Įkraunama...
Įkraunama...

Tolimoji Rusija

Įdomus sumanymas smile.gif . O ką jūs tikitės tose vietose pamatyti? Aš esu buvus kelis kartus Sibire (prie Baikalo, Altajaus kraštuose) ir vidurinėje Azijoje, tiesa, paskutinį kartą buvau prieš 10 metų. Mes keliaudavom į kalnus, o miestuose būdavom nedaug, bet man susidarė įspūdis, kad Sibire vienas dalykas yra vertingas- graži gamta, kur jos nespėjo nuniokoti, o miestuose- nieko ypatingo. Na, bet gal tik mano tokia nuomonė smile.gif.

Atsakyti
Mane labai domina Sibiras wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat susizaveje sibiru.
Ar kas nors esate bendrave su tokiomis agenturomis

www.eurokeliones.lt

www.destinata.lt

gal galite nuomones issakyti 4u.gif
Atsakyti
Kad ten prie to Baikalo nelabai yra ką veikti, viskas meldais užėlę, išsimaudyti neprieisi schmoll.gif Ir šeip keliai siaubingi, gal tą atstotų pro langą matomi ežerai, gamta, bet viskas užžėlę, medžiai neiškirsti, krūmynai, brūzgynai, lūšnos.. Atokesnėse vietovėse viešbučių sunkoka rasti, o ir tie patys baisūs, su tarakonais, grybeliu vonioje ir t.t.
Na, bet anyway, turi ta Rusija kažką žavingo, kad ir kokie nepatogumai, grįžtume antrą kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatti @ 2008 03 19, 19:19)
Kad ten prie to Baikalo nelabai yra ką veikti, viskas meldais užėlę, išsimaudyti neprieisi schmoll.gif Ir šeip keliai siaubingi, gal tą atstotų pro langą matomi ežerai, gamta, bet viskas užžėlę, medžiai neiškirsti, krūmynai, brūzgynai, lūšnos.. Atokesnėse vietovėse viešbučių sunkoka rasti, o ir tie patys baisūs, su tarakonais, grybeliu vonioje ir t.t.
Na, bet anyway, turi ta Rusija kažką žavingo, kad ir kokie nepatogumai, grįžtume antrą kartą biggrin.gif

O kurioj pusėj Baikalo Jūs buvot? Irkutsko ar Buriatijos? Kokioj vietovėj?

Mano vyras kelis metus dirbo prie Baikalo su turistais. Prie Baikalo ilsėtis ypatingai mėgsta užsieniečiai: amerikiečiai, japonai, vokiečiai.. Ir ten tikrai yra ką pamatyti ir ką veikti. Aš pati nebuvau ten, tik kiek žinau iš vyro pasakojimų ir nuotraukų, filmuotų vaizdų. Bet vaikams paaugus tikrai ten nuvažiuosim- MB yra pažadėjęs tokią kelionę, o ir draugus savus jis labai nori aplankyti, nes jau kelis metus su jais bendrauja tik internetu ir telefonu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 04 30, 13:48)
Mes važiavom, bet nieko ten tokio ypatingai baisaus nebuvo , viskas kaip visur biggrin.gif

nieko ten baisaus biggrin.gif pas mus LT buna baisiau
Atsakyti
vaziavom... Sustabde, prie popieriu kabinejosi... Teko susimoketi verysad.gif .. Puikiai tinka doleriai lotuliukas.gif
Atsakyti
Rusija yra mano nauja svajone wub.gif tik kad brangu, o ir pasirinkt kur keliaut sunku is tokios platybes g.gif bet paskutiniu metu net sirdis tirpsta kai apie tai pagalvoju blush2.gif tai manau kad sia svajone kadanors igyvendinsiu wub.gif
Atsakyti
Noriu vasarą nuvykti į Sočį, bet baiminuosi, kad maistas, gėrimai ir paslaugos bus labai brangios. Gal kas nors buvote ir žinot ar brangiai kainuoja poilsis Sočyje?
Atsakyti

Labukas mergaites norejau paklausti gal kam jau teko vaziuoti automobiliu per rusija? ar i kazachstana smile.gif planuojame ilga kelione net iki kazachstano tai dabar turiu susirinkti informacija kiek kainuoja vizos ? kuriais keliais keliauti ? gal kas pasidalintumete ispudziais? labai prasau padekit blush2.gif
Atsakyti
Jei jau kas TIKRAI vaziuotumete, tai lauksim ispudingo fotoreportazo, nes man ten irgi viskas atrodo egzotika:-)
Atsakyti
QUOTE(Era83 @ 2010 04 28, 20:49)
Labukas mergaites norejau paklausti gal kam jau teko vaziuoti automobiliu per rusija? ar i kazachstana smile.gif  planuojame ilga kelione net iki kazachstano  tai dabar turiu susirinkti informacija kiek kainuoja vizos ? kuriais keliais keliauti ? gal kas pasidalintumete ispudziais? labai prasau padekit blush2.gif

Į Kazachstaną neteko, bet per Rusiją teko.

Vizos kaina priklausys nuo to, kokią vizą darysitės: turistinę ar tranzitinę (jai gauti teks įrodyti, kad būtina kirsti Ru teritoriją).

O kokiais keliais važiuoti priklausys nuo to, į kurią vietą Kazachstane važiuojate. Tik atminkit, kad RU keliai toli gražu ne idealūs. Tiksliau galiu pasakyt, kad kai kur net federalinės trasos panašesnės į suartus arimus, o ne greitkelius.
Atsakyti