QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 13:32)
va jezauuu!!!!!!

postus paskaityk - nu tiesiog proto Niagara!!!!

Zinai, "del saves" - gal cia yra tiesos, del savo Ego, neishtikimybe - tas pats ego, visi nori vien tik sau, bet nori sau tik graziai ir tik taip kaip jie nori, ir dar prie viso "noriu" prisideda ju liguistishkas noras buti reikalingu - o tiesa tame, kad neikas niekam nereikalingas. tau reikalingas tavo vyras? kam? teisingai - savo norams patenkinti - tai meile, seksas, bendras butas, vaikai, "ka bobutes pasakys", pasipuikuoti pries drauges, del ejimo i kaledini vakareli "su anta puse" - o paimk ir pabandyk pamilti prasmirdusi bomza, kuris taves nekes - o tu sedek tyliai namie, ziurek pro langa ir tiesiog mylek ji, uz nieka, uz tai, kad tu zinai, kad tu ji myli... Aha? Ne? Tai vat - visiems tik "as pats/pati" terupi...
Teisingai
Roza sako, pasako zmonem kaip reikia elgtis, ko reikai noreti, bet LT - cia kitkas kai kas, maza to, kad pasako, bet dar ir primygtinai reikalauja, o zmones mano, kad tai ju paciu norai - cia menas..
Nu va, ir as i lankas.
uz ka bomza mylet?

visi mes jungiam gyvenimus su zmogum, kuri vertiname uz kazka - uz jo asmenines savyves, uz turta, gebejimus, kuna ar pan. Asmeniskai man nerupi ka drauges ar bobutes pasakys, darau taip kaip man reikia, buvo situaciju seimoj kai niekas manes nepateisino, bet as pasielgiau taip kaip man reikejo, kaip smegeneles sviete

o ka kiti mano, lai pasilaiko savo nuomone sau kas liecia mano asmeninius poelgius, cia kazkurios mamytes geras uzrasas buvo "nenurodinek kaip man elgtis ir as nesakysiu kuriuo keliu tau eiti"

va radau tikslu Rosa Liuksemburg posaki "Nenurodinėkit ką man daryti ir aš nesakysiu kur jums eiti." -

man labai patiko