Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su neištikimybe

QUOTE(Preivile @ 2008 02 15, 11:12)
Mainais už atleidimą.

1. nesi Dievas, kad atleisti.
2. mainais problemos neishspresi. cia turi buti vidinis susitaikymo/prisitaikymo/nusispjovimo jausmas. kol autore savyje neras jegu "pamirshti" si ivyki, kol ji savyje nebegales susitaikyti su tokia situacija - niekas nepasikeis. Tiesiog reikia priimti visa tai, kaip ivykusi fakta, viskas, nieko nebeimanoma pakeisti, negalima grazinti laiko atgal, belieka tik keisti poziuri i susikloschiusias aplinkybes..

ir tiek. daugiau niekas nebepades.
stiprybes ir sviesiu minciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Preivile @ 2008 02 15, 11:12)
Aš pasiūlyčiau (ka ten pasiūlyčiau...- pareikalaučiau) vyrui keisti darbą. Jei šeima brangesne- nesvarbu, kad ir šiek tiek mažiau uždirbs, bet tu būsi rami.

Kvailos mergos...aš mėgstu žvejot...tai vienam ežere,tai kitam...upelėj toj,kitakart kitoj...ir kimba...visur!...
Būt ramiai galima...uždarai namie...grotos languose...šarvuotos durys...trys spynos...raktai pas tave...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 02 15, 13:13)
Kvailos mergos...aš mėgstu žvejot...tai vienam ežere,tai kitam...upelėj toj,kitakart kitoj...ir kimba...visur!...
Būt ramiai galima...uždarai namie...grotos languose...šarvuotos durys...trys spynos...raktai pas tave...

taigi niekas nelaiko uzhdarai... galite eiti zvejoti ir linkime, kad kuo daugiau kibtu... tik MUMS nereikia apie tai zinoti... zvejokite, prasau, i sveikata, tik atleiskite mus nuo nerviniu stresu... mums ir taip uzhtenka... ir zuvims perduokite, kad musu sventos ramybes nedrumstytu... a gerai?
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 02 15, 12:13)

Aha, aišku, pasakyk kas tavo draugai... biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Aj, nezinau, man pradeda atrodyti, kad visi iki vieno vyrai neishtikimi buna, kas daugiau kas maziau. tai ka cia dabar, zudytis? nu ir tegul.. per prievarta niekas ishtikimu neliks. belieka tik susitaikyti ir neimti i galva.
Atsakyti
QUOTE(Giciule @ 2008 02 12, 14:49)
Taip,praejo jau puse metu po vyro neistikimybes,o man dar atrodo viskas kaip vakar.Priesistore tokia:kartu su vyru dirbome vienam darbe,as isejau i dekretines atostogas ir paskutiniame nestumo menesyje mano vyrui pakriko protas.Buvom istikruju ideali pora,visi sakydavo,kad del savo vyro gali buti rami,jis to niekada nepadarytu...Taigi susikukavo su musu bendradarbe(jos vaikinas tuo metu dirbo Anglijoj).Neistikimybes fakta suzinojau likus kelioms sav iki gimdymo,is tu nervu pagimdziau anksciau.Jis tada atsiprasinejo,sake,kad niekada tai nepasikartos.Po menesio suzinojau,kad jis nenutrauke rysiu su ja,skambuciai po pusvalandi,zinutes naktimis...Jo zodziais viskas is durnumo ir meiles jokios nebuvo.Lyg ir issiaiskinom viska,gyvenom toliau,taciau as labai pasikeiciau,tapau pikta,irzli,istisai jam primindavau,koks jis yra kiaule.Per si pusmeti" skyremes" jau kelis kartus.Myliu ji,yra nuostabus vaikiukas,gaila griauti seima.Vyras sako,kad dabar su ja tik darbiniai santykiai,viskas praejo,jam seima yra viskas.Taciau mano paranoja ir fantazija beribe.Negaliu nurimti ir nusiraminti.Gal but jei ji nedirbtu kartu su juo,man butu lengviau...O uz 1,5metu as pareisiu i ta pati darba,kaip man reikes su ja bendraut...Tad prasau,mamytes,patarkite,kaip rasti ta sielos ramybe ir patiketi is naujo ,kad viskas bus gerai.

O pati sau užduok klausimą " ką jis turėtų padaryt, kad pamirštum nuoskaudą ir atleistum" O tada ramiai atsisėskit ir paskutinį kartą apie tai pakalbėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 15, 13:26)
Aj, nezinau, man pradeda atrodyti, kad visi iki vieno vyrai neishtikimi buna, kas daugiau kas maziau. tai ka cia dabar, zudytis? nu ir tegul.. per prievarta niekas ishtikimu neliks. belieka tik susitaikyti ir neimti i galva.
Jau norisi pritarti tavo mintims,kur ritasi pasaulis ax.gif
Atsakyti
Vyro išdavystę sunku pamiršti, bet reik gyventi toliau..
Jei visi skirtųsi po pirmojo nukrypimo į šoną, tai šeimų šiam pasauly nebutų..
Atsakyti
Vistiek geriausiai būtų,jei gražiai jo paprašytum paieškoti kito darbo.Antraip,tau ta žaizda metų metus kraujuos ir negis..
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 02 15, 17:47)
Vistiek geriausiai būtų,jei gražiai jo paprašytum paieškoti kito darbo.Antraip,tau ta žaizda metų metus kraujuos ir negis..

As ir tokios nuomones. smile.gif
Atsakyti
autores atveju praejo tik puse metu, mano atveju 4.5 metu ir as vis dar negaliu to pamirsti. rodos, atleidau ir susitaikem, bet kartas nuo karto islenda viskas i pavirsiu. nuo tos dienos, kai suzinojau tapau labai irzli, pagiezinga ir itari, kartais gailiuosi jog atleidau, bet kaip ir autores atveju, be galo myliu ta zmogu, tikrai nenoriu nutraukti su juo rysiu. kartais jauciuosi 100% saugi, kartais-visiskai ne. kaip ir siuo metu cry.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandragora: 16 vasario 2008 - 16:09
QUOTE(Mandragora @ 2008 02 16, 17:09)
autores atveju praejo tik puse metu, mano atveju 4.5 metu ir as vis dar negaliu to pamirsti. rodos, atleidau ir susitaikem, bet kartas nuo karto islenda viskas i pavirsiu. nuo tos dienos, kai suzinojau tapau labai irzli, pagiezinga ir itari, kartais gailiuosi jog atleidau, bet kaip ir autores atveju, be galo myliu ta zmogu, tikrai nenoriu nutraukti su juo rysiu. kartais jauciuosi 100% saugi, kartais-visiskai ne. kaip ir siuo metu  cry.gif  cray.gif  cray.gif

Man buvo lygiai taip pat.Ir ,kai praėjus keletui metų, pagaliau pradėjau užmiršti -tai pasikartojo vėl ir vėl ir vėl.. doh.gif

Bet nebūtinai taip bus jai.Reikia stengtis užmiršti,jei jau nusprendei kartu eiti toliau. O kai žinai,kad jie kasdien susitinka...neįmanoma užmiršti. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 16 vasario 2008 - 18:18