Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su neištikimybe

Mano galva, jum jau reiktų pagyventi atskirai, nieko gero jau nebėra iš tų kalbų, nes pašnekesiai yra viena apie tą patį ir jos nebesisprendžia, o jos vis aštrėja. Matysit, kaip jis elgsis ar vis leidžia laiką su ja, ar visdėlto gėlės yra skiriamos tau, tada galėsi daryti išvadas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2008 02 16, 16:09)
rodos, atleidau ir susitaikem, bet kartas nuo karto islenda viskas i pavirsiu.

..toks jausmas kad neistikimybes faktas nublanksta su laiku,bet su laiku susitipreja zinojimo faktas,kuris va sitaip ir neduoda gyvent...kaip auglys gileja ir gileja..ir jei tik kokie faktoriai aplinkiniai ne tokie-iskart reakcija vel doh.gif
uz tai as neistikimybe nustumiu i sona,ir vyrui skura nulupciau uz tai kad LEIDO man tai suzinot..kad ateme ramybe..
visa kita melaci bigsmile.gif (tpfu tpfu tpfu) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta123 @ 2008 02 16, 20:12)
Mano galva, jum jau reiktų pagyventi atskirai, nieko gero jau nebėra iš tų kalbų, nes pašnekesiai yra viena apie tą patį ir jos nebesisprendžia, o jos vis aštrėja. Matysit, kaip jis elgsis ar vis leidžia laiką su ja, ar visdėlto gėlės yra skiriamos tau, tada galėsi daryti išvadas. ax.gif

mano nuomone tik negyvenkit atskirai, nes tai sukels tik dar daugiau problemu.pabegti neimanoma, reikia priimti sprendimus. tai tiesus kelias skyrybu link. jis savo elgesiu ir darbais turetu vel pelnyti pasitikejima, o tam reikia laiko...
Atsakyti
QUOTE(Giciule @ 2008 02 12, 14:49)
Taip,praejo jau puse metu po vyro neistikimybes,o man dar atrodo viskas kaip vakar.Priesistore tokia:kartu su vyru dirbome vienam darbe,as isejau i dekretines atostogas ir paskutiniame nestumo menesyje mano vyrui pakriko protas.Buvom istikruju ideali pora,visi sakydavo,kad del savo vyro gali buti rami,jis to niekada nepadarytu...Taigi susikukavo su musu bendradarbe(jos vaikinas tuo metu dirbo Anglijoj).Neistikimybes fakta suzinojau likus kelioms sav iki gimdymo,is tu nervu pagimdziau anksciau.Jis tada atsiprasinejo,sake,kad niekada tai nepasikartos.Po menesio suzinojau,kad jis nenutrauke rysiu su ja,skambuciai po pusvalandi,zinutes naktimis...Jo zodziais viskas is durnumo ir meiles jokios nebuvo.Lyg ir issiaiskinom viska,gyvenom toliau,taciau as labai pasikeiciau,tapau pikta,irzli,istisai jam primindavau,koks jis yra kiaule.Per si pusmeti" skyremes" jau kelis kartus.Myliu ji,yra nuostabus vaikiukas,gaila griauti seima.Vyras sako,kad dabar su ja tik darbiniai santykiai,viskas praejo,jam seima yra viskas.Taciau mano paranoja ir fantazija beribe.Negaliu nurimti ir nusiraminti.Gal but jei ji nedirbtu kartu su juo,man butu lengviau...O uz 1,5metu as pareisiu i ta pati darba,kaip man reikes su ja bendraut...Tad prasau,mamytes,patarkite,kaip rasti ta sielos ramybe ir patiketi is naujo ,kad viskas bus gerai.
Grizk ramiai i darba,padaryk jai gyvenima pilna kosmaru ir tau palengves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 02 18, 09:25)
Grizk ramiai i darba,padaryk jai gyvenima pilna kosmaru ir tau palengves ax.gif

nereik tiek muilo operu ziuret biggrin.gif

as paprasyciau kad vyras pakeistu darba. kaip isivaizduoju tai naturalus pageidavimas tokiu atveju.pati irgi ten negrisciau.

jei darbo keist nu anei kaip nesigauna. tiesiog nebendrauciau - visiskas ignoras. nebent prireikia grynai darbiniais reikalais. saltai ir mandagiai. tikrai nesizeminciau kazka ten idiotiskai bandydama kersyt ir pan. to paties noreciau ir is vyro.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 18, 08:46)
. tikrai nesizeminciau kazka ten idiotiskai bandydama kersyt ir pan. to paties noreciau ir is vyro.

pritariu drinks_cheers.gif jei jau pradetum kazkokius kersto panus ir veiksmus regzt,tai toji moteris per daug vietos tavo gyvenime uzimtu,per daug laiko ir energijos.negi tau to reikia?tegu ji gyvena pagal savo sazine,cia jos reikalas,o tu gyvenk savo gyvenima taip sakant be jos.niekas nevertas,kad uzterstu tavo mintis ir toliau griautu tavo laime.kas buvo,tas jau buvo ir jau didziausia dali istverei.telieka issilaizyt zaizda iki galo,ka padetu padaryt vyras,jei ir jis nebeturetu jokiu reikalu su ta,bei tavo pacios nusistatymas,kad nuo siol gyvensi graziai,be jokiu skausmingu mastymu apie ja.
Atsakyti
kaip susitaikyt su neistikimybe? akmuo ant sirdies guli... ar verta atleisti, zinant, kad vyras vistiek apie ja galvoja? gal pasitraukti iskelta galva o gal kovoti uz savo laime?
Atsakyti
O kam reikia susitaikyti, su neištikimybe? Kas iš jūsų to reikalauja? Paprasčiausiai jus pati sau nustatote, kas jums yra gyvenime svarbiausia, ar daug dėl to galite paaukoti. Šiaip, kad kažką gyvenime pasiekti, mes ką nors aukojame. Taip ir šeimoje. Jus renkatės pati, kas jums geriau. Didesnį susirūpinimą kelia tos moterys, kurios yra nežinioje, va jomis manipuliuojama, jos negali priimti sprendimo.

Klausiate, ar verta, o kaip mes galime atsakyti, kas jums verta, kas ne, tai jus turite atsakyti į šį klausimą? Niekas nesako, kad tai lengva, bet ant širdies padėjus ranką, kiekviena intuityviai jaučiame savo pakantumo ribą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 kovo 2008 - 19:42
aciu! Jusu zodziai suteikia stiprybes. as noriu tiketi, kad mes praeisime si isbandyma, ir busime stipri seima. Turbut dabar tik laikas viska isspres. as noriu matyti jo pastangas uzmirsti. sunku abiem...
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 02 13, 14:27)
Jei atleidai,tai gyventi pasisteng be priekaistu,

QUOTE(Phedra @ 2008 02 13, 14:48)
*Nuolatiniais zirzejimais nieko gero nepasieksi...
**Kokia iseiti jis siulo is susidariusios situacijos ir pasiteirauk, ka jis noretu/galetu padaryti/pasiulyti, kad judviem butu lengviau? Lai pats pasuka smegenis ka daryt dabar, nesistenk pati uz ji visa "darba" padaryt... kai i sona suko, taves patarimu juk neklause  ax.gif

*O jūs buvote su tuo susidūrę ir gyvenote toliau be priekaištų? Tada gerbiu. Jei ne, tai mokyti labai lengva, bet va padaryti.......
** drinks_cheers.gif

QUOTE(Maidenana @ 2008 02 15, 13:26)
Aj, nezinau, man pradeda atrodyti, kad visi iki vieno vyrai neishtikimi buna, kas daugiau kas maziau. tai ka cia dabar, zudytis? nu ir tegul.. per prievarta niekas ishtikimu neliks. belieka tik susitaikyti ir neimti i galva.

Na niekaip nesuprantu, kaip galima susitaikyti, kad mylimas žmogus eina pas kitas ir neimti į širdi g.gif ? Gal kas galite pamokyti, kaip tai padaryti? Tai arba nemyli ir tau dzin kur vaikšto, arba pats tai darai, tada negali priekaištauti unsure.gif

QUOTE(grranata @ 2008 03 11, 19:50)
kaip susitaikyt su neistikimybe? akmuo ant sirdies guli... ar verta atleisti, zinant, kad vyras vistiek apie ja galvoja? gal pasitraukti iskelta galva o gal kovoti uz savo laime?

Aš kaip ir autorė, bandau jau pusė metų. Pradžioje lyg kovojau, užeina bangos, kad negaliu ir nenoriu, bet vėl pasitaiso. Kaižkaip buvau davusi sau pusė metų, deja, deja.... kaip kažkurios rašė gali reikt ir keturių, bet ar tiek ištversiu, nežinau.... verysad.gif
Tik pati gali nuspręsti, ką daryti. Viskas priklauso nuo situacijos, nuo vaikų, nuo to ar gailisi... Aš, jei nebūtų vaikų, tyliai būčiau susirinkusi daiktus..
Atsakyti
Na visupirma tai ''senais gerais laikais'' skristu ta merguzhele ish darbo kaip asocali asmenybe, tachiau shiais laikais... tongue.gif
Kaip jus jai pazhiuresite i akis po 1,5 metu? bigsmile.gif , chia jau jos rupestis kaip jinai jum i akis zhiures.
Galvoju kad darbo keisti neverta niekam. Tikimybes kad rishys nutruks del to...nemanau. Jei yra noro testi santykius, tai ir taip jie bus.
Geriausia butu tiesiog kiek tai imanoma temos shitos nebeliesti, tiesiog pamirshti kad buvo kazkokia moteris. Viskas, jos nera, jos net nebuvo.
Jus turite savo brangenybe, savo vaika, sheima, ijukite vyra i sheimos sukuri kuo stipriau, kad net laiko nebutu jam jom prisiminti. Sheimos shventes, ishvykos, bendri draugai, gimines, galu gale palikit kuo dazhniau vyra su vaku viena, tegul isimyli iki beprotybes savo vaika.....gal tadasavaime pozhiuris i shiema ir vertyves persiformuos.
Vat tada ir bus kik lengviau viska uzhkloti amzhinu ishalu ir nebeprisiminti.
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 02 18, 09:26)
pritariu drinks_cheers.gif jei jau pradetum kazkokius kersto panus ir veiksmus regzt,tai toji moteris per daug vietos tavo gyvenime uzimtu,per daug laiko ir energijos.negi tau to reikia?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 04 08, 12:18)
*O jūs buvote su tuo susidūrę ir gyvenote toliau be priekaištų? Tada gerbiu. Jei  ne, tai mokyti labai lengva, bet va padaryti.......
** drinks_cheers.gif

***Na niekaip nesuprantu, kaip galima susitaikyti, kad mylimas žmogus eina pas kitas ir neimti į širdi g.gif ? Gal kas galite pamokyti, kaip tai padaryti? Tai arba nemyli ir tau dzin kur vaikšto, arba pats tai darai, tada negali priekaištauti unsure.gif
Aš kaip ir autorė, bandau jau pusė metų. Pradžioje lyg kovojau, užeina bangos, kad negaliu ir nenoriu, bet vėl pasitaiso. Kaižkaip buvau davusi sau pusė metų, deja, deja.... kaip kažkurios rašė gali reikt ir keturių, bet ar tiek ištversiu, nežinau.... verysad.gif
Tik pati gali nuspręsti, ką daryti. Viskas priklauso nuo situacijos, nuo vaikų, nuo to ar gailisi... Aš, jei nebūtų vaikų, tyliai būčiau susirinkusi daiktus..

*Taip, susiduriau... Ne tik gyvenom... po siai dienai dar gyvenam. Zinoma, kad labai sunku nutylet... tikrai kita karta matau "tirsciau" negu realiai yra, pasitikejimo minimaliai, taciau zyzimo ir priekaistu apie tai kas "buvo" nebuna.
Man pagal savo "natura" nepriimtina zyzt ir kitam pirstu baksnot i jo kazkokius "blogus darbus". Yra beda snekames-barames-pystames... diena, dvi, savaite (ilgiau dar neteko) tada ka nors nusprendziam ir... kuriam laikui ramu blush2.gif

***as irgi neisejau praktiskai del vaiku (realiai neturejau kur su jais iseit is namu, nelabai jau kas laukia tokiais atvejais rankas issketes... apie ju palikima tevui net minciu nebuvo)... o veliau tas pyktis ir skausmas dusioj kiek apmazejo del to, kad MB atgailavo, atsiprasinejo, stengesi... ir mano pacios jausmai jam neisblese... Zinoma ir man kyla minciu "ka as cia su juo veikiu", "kur mano savigarba" ir t.t. ypac kai del kazko apsipykstam ar koks PMS per pilnati biggrin.gif bet kol kas + vis dar daugiau nei -

Atsakyti