QUOTE(AveM @ 2008 02 13, 14:27)
Jei atleidai,tai gyventi pasisteng be priekaistu,
QUOTE(Phedra @ 2008 02 13, 14:48)
*Nuolatiniais zirzejimais nieko gero nepasieksi...
**Kokia iseiti jis siulo is susidariusios situacijos ir pasiteirauk, ka jis noretu/galetu padaryti/pasiulyti, kad judviem butu lengviau? Lai pats pasuka smegenis ka daryt dabar, nesistenk pati uz ji visa "darba" padaryt... kai i sona suko, taves patarimu juk neklause
*O jūs buvote su tuo susidūrę ir gyvenote toliau be priekaištų? Tada gerbiu. Jei ne, tai mokyti labai lengva, bet va padaryti.......
**
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 15, 13:26)
Aj, nezinau, man pradeda atrodyti, kad visi iki vieno vyrai neishtikimi buna, kas daugiau kas maziau. tai ka cia dabar, zudytis? nu ir tegul.. per prievarta niekas ishtikimu neliks. belieka tik susitaikyti ir neimti i galva.
Na niekaip nesuprantu, kaip galima susitaikyti, kad mylimas žmogus eina pas kitas ir neimti į širdi

? Gal kas galite pamokyti, kaip tai padaryti? Tai arba nemyli ir tau dzin kur vaikšto, arba pats tai darai, tada negali priekaištauti
QUOTE(grranata @ 2008 03 11, 19:50)
kaip susitaikyt su neistikimybe? akmuo ant sirdies guli... ar verta atleisti, zinant, kad vyras vistiek apie ja galvoja? gal pasitraukti iskelta galva o gal kovoti uz savo laime?
Aš kaip ir autorė, bandau jau pusė metų. Pradžioje lyg kovojau, užeina bangos, kad negaliu ir nenoriu, bet vėl pasitaiso. Kaižkaip buvau davusi sau pusė metų, deja, deja.... kaip kažkurios rašė gali reikt ir keturių, bet ar tiek ištversiu, nežinau....
Tik pati gali nuspręsti, ką daryti. Viskas priklauso nuo situacijos, nuo vaikų, nuo to ar gailisi... Aš, jei nebūtų vaikų, tyliai būčiau susirinkusi daiktus..