[quote=inguška,2008 10 02, 21:57]
Noriu pasidžiaugti, kad leliukas auga proporcingai( bent jau tai rodo echoskopas).

Cukriukai normoj... Odėl trumpo susileidimo, matau, kad per dideli aš visada susileidžiu papildomai. Nes nesusileidus, vargsta leliuko kasa, aišku ir galimos komplikacijos. Aš save guodžiu, kad mano diabetas turbūt įgytas, o ne įgimtas. Todėl gal neperduosiu tos ligos leliukui. Kai susirgau, tai vis tikrinau savo dukrytei cukriukus, rodydavo normą. O dabar nustojau tai daryti, nes simptomus turbūt pastebėčiau ir taip.
Sakykit, kas gulėtės į akušerinį 34 sav. pas ką registravotės. Aš norėčiau gimdyti pas daktarą Biržietį. Bet kiek žinau jis savo palatų neturi.

Tainet nežinau. O 34 sav. siunčia pas jį konsultacijai?
Papildyta:
[quote=aitiii,2008 10 02, 19:43]
Smagu aitii, gad tavo cukriukai susinormalizavo. O dėl pompos po nėštumo, tai pirmiausia žiūrėk savęs. Jei ji tinka ir padeda reguliuoti ir jei turi galimybes įsigyti, tai tai ir reikėtu padaryti. Nes sveika mama bus reikalinga vaikiukui, kurį tu privalėsi užauginti. Kaip aitii tu jautiesi? Kaip leliukas tavo gyvena? Jau gulėjai endokrinologiniame?
[/quote]
leliukas sake gydyoja kad jam viskas gerai, as jau kaip tik pastojau gulejau endokrinologiniam, dabar gulsiesiu apie gruodzio 15 d. bus 24 nestumo savite. o cukriuku buna visokiu, bet su pompa jie tikrai geresni. antradieni einu gliukonizuota darytis.
kaip jums visoms sekasi su cukriukais ar buna aikstu???