Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

QUOTE(Silwer @ 2005 05 03, 17:05)
Sita derini tai pat zinau ,gerk i sveikata labai sveika! thumbup.gif


Tik jau kaip minėjau, burokėlius naudoju pailgus, nes tie įprastieji labai jau specifinio skonio.....

Dar rudenį darau: 1/3 stiklinės spanduolių sulčių ir 2/3 tų pačių pailgų burokėlių smile.gif
Ten toks energijos ir vitaminų kokteiliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 03, 17:08)
Tik jau kaip minėjau, burokėlius naudoju pailgus, nes tie įprastieji labai jau specifinio skonio.....

Dar rudenį darau: 1/3 stiklinės spanduolių sulčių ir 2/3 tų pačių pailgų burokėlių smile.gif
Ten toks energijos ir vitaminų kokteiliukas smile.gif

Man pailgi burokeliai tai pat labiau patinka ir sultys ir sriuba ,salotos. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwer: 03 gegužės 2005 - 16:12
QUOTE(Silwer @ 2005 05 03, 17:10)
Man pailgi burokeliai tai pat labiau patinka  ir sultys ir sriuba ,salotos. thumbup.gif


Aš pailgų burokėlių sultis galiu gert be nieko. Nė su niekuo nemaišytas ir man skanu. Nelabai nuo morkų skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 03, 17:12)
Aš pailgų burokėlių sultis galiu gert be nieko. Nė su niekuo nemaišytas ir man skanu. Nelabai nuo morkų skiriasi smile.gif

koki kieki burokeliu sulciu tu vienu metu isgeri? Kai tik pradejau sveikatintis sultimis ikaliau vienu metu visa puodeli ,tai galvojau ,kad paskutinioji .....
Tik veliau suzinojau ,kad prie burokeliu sulciu reikia pratintis palaipsniui.
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2005 05 03, 17:17)
koki kieki burokeliu sulciu  tu vienu metu isgeri? Kai tik pradejau sveikatintis sultimis  ikaliau vienu metu  visa puodeli ,tai galvojau ,kad paskutinioji .....
Tik veliau suzinojau ,kad prie burokeliu sulciu reikia pratintis palaipsniui.


Nepilną stiklinę... bet kokias 15 min gurkšnoju....
tas pats ir su morku ir t.t. sultim...

Tik su kopūstų liūdniau buvo. Nuo pusės stiklinės tikrai galvojau, kad paskutinę atiduosiu cry.gif ten tai žiaurus dalykas...
Nuo tada net į kopūstus nežiūriu sad.gif
Atsakyti
Geriant vien tik burokeliu sultis daugiau kaip po 50-100gr. is karto , prasideda valomoji reakcija, todel ir buna taip blogai ,jauciasi sleikstulys,svaigsta galva.Siaip patariama gerti ne daugiau kaip 1-1.5 stiklines per diena.
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2005 05 03, 17:45)
Geriant vien tik burokeliu sultis  daugiau kaip po 50-100gr. is karto , prasideda valomoji reakcija, todel ir buna taip blogai ,jauciasi sleikstulys,svaigsta galva.Siaip patariama  gerti  ne daugiau kaip 1-1.5  stiklines per diena.


Tą tai aš žinau, bet nuo burokėlių man ne taip žiauru kaip nuo kopūstų.
Ir išvis, burokėliai mano organizmui netgi patiko biggrin.gif tik jau ne kopūstai cry.gif
Atsakyti
Kopustu sultys tai pat labai sveikos ,jei bus idomu galesiu parasyti daugiau.
Kai dar turejom lietuvisku kopustu ,tai pas mane virtuvej visada ant stalo guledavo kopusto galva , vaikai lukstendavo ir kramsnodavo , labai sveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwer: 03 gegužės 2005 - 16:56
QUOTE(Silwer @ 2005 05 03, 17:55)
Kopustu sultys tai pat labai sveikos ,jei bus idomu galesiu parasyti daugiau.
Kai dar turejom  lietuvisku kopustu ,tai pas mane  virtuvej  visada ant stalo guledavo kopusto galva , vaikai lukstendavo ir kramsnodavo , labai sveika.


Gal ir sveika, ... bet pusė stiklinės jų sulčių vos į kapus manęs nenuvarė... vos ne traukuliai prasidėjo nuo jų...
Gal aš jau geriau salierų arba burokėlių sultis gersiu wink.gif

Šiaip gali parašyt, gal pakeisiu nuomonę...
Atsakyti
Kopustai yra ivairiu vitaminu saltinis. Daug yra vit.U kuris pasizymi skrandzio ir dvylikapirstes zarnos gydymu. Kopustu sultys turi nuostabia valymo ir svorio mazinimo savybe.Pati vertingiausia kopustu savybe ,kad ju sudetyje yra daug sieros,chloro, jodo procentas.Kopustu sultys yra vartojamos viduriu uzkietejimui gydyti.Svieziu kopustu sultys ,sumaisytos su medumi ,padeda sergant bronchitu,podagra,sanariu uzdegimu,tuberkulioze.Skaudant gerkle,verta ja skalauti svieziai isspaustomis kopustu sultimis.Esant kosuliui ,uzkimus ,gerai keleta kartu per diena isgerti po arbatini sauksteli svieziai pagamintu kopustu sulciu , sumaisytu su medumi .
Kopustuose esanti foline rugstis stiprina krauja ,o B grupes vitaminai - nervus.
Riebi oda tepama sultimis, sumaisytomis su degtine (santukiu 1:1).
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2005 05 04, 08:21)
Kopustai yra ivairiu vitaminu saltinis. Daug yra vit.U kuris pasizymi skrandzio ir dvylikapirstes zarnos gydymu. Kopustu sultys turi nuostabia valymo ir svorio mazinimo savybe.Pati vertingiausia kopustu savybe ,kad ju sudetyje yra daug sieros,chloro, jodo procentas.Kopustu sultys yra vartojamos viduriu uzkietejimui gydyti.Svieziu kopustu sultys ,sumaisytos su medumi ,padeda sergant bronchitu,podagra,sanariu uzdegimu,tuberkulioze.Skaudant gerkle,verta ja skalauti svieziai isspaustomis kopustu sultimis.Esant kosuliui ,uzkimus ,gerai keleta kartu per diena isgerti po arbatini sauksteli svieziai pagamintu kopustu sulciu , sumaisytu su medumi .
Kopustuose esanti foline rugstis stiprina krauja ,o B grupes vitaminai - nervus.
Riebi oda tepama sultimis, sumaisytomis su degtine (santukiu 1:1).


nu bet kaip tuos kopūstus gert, kad tokia atrava nebūtų g.gif
Nes man atrodė, kad nuo pusės stiklinės visą skrandį išgrauš...
cry.gif
Atsakyti
Bandyk nuo saukstelio ,kol organizmas pripras. Maisyk su medumi ar su kitom sultim. 4u.gif
Atsakyti