Įkraunama...
Įkraunama...

Sidabrinės vestuvės

QUOTE(saulyteee @ 2011 06 27, 14:48)
idėjų čia rasti tikrai galima 4u.gif  nenorėkit, kad kas Jums visą scenarijų kaip ant lėkštutės pateiktų 4u.gif

ir nenoriu, tongue.gif ,

štai gal kam pravers. mums laai pasisekė viskas, svečius sukvietėm tėvams nežinant thumbup.gif , ir jų paprašėm kad atsineštų truputį maisto, viskas gavosi labai šauniai, ir nebuvo perkrauta. o tėvai galvojo, kad mes tik šašlykų atvažiuojam kepti lotuliukas.gif , o gavosi vestuvės. jei kil neaiškumų klauskit. ir tiesa, kai truputį bus visi apšilę, būtinai žaiskit meilės prisipažinimą kur reikia piešti, labai liuks gavosi. wub.gif
Perlinės vestuvės
(tėvams prieš 1 val. Pasakom, kad už valandos būtų apsirengę ir stovėtų kieme )
1. Prieš išvykstant į Karpynę
Emilija: Kai paukščiai gers dangaus žydrynės gaivą,-
Mylėkit vienas kitą.
Kai viesulai ims siausti
Ir negandom dangus pajuos,-
Laikykit vienas kitą.
Kai laiko rūdys bandys pagraužti Jūsų meilę,-
Matykit vienas kitą.
Kai džiaugsmas degs,
Ar skausmas maus Jums širdį,-
Girdėkit vienas kitą.
2. Merginos puošia mašiną kaspinais
Emilija: Šiandien į kelionę Jus lydės piršlys Vytelis ir svočia Roma.
Emilija: Lauksim Jūsų sugrįžtant.
3. Tėvai su piršliais išvažiuoja trim valandom į „Karpynę“, kur užsakytas boulingas ir pietūs.
4. Likę svečiai kieme ruošia vaišes, puošia stalus ir kiemą.
5. 15:00 val. Pasiimam padarytą juostą keliui užtverti ir bėga keletas svečių su visais vaikais ant kelio jį užtverti .
6. Grįžta visi į kiemą. Monika groja su akordeonu. Pasitinkame su duona ir druska bei degtinike.
7. Dovanos.
Emilija: Metai tegu sensta-Jūs nesenkit
Audros tegu verkia-Jūs neverkit
Vėtros tegu siaučia-Jūs mylėkit
Svajos tegu grįžta, nusilenkia ir pasiduoda išsipildymui.
Tad linkim nepavargt gyvenimo kely,
Laimingi būkite džiaugsme ir stiprūs liūdesy.
Vestuvių sukakties proga jus sveikina vaikai su šeimomis.
Jei dar kas nori sveikinti pasveikina
8. Emilija: o dabar visus kviečiam prie stalo.
9. Po kiek laiko:
Emilija: jau 30 metų namuose yra labai aiškiai paskirstyti darbai, dėl kurių beveik kasdien kyla ginčai , tad laikas juos padalinti iš naujo. (tėvai traukia po lapelį ir skaito kokį darbą dirbs)
Valgį gaminsiu aš
Po turgus lakstysiu aš
Indus plausiu aš
Alų gersiu aš
Nervais grosiu aš
Pinigus uždirbsiu aš
Pinigus leisiu aš
Gulėsiu ir laikraštį skaitysiu aš
Ryte kavą į lovą nešiu aš
Filmus žiūrėsiu aš
Anūkus per vasaras žiūrėsiu aš
Pas vaikus į svečius važinėsiu aš.
Viskam užtvirtinti kviečiu pakelti taureles .
10. Po kiek laiko
Emilija: Kadangi mama jau nebežino kaip maitinti savo vyrą, siūlome jai naują meniu
Pirmadienis: Prie parūgusio kefyro dėti porą saujų žvyro, dilgių lapų ir pipirų ir maitinti savo vyrą.
Antradienis: Duoti bulvių su lupyna, prie česnako vieną blyną. Vietoj šimtgramio degtinės, čysto vandenio stiklinę.
Trečiadienis: Žmonės nuo senų laikų valgė viską su saiku, nes kai pasniko diena, bliūdo barščių ir gana.
Ketvirtadienis: 3 cm dešros, tik labai labai riebios.
Penktadienis: Pasniko diena, valgyt mėsą nevalia. Jei nors kąsnį jos praris, grieką didį padarys. Tad penktadienį nič nieko, kad nebūtų vyrui grieko.
Šeštadienis: Jei grindis išplaus, duok jam butelį alaus, o jei skalbinius velės, lašinių dar gaut galės. O jei dar daugiau norės-špygos galą ant lėkštės.
11. Žaidimai: (pasiruošti centus sumaišytu su pupom, ir laikraščių).

1. Melės prisipažinimas. Pakviesti dalyvauti visus vyrus, duoti spalvotas kreideles ir lai ant asfalto nupeišia meilė prisipažinimą savo mylimosioms. Laikas 5 min. Po to pakomentuoja kiekvienas savo piešinį.
Vertinimo komisija: mama, Daunienė, dajorienė, motinėlė.
Prizas-čiulpinukas.
2. Dalyvauja 2 poros. Kas greičiau suvynios vyrą į touletinį popierių. Dovana-po spalvotinę.
3. Dalyvauja 3 poros. Kas per 5 min daugiau pripins kasyčių plaukuose. Prizas-šampūnas.
4. Kas valdo pinigus?. Dalyvauja tėvai: atskirti centus nuo žirnių ar pupų, kas daugiau pririnks tas ir valdys, prizas pinigai ir čiulpinukas.
5. Šokis su laikraščiais. Prizas – čiulpinukai.
Atsakyti
Laba diena, gal kas nors neseniai buvote sidabrinėse vestuvėse, gal turite kokių idėjų? Pakvietė į tokią šventę, įtariu, reikia kažko sidabrinio reikia ieškoti... g.gif Čia ne tėvų šventė.
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2011 08 08, 07:51)
Laba diena, gal kas nors neseniai buvote  sidabrinėse vestuvėse, gal turite kokių idėjų?  Pakvietė į tokią šventę, įtariu, reikia  kažko sidabrinio reikia ieškoti... g.gif  Čia ne tėvų  šventė.

Neseniai dalyvavom smile.gif Vieni dovanojo sidabrinį šeimos medų, kiti pasidabruotas taures, treti sidabrinį stalo įrankių rinkinį, ketvirti - stiklainį pilną monetų po 1 lt.
Atsakyti
Asbuvau pakviesta ir i auksines, ir i sidabrines vestuves. Pastarosios net ne Lietuvoje buvo, o Vokietijoje. Tiek viena, tiek kita proga veziau dailu medelis is saldainiu. Kadangi mano broliene juos nuostabiai daro man nereikejo niekuom rupintis. Auksiniu vestuviu medelis buvo dviaukstis, spindintis auksu ir kvepiantis riesutais. Stovejo ant stalo kaip graziausia puosmena, sidabriniu vestuviu medelis buvo mazesnis, mat teko jam uzduotis keliauti is Lietuvos, bet akcentas buvo sidabrine spalva, meiles simbolis - gulbes dvi. Suzaveti liko visi. Prisipazinsiu, nesitikejau tokios reakcijos, bet medelis keliavo is ranku i rankas. Buvo labai malonu, kad musu dovana suteike tiek dziaugsmo ir geru emociju.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2011 07 16, 00:23)
Ziema mes su MB svesim savo sidabrines vestuves  blush2.gif Paskaiciau kas ka raso cia. Merginos visai nenoriu gauti dovanu nei tauriu,nei paekliuku,nei puodeliu smile.gif Tiesiog noriu sventes, kurioje buciau laukiamas svecias:) Noreciau visus (vaikus,tevus,draugus,gimines) matyt baznycioje, o po to ir pabuvyje. Ieskau organizatoriaus. Gal kas galit ka parekomenduot???


Rugpjucio men. teko dalyvauti draugu sidabrinese vestuvese. Saunus vakarelis buvo thumbup.gif , nebuvo kada nuobodziauti. Ziurejome jumoristini nuotrauku filma apie "jaunuju"gyvenima, stebino vedejos ir dj suderinta linksma programa. Manau, kad galeciau suzinoti ju kordinates, jeigu sudomintu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš tai mastau savo tėvam sidabrinių vestuvių progą įteikt šeimos židinį, ką manot? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki! Arteja ir mums sidabriniu vestuviu proga. Prisiskaiciau cia ideju. Merginos,o kur galima uzsakyti laikrodi su jaunuju nuotrauka? g.gif
Atsakyti
Gal kuri turite sidabrinių vestuvių scenarijų?Ieškojau ieškojau aš čia bet neberadau?Būčiau dėkinga jei kuti atsiųstų į el.p., egliuks0@gmail.com
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal žinote, matėte kur galima nusipirkti sidabruotų ar sidabrinių taurių skirtų sidabrinių vestuvių jubiliejui? smile.gif
Atsakyti
Balandį švenčiam savo sidabrines yahoo.gif Tegu niekas nebando man dovanoti kokių lazdų, šaukštų ar kviesti saviveiklos - mes darome tikrą vestuvių puotą ir po jos visa šeima dumiam į povestuvinę kelionę Ispanijon. Mes nusipelnėme tokio renginio SAU.

Scenarijus:
Bažnyčioje mišios už kartu nueitą gyvenimo kelią, už tėvus ir artimuosius;
Po to 1 val. fotosesija;
Vėliau puota Provanso stiliaus kaimo sodyboje su 40 svečių.

Puotą ves klasiokas (profesionalus renginių vedėjas), muzika - nerealus DJ. Ieškau papildomos pramogos - iliuzionisto arba pašėlusios roko grupės trumpam koncertui.
Puotausim 2 dienas. 2 dieną pirtis ir kubilas, išvykimo laikas neribojamas, nes sekanti diena - nedarbo.

Nėriniuotą vestuvių suknelę siuvuosi, vyrą ir 3 vaikus papuošiu. Tortas užsakytas, sidabro žiedai nupirkti, šukuosena, makiažas ir relax kūno masažas prieš puotą - taip pat. Liko išsirinkti puokštę ir stalų papuošimą.

Mūsų svečių dovanos - jų indėlis į mūsų šeimos povestuvinę kelionę. Aš visai nenoriu sentimentalių dovanėlių, kurių neturiu kur dėt arba kurios dulka lentynose. Mano gyvenimas - mano įspūdžiai, kurių tikiuosi nepamiršti ir žiloje senatvėje. O dabar - aš jauna, svajonių ir aistros kupina moteris. Tai gražiausias mano laikas ir aš jam pasiruošusi smile.gif
Atsakyti
Mūsų sidabrinės gegužį. Ir aš visai nenoriu jokių balių giminėms, jokių nuvalkiotų žodžių, taurių, o tuo labiau lazdų. Nenoriu nei bažnyčių, nei metrikacijų biurų. Tai mūsų dviejų šventė. Tikros vestuvės buvo duoklė dviems giminėms ir dar kaimynams palinksminti, dabar jau tikrai norisi šventės tik sau. Net vaikų nenoriu į ją painioti. biggrin.gif
Manau, nusipirksim sidabrinius žiedus, tą tikrąjį vakarą ( bus vidurys savaitės) nuvarysim į kokį restoranėlį pasėdėt, žiedus pasidovanosim, vynelio pagurkšnosim...O savaitgalį išsitempsiu jį į Taliną. Jis ten dar nebuvęs, o man- šunų paroda... lotuliukas.gif Gražus, jaukus miestas, dar koks restoranėlis, viešbutis- va, ko tikrai norisi, o ne kažkokio eilinio giminių girdymo.
Kas planuojat tėvams visokias akcijas atrakcijas, siūlau pirmiau gerai išsiaiškinti, ar jie to nori, ar jiems tai patiks, nes gal jie turi visai kitų planų. mirksiukas.gif
Atsakyti