Cia renkasi laimingos busimos mamytes, dalinasi savo rupesteliais, patirtimi, palaiko viena kita ir zingsnis po zingsnio zengia svajoniu issipildymo link - susitikimo su savo mazuliukais Stiprybes visoms - mums ir musu maziams viskas bus gerai!
Sena tema cia: http://www.supermama...showtopic=63683
Sveikos,
na ir as jau izengiau i paskutini menesiuka Vis dar laukiam nuosprendzio del cezario, ryt einu pas gine, bet man atrodo, kad maziulis taip ir neapsiverte, nes pojuciai tie patys. Tai va tada tikru tikriausias cezaris.
O cukriukai laikosi normaliai, kazkaip jau leidziu sau papiknaudziauti ir saldumais, na po nedaug, bet ziuriu, kad cukrai neuzkyla Tai del to smagu.
O kurios gimdete su gestaciniu, papasakokit, kaip ten buna, ar maziukus ilgam issinesa Jauciu is karto tikrina gliukoze ir jokiu ten ant krutines pasidejimu nebuna . Bandau save taip nuteikti, kad biski teks paliudeti be vaikiuko salimais pirmas valandas.
na ir as jau izengiau i paskutini menesiuka Vis dar laukiam nuosprendzio del cezario, ryt einu pas gine, bet man atrodo, kad maziulis taip ir neapsiverte, nes pojuciai tie patys. Tai va tada tikru tikriausias cezaris.
O cukriukai laikosi normaliai, kazkaip jau leidziu sau papiknaudziauti ir saldumais, na po nedaug, bet ziuriu, kad cukrai neuzkyla Tai del to smagu.
O kurios gimdete su gestaciniu, papasakokit, kaip ten buna, ar maziukus ilgam issinesa Jauciu is karto tikrina gliukoze ir jokiu ten ant krutines pasidejimu nebuna . Bandau save taip nuteikti, kad biski teks paliudeti be vaikiuko salimais pirmas valandas.
QUOTE(Rase-liukas @ 2008 02 12, 07:50)
Sveikos,
Nu as gimdziau pirmaji VGN nors ir su gestacinio diagnoze - tiesiog apie RK buvau pasiklausius nekokiu atsiliepimu ir net pagalvoti apie ji nenorejau, nors mano gine labai ji rekomendavo Be to, as jau buvau sutarusi su VGN gydytoja del gimdymo, tad nebenorejau jau eiti ir kazko kito ieskoti. Gaila, kad si gydytoja nebedirba VGN, gimdyciau vel ten.
Tai VGN viskas buvo normaliai - ir po gimdymo ant krutines uzdejo, ir paskui jokiu isnesimu nebuvo, vaikas visad buvo salia manes. Gal del to, kad maniskio cukraus kiekis bent jau po gimimo is karto buvo normalus (o kaip paskui tai zalia buvau, neklausiau apie tai ). Jei butu hipoglikemija, tai tikriausiai butu isnese
niu mamytes tai kaip laikotes? kaip sveikatyte? cukrai stabilus?
Laikomes tai labai stipriai isikibe
O cukriukai tai man dar sunkiai po nestumo suitvarko Dienom zemi,naktim auksti
QUOTE(aister @ 2008 02 18, 14:44)
O kaip reikaliukai su pompa? Ar nusiemei, ar pasilikai? Man tik dabar cukrai normalet pradejo, bo iki siol buvo konkretus bardakas - arba virs 10, arba 2-3 Stengiuosi laikytis apie 5-8, niu ir beveik pavyksta jau
Aister, ar tu gulejai KMUK 24-iu savaiciu? gal zinai, kiek svarbu butent 24 savaiciu gultis ir kodel butent 24 guldo? Planuoju ten gultis panasiai apie 28 savaiciu, nebus per velu? Koks gydytojas tave endokrinologiniam priziurejo? Gal ka girdejai apie gyd. Marinskiene?
QUOTE(Shalna @ 2008 02 18, 15:50)
O kaip reikaliukai su pompa? Ar nusiemei, ar pasilikai? Man tik dabar cukrai normalet pradejo, bo iki siol buvo konkretus bardakas - arba virs 10, arba 2-3 Stengiuosi laikytis apie 5-8, niu ir beveik pavyksta jau
Aister, ar tu gulejai KMUK 24-iu savaiciu? gal zinai, kiek svarbu butent 24 savaiciu gultis ir kodel butent 24 guldo? Planuoju ten gultis panasiai apie 28 savaiciu, nebus per velu? Koks gydytojas tave endokrinologiniam priziurejo? Gal ka girdejai apie gyd. Marinskiene?
Dar kol turiu likusiu daliu,vaikstau su pompa.bet jau noriu nusiimti,nes atsibodo ja tampytis
Aga as gulejau 24 sav.zinok net tiksliai nezinau kodel 24sav.guldo Padare visus tyrimus,viskas buvo gerai ir isleido.Man pasake kad 24 sav reikia atsigulti,tai as ir guliausi
Net nepamenu kokia gydytoja mane gyde ten.Buvo palatos gydytoja ir viskas.Geriausias endokrinologas ten aisku Petrenko,o apie kitus gydytojus nieko nezinau
QUOTE(aister @ 2008 02 18, 14:44)
oi koks lelius tavo gražus pas mane panašiai su cukrais...
QUOTE(Asciuke @ 2008 02 19, 14:33)
oi koks lelius tavo gražus pas mane panašiai su cukrais...
Mantukas dekoja uz komplimentus
o tie cukrai jau nervina
QUOTE(aister @ 2008 02 19, 18:41)
o tie cukrai jau nervina
Asciukes mazius irgi labai fainas, tik dingo is eterio
O kaip ten su tais cukriukais? cia cia del to bludija, kad po gimdymo vel visi hormonai persibalansuoja?
QUOTE(Shalna @ 2008 02 20, 09:35)
Asciukes mazius irgi labai fainas, tik dingo is eterio
O kaip ten su tais cukriukais? cia cia del to bludija, kad po gimdymo vel visi hormonai persibalansuoja?
o velnias zino cia tuos cukrus Turbut del tu hormonu jie cia ir bludija
Sveikos,
as vakar buvau pas Birzieti, tai va jau esam pilnai isnesioti, svoris normalus ir svarbiausiai nera diabetines fetopatijos.
kaip dziaugiuosi, tai negaliu apsakyti. Na tik tiek, kad mazylis sedi sau ir nosi krapsto, va del sios priezasties man bus planinis cezaris. Bet nepergyvenu per daug, svarbiausiai mazyliui viskas gerai.
as vakar buvau pas Birzieti, tai va jau esam pilnai isnesioti, svoris normalus ir svarbiausiai nera diabetines fetopatijos.
kaip dziaugiuosi, tai negaliu apsakyti. Na tik tiek, kad mazylis sedi sau ir nosi krapsto, va del sios priezasties man bus planinis cezaris. Bet nepergyvenu per daug, svarbiausiai mazyliui viskas gerai.