip mini sumuštinukus.
Skanu valgyti su tepamu sūriu, kaip mini sumuštinukus.
Labai skanu (mano šeimynai ir mūsų draugams) su Santa Marijos prieskoniais, kuriuos reikia išmaišyti su grietine (geriau liesesnė) arba jogurtu. Gaunasi toks niam niam padažiukas Būna pirkti prie meksikietiškų produktų ir mačiau 3 rūšių: su daržovėmis, su sūriu ir su avokadu. Naches dažniausiai perkam paprastus arba sūrio skonio.
Dar prie ju galima pasidaryti surio padaza,jum reikes'
velveta surio,1skardines cili su pupelem,1skardines cili be pupeliu ir farso,farsa pakepini su svogunais ,tada i puoda sudedi farsa ,cili ir velveta reik ,kad viskas susiltu,suris istirptu,negalima uzvirt,todel geriausia naudoti puoda kuris pats syldo,nustatai ant vidurines temperaturos ir tegu sila po truputi.Tas padazas valgomas karstas,nes atsala ir uzstingsta suris,neskanu.
velveta surio,1skardines cili su pupelem,1skardines cili be pupeliu ir farso,farsa pakepini su svogunais ,tada i puoda sudedi farsa ,cili ir velveta reik ,kad viskas susiltu,suris istirptu,negalima uzvirt,todel geriausia naudoti puoda kuris pats syldo,nustatai ant vidurines temperaturos ir tegu sila po truputi.Tas padazas valgomas karstas,nes atsala ir uzstingsta suris,neskanu.