Įkraunama...
Įkraunama...

Načės (naches) - kaip čipsai

Va ir aš girdėjusi esu,ns bet pirkti tai dar neteko matyti.Reikės tuomet "MAXIMOJE" pažiūrėti prie čipsų,gal kartais ir "IKI" būtų.Taip smalsu paragauti.O kažkokie kur dabar reklamuoja čipsų padažai,gal ir tiktų g.gif
Atsakyti
Jau radau kur Nachos galima įsigyti ir jumi visom galiu pasakyti. Aš pirkau "Rimi" prekybos tinkle. Mačiau ir "IKI parduotuvėje. Tik "Nachos" netupi viename skyriuje su čipsais.. IKI parduotuvėje buvo atskiras skyrius pavadinimu "Egzotika"...
Atsakyti
Nachos maximoje surandami skyriuje prie makaronu, miltu ir kruopu, bent jau Panevezyje smile.gif nezinau, kodel ne prie cipsu ax.gif
o valgyti skaniausia su pirktiniais padaziukais- salsa ar surio padazu, ieskoti reikia prie kecupu thumbup.gif
O siaip skaniau nei bulviniai traskuciai ir kazkaip nera to jausmo, kad riebu butu kaip su traskuciais buna blush2.gif
ir prie alaus liuks drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš tepu "kąstinį" ant jų. Yra parduotuvėse toks kaip varškytės indelis. Ten ir yra varškė su česnaku ir dar kažkokiais priedais. Mums labai patinka.
Atsakyti
As valgiau labai gardzia uzkanda prie alaus butent is tokiu cipsu, pagaminta draugo is Kanados. Is pradziu net nesuvokiau, ka ant stalo padejo, bet kadangi tas krepsininkas puikus virejas, tai isdrisau valgyt....Tie cipsai buvo apibarstyti suriu, farsu, paprika, truputi prieskoniu ideta ir ttruputi pakepta orkaitej. Skonis nerealus, net dabar seile nutiso, nors as alaus visai nemegstu, ale viena is meiliu dabar prisiminiau ir net silpna pasidare. Ot velnias, gal be reikalo as ta tipeli palikau blush2.gif Reiks man pabandyt ir pasikept....
Atsakyti
Su čili sriuba labai skanu..
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 01 10, 17:48)
O siaip skaniau nei bulviniai traskuciai ir kazkaip nera to jausmo, kad riebu butu kaip su traskuciais buna blush2.gif

Man ir visuomet atrodė, kad tai labai sveikuoliški "čipsai", bet kad juose kalorijų ne ką mažiau nei tradiciniuose, nors žinoma, ne visiems tai aktualu biggrin.gif
Aš kai pirmąkart paragavau, pagalvaojau, fuuuui, kas čia per kartonas (nes lyginau su bulviniais), po to kažkaip antrą kartą krimstelėjau - pagalvojau, kad gal ir nieko, o kai trečią kartą paragavau - supratau, kad aš juos mėgstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brankapliusdu @ 2006 05 20, 10:49)
na visu pirma, tai Nachos, o ne naches. mano draugas dirbo meksikieciu restorane, kuris pagal ta patiekala buvo pavadintas. tradicinis receptas: nachos apibarstomos tarkuotu suriu ir kisamos i mikrobangu krosnele/orkaite. pasildoma, kol issilydo suris. uzdedama siek tiek salotu,guacamole, salsos bei grietines.

dar visa tai galima paskaninti juodomis pjaustytomis alyvuogemis ir jalapenos pipiriukais mirksiukas.gif
Atsakyti
reiks paragaut to skanesto bigsmile.gif
Atsakyti
Nors as asmeeniskai nesu ju megeja, bet kartais gaminame taip:

ant lekstes pridedi naachos tda ant virsaus dedi cesnako padazo (giretine ir ispausts cesnakas), kepinto mesos farso, avokado, smulkiai pjaustytu agurku ir pomidoru, svoguno ir surio.

Tik valgyti sudetinga, nes viskas krenta, todel visa tai dazniausiai dedu ant tortilijos ir ja suvyniojus skaniai sau kertu, kad net ausys linksta. niam niam.

Kavinese daznai patieka nachos leksteje, du indeliai su salsos padazu ir su cesnako padazo, agurkas, morkos ir suris, supjaustyti lazdelemis.

o dar esu maciusi jog apdeda nachos tiesiog tarkuotu suriu ant virsaus oregano ir i orkaite ar mikro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakarieku: 02 vasario 2008 - 14:48
skaniai skamba
Atsakyti
jeeetus seile nutyso rolleyes.gif
Atsakyti