Sveikutes visos na nusprendziau ir as paskaiciusi sita temele pasisakyti
Mano situacija irgi siuo metu yra labai panasi.... Isgyvename su vyru laikotarpi po jo neistikimybes

Jis taip pat su savo bendradarbe susidejas buvo ir mane labai iskaudino. Galvojau daug, daug atleidau, jis prisiekia, kad viskas ir nors dar kartais randu skambucius jai jis tvirtina kad tai tik darbo reikalai
Gal dabar man pasakysite kad esu kvaila, jis tave isdurineja, bet.... Esu pati pries vyro atsiradima mano gyvenime buvusi kito vyro meiluze net tris metus, bet jis savo antros puses del manes nepaliko, kartais pagalvoju kad gal tai Dievo bausme juk sako lazda turi du galus, bet poziuriu dabar daug ka supratau. Vyro niekada nesulaikysi buti seimoje jei jis nenores, manasis labai stengiasi ir as tai matau, jis pasake kad nori kurti seima tik su manimi, o kai pradedu vel kalba apie tai matau, kad ji tai skaudina daugiau nei mane pacia. Mes abu nusprendem pabandyti viska is pradziu

Svarbiausia niekada kad ir kaip sunku butu niekada negriskite prie tos temos. Man labai istrigo vyro zodziai, kad jis nenori gyventi trise virtualioje aplinkoje, kaip as realioje. Be to jis pasake, kad su ja niekada neplanavo vaiku, seimos, o kad su manimi apie tai sneka ir labai laukia. Be to po velniu pamaciau as ja viena diena ir supratau, kad esu tikrai grazesne, patrauklesne, protingesne
Be to manau vienas vyras tikrai nebuna kaltas, pagalvokite, ka jus ne taip darete judvieju santykiuose. As radau tikrai irgi nemazai trukumu
O vienas labai manau protingas zmogus yra pasakes "kad protinga moteris ne ta kuri iskilus pirmoms krizems pabega, o ta kuri sugeba viska sudeti atgal i vietas". Aisku jei vyras ir toliau taip elgiasi tai be zodziu....... As zinau kad dar karta neatleisciau, bet manau pirma karta jei abu nori galima pabandyti
Svarbiausia, kad ir kaip sunku abiems manau reikia viska bandyti pamirsti, o toms kurios sako, kad "niekada neatleistu" geriau patyleti. Visada visi buna protingi, kol ju tai neliecia, as tikiu kad MEILE gali viska nugaleti ir jei dabar sunku, ateityje tikrai laukia kazkas labai grazaus. Todel linkiu jei Jus to norite abu pabandykite viska nuo pradziu

Na mums duok Dieve kol kas viskas sekasi ir juda i prieki geraja prasme