Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su neištikimybe

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 11:29)
Šitie stereotipai į moterų galvas yra įkalti VYRŲ, kad jiems būtų lengviau mumis manipuliuoti. Kad moteris, atskirdama meilę nuo sekso, jaustų visuomenės spaudimą ir kaltės jausmą, o lygesniam už lygius vyrui galima ir tą, ir aną.

manau dabar siais laikais moterys yra protingos ir mazu maziausiai paiso stereotipu, gyvename del saves, o ne del kitu
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2008 04 30, 12:19)
manau dabar siais laikais moterys yra protingos ir mazu maziausiai paiso stereotipu, gyvename del saves, o ne del kitu

Ojej...forumo temos byloja apie ką kitą...tikrovė taip pat...Gyventi dėl savęs žmonės nebemoka. Nemoka pažvelgti į savo vidų. Jeigu žmonėms nebūtų kasdien pasakoma kaip elgtis (per informavimo priemones, stereotipus, masinę kultūrą)- jie nebežinotų... Nebežinotų nieko...
Ai, į lankas.
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2008 04 30, 12:19)

va jezauuu!!!!!! doh.gif postus paskaityk - nu tiesiog proto Niagara!!!! doh.gif
Zinai, "del saves" - gal cia yra tiesos, del savo Ego, neishtikimybe - tas pats ego, visi nori vien tik sau, bet nori sau tik graziai ir tik taip kaip jie nori, ir dar prie viso "noriu" prisideda ju liguistishkas noras buti reikalingu - o tiesa tame, kad neikas niekam nereikalingas. tau reikalingas tavo vyras? kam? teisingai - savo norams patenkinti - tai meile, seksas, bendras butas, vaikai, "ka bobutes pasakys", pasipuikuoti pries drauges, del ejimo i kaledini vakareli "su anta puse" - o paimk ir pabandyk pamilti prasmirdusi bomza, kuris taves nekes - o tu sedek tyliai namie, ziurek pro langa ir tiesiog mylek ji, uz nieka, uz tai, kad tu zinai, kad tu ji myli... Aha? Ne? Tai vat - visiems tik "as pats/pati" terupi...
Teisingai Roza sako, pasako zmonem kaip reikia elgtis, ko reikai noreti, bet LT - cia kitkas kai kas, maza to, kad pasako, bet dar ir primygtinai reikalauja, o zmones mano, kad tai ju paciu norai - cia menas..

Nu va, ir as i lankas. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 30 balandžio 2008 - 12:39
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 13:32)
va jezauuu!!!!!!  doh.gif postus paskaityk - nu tiesiog proto Niagara!!!!  doh.gif
Zinai, "del saves" - gal cia yra tiesos, del savo Ego, neishtikimybe - tas pats ego, visi nori vien tik sau, bet nori sau tik graziai ir tik taip kaip jie nori, ir dar prie viso "noriu" prisideda ju liguistishkas noras buti reikalingu - o tiesa tame, kad neikas niekam nereikalingas. tau reikalingas tavo vyras? kam? teisingai - savo norams patenkinti - tai meile, seksas, bendras butas, vaikai, "ka bobutes pasakys", pasipuikuoti pries drauges, del ejimo i kaledini vakareli "su anta puse" - o paimk ir pabandyk pamilti prasmirdusi bomza, kuris taves nekes - o tu sedek tyliai namie, ziurek pro langa ir tiesiog mylek ji, uz nieka, uz tai, kad tu zinai, kad tu ji myli... Aha? Ne? Tai vat - visiems tik "as pats/pati" terupi...
Teisingai Roza sako, pasako zmonem kaip reikia elgtis, ko reikai noreti, bet LT - cia kitkas kai kas, maza to, kad pasako, bet dar ir primygtinai reikalauja, o zmones mano, kad tai ju paciu norai - cia menas..

Nu va, ir as i lankas.    irnesakyk.gif

uz ka bomza mylet? schmoll.gif visi mes jungiam gyvenimus su zmogum, kuri vertiname uz kazka - uz jo asmenines savyves, uz turta, gebejimus, kuna ar pan. Asmeniskai man nerupi ka drauges ar bobutes pasakys, darau taip kaip man reikia, buvo situaciju seimoj kai niekas manes nepateisino, bet as pasielgiau taip kaip man reikejo, kaip smegeneles sviete bigsmile.gif o ka kiti mano, lai pasilaiko savo nuomone sau kas liecia mano asmeninius poelgius, cia kazkurios mamytes geras uzrasas buvo "nenurodinek kaip man elgtis ir as nesakysiu kuriuo keliu tau eiti" thumbup.gif
va radau tikslu Rosa Liuksemburg posaki "Nenurodinėkit ką man daryti ir aš nesakysiu kur jums eiti." - drinks_cheers.gif man labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grranata: 30 balandžio 2008 - 12:52
QUOTE(smėlis @ 2008 04 29, 21:27)
sukelia tas pačias emocijas, kurias sukelia ruošimąsis sustikti su meilužiu,  nors trumpam pasimatyti, pakeisti aplinką ir .t.t

O kokias emocijas sukelia ruošimąsis pasimatyti su meilužiu?
Papildyta:
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 11:29)
Šitie stereotipai į moterų galvas yra įkalti VYRŲ, kad jiems būtų lengviau mumis manipuliuoti. Kad moteris, atskirdama meilę nuo sekso, jaustų visuomenės spaudimą ir kaltės jausmą, o lygesniam už lygius vyrui galima ir tą, ir aną.

O dabar ar nėra kalama į galvas, kad JIE visi tai tikrai atskiria meilę nuo sekso ir tą daryti reikėtų ir moterims? Manau kad yra tie ir tos, kurie atskiria meilę nuo sekso ir tie ir tos, kurie neatskiria. Nu tiesiog taip yra.
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2008 04 30, 13:50)
uz ka bomza mylet? schmoll.gif  visi mes jungiam gyvenimus su zmogum, kuri vertiname uz kazka - uz jo asmenines savyves, uz turta, gebejimus, kuna ar pan.

Argi mylėt reik už kažką? Kokias tais savanaudiška meilė gaunas..
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 04 30, 14:03)
Argi mylėt reik už kažką? Kokias tais savanaudiška meilė gaunas..

be jokios abejones meile neturi buti savanaudiska, tiesiog norejau pasakyti kad mylimas zmogus turi kazka, kas patraukia jus bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar visai kitaip skamba.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 04 30, 13:59)
O dabar ar nėra kalama į galvas, kad JIE visi tai tikrai atskiria meilę nuo sekso ir tą daryti reikėtų ir moterims? Manau kad yra tie ir tos, kurie atskiria meilę nuo sekso ir tie ir tos, kurie neatskiria. Nu tiesiog taip yra.

oooo, tai čia aišku. Kur gi ne, kieto kiaušnių nešėjo įvaizdis. Jau n-tajį kartą pakartosiu- apibendrinimai- labai klastingas kelias. Stengiuosi matyti margaspalvį pasaulį, ne ven negatyvo spalvų.
Papildyta:
QUOTE(grranata @ 2008 04 30, 13:50)
va radau tikslu Rosa Liuksemburg posaki "Nenurodinėkit ką man daryti ir aš nesakysiu kur jums eiti." -  drinks_cheers.gif man labai patiko

Posakis deje nėra mano, tai tik mano nuknista kažkieno taikli mintis.
Bet jis man labai patinka. Ji galima pavartoti ant kiekvieno kampo.
Ar jūs kartais nenurodinėjat kitiems, kaip reikia elgtis? Kartais savo santykių modelio niekam neprimetat? Gal ir ne, neįdemiai skaičiau temą. Klausimai retoriniai, atsakymų nereikalauja.
Atsakyti
nurodineti tikrai nenoriu ir tai nera mano tikslas, tiesiog cia mes isreiskiame savo mintis, nuomone - t.y. diskusija ax.gif as rasau taip kaip as suprantu bigsmile.gif
Atsakyti
Manau, kad ramai gyventi su vyru po jo neistikimybes fakto gali tik ypatingai stiprios ir besalygiskai mylincios moterys.
man nepavyko, nors nuosirdziai bandziau. Pabijojau isivaryti neuroze, gyvendama pastovioj itampoj ir klausimuose :kur jis, su kuo, kodel nekelia ir t.t.
As apsisprendziau nutraukti santuoka. Atsitiesiau po dvieju menesiu.
po metu istekejau antra karta.
Atsakyti
QUOTE(džona @ 2008 04 11, 12:01)
Laiko tarpas nemažas, todėl natūraliai kyla klausimas: ar tikrai verta kažką lipdyti, jei per tiek laiko nessuilipdė
Per tą laiką sulipdėm nuostabų vaikutį,kurį abu dievinam,turiu pripažinti,kad geresnio tėvo savo vaikui nesuraščiau........tik deja,niekaip neišeina atleist vyrui už jo išdavystę......labai norėčiau,matau,kad jis stengiasi,kad viskas būtų gerai........bet......

Va čia tai tikrų tikriausia savigrauža. Egoizmas. Visaip gyvenime nutinka. Net išdavystė gali nutikti. Viskas yra pamokos, atradimai. Neatleisti ir graužti save - labai didelė savimeilystė. "kaip čia mane tookią baltą ir pūkuotą ėmė ir išdavė??? Ne, ne, aš tai negaliu pamiršti. Negaliu mylėtis, etc... Aš tai taip juk niekada!!!" Ar nemanai, kad gyvenimas tokia štuka, kad visko jame pasitaiko?.. O sako, labai teigiami žmonės gyvenime ir bandomi visokiais negerumais, kad neigiamų paskui neteistų... Kad savo sielą skausmu subrandintų...

Nu, tau, Džona, reik kaip tai atsiimt skolą už tą skausmą. Jei išduot negali - tegu nuperka tau mersą. Kažką padaro toookio, kas jam būtų labai sunku dėl tavęs nuveikti, po ko tu pasakysi: "aš niekada tau nebepriminsiu ir tavęs nei savęs nebeskaudinsiu. Paliksiu tai praeičiai."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 05 gegužės 2008 - 22:33