Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su neištikimybe

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 12:47)

blink.gif ...žodžiu kuo labiau vyras laksto paskui kitus sijonus, tuo labiau svarbi jo gyvenime jaučiasi Jo moteris  doh.gif ....

Joa... doh.gif Cia tai bent prisiskaiciau.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 31, 11:48)
Matot, nepaisant to, kad dabar "jos" kitokios, daugelio pasąmonėje vis dar išlikęs jų, kaip "šliundrų, nevertų moters vardo" vaizdas smile.gif Todėl ta pati pasąmonė, susidūrus su tokia neištikimybe, nesiunčia "pavojaus signalo". Todėl ir moralinis pachmielas lengvesnis būna biggrin.gif

g.gif man toks jausmas, kad jūs kalbate iš 7-to dešimtmečio...o aš sėdžiu šiuose laikuose ir nesuprantu jūsų smile.gif ...moralinis pachmielas lengvesnis kam? neištikimąjam ar išduotąjai pusei?
Papildyta:
QUOTE(Nicca @ 2008 10 31, 11:50)
Labai noreciau suzinoti,ka tu darytum,jeigu suciuptum savo vyra su kita smileysex.gif ???
Guldau galva,kad toliau jam virtum skanius pietus essen.gif  bis.gif

Neguldykit galvos, neverta dėl tokio dalyko aukoti tokią svarbią kūno dalį mirksiukas.gif

QUOTE(bedugne @ 2008 10 31, 11:51)
Joa... doh.gif Cia tai bent prisiskaiciau.. blink.gif

lotuliukas.gif oi, čia tik viršūnėlės...dar ne to galima paskaityt
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2008 10 31, 11:50)
Labai noreciau suzinoti,ka tu darytum,jeigu suciuptum savo vyra su kita smileysex.gif ???
Guldau galva,kad toliau jam virtum skanius pietus essen.gif  bis.gif

aha virciau...taip staiga niekad nevirus,pradeciau virti lotuliukas.gif ..matyt gerokai trinktelta buciau..nu nesvarbu

uz tai kad su kita permiegojo-jo reikalas..tegu miega su kuom nori,a va uz ta manes neapsaugojima nuo sito zinojimo-jam butu hana..jis ta zino..daryk ka nori,su kuo nori,bet kad suo nesulotu,sulos-nukas tau galva lotuliukas.gif

siandien as ziauri wub.gif
retai tai buna wub.gif

p.s. nors pagalvojau..isvirciau tuos pietus jam g.gif ..paskutinius lotuliukas.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 31 spalio 2008 - 11:58
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 12:53)
lotuliukas.gif oi, čia tik viršūnėlės...dar ne to galima paskaityt

Aaa..Gaila, laiko daug paskaitymams neturiu.
O gal ir gerai, kad neskaitau. doh.gif ...Zinojau, kad yra moteru, visiskai saves negerbianciu ir visus ( o ypac "savus" )diedus dievinanciu, kad ir kaip jie joms besiktu.Nu bet vis mane is naujo nustebina , kai paskaitau panasiu istoriju.
Boze, boze, moterys, vargses jus doh.gif ...Ir duros visiskos.
Aj..ir bendrai..
Diedai yra kiaules biggrin.gif tongue.gif . irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2008 10 31, 11:59)

nu bent is solidarumo savo lyciai galejai nesakyt tiesos flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 10 31, 12:53)

uz tai kad su kita permiegojo-jo reikalas..
va uz ta manes neapsaugojima nuo sito zinojimo-jam butu hana..

Sutinku.
Jei jau jie kiaules, gyvuliski instinktai valdo, tegu bent sugeba protingai TAI daryti.
Pasistengia tegu.
O jei nesistengia, -
1.arba bukas;
2.arba nemato prasmes saugoti moters nuo fakto suzinojimo.Jis isitikines, kad ji jam vistiek atleis mirksiukas.gif , nekur besdes.O neatleis, nu tai ka padarysi.. rolleyes.gif Atsiras ta, kuri atleis.
Ir jie teisus doh.gif .Bo pilna tokiu(kartojuosi), kurios atleis .Atsiguls is bledziu grizusiam diedui po kojom ir leis jas i save nusivalyti.

Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2008 10 31, 13:00)
nu bent is solidarumo savo lyciai galejai nesakyt tiesos  flirt.gif

ax.gif
Ne visos gi tongue.gif tokios. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2008 10 31, 12:59)
O gal ir gerai, kad neskaitau. doh.gif ...Zinojau, kad yra moteru, visiskai saves negerbianciu ir visus ( o ypac "savus" )diedus dievinanciu, kad ir kaip jie joms besiktu.Nu bet vis mane is naujo nustebina , kai paskaitau panasiu istoriju.
Aj..ir bendrai..
Diedai yra kiaules biggrin.gif  tongue.gif . irnesakyk.gif

Atejau,paskaiciau,nesigilnau nes nesupratau..apsisukau,"apsikau",isejau...
Atsakyti
QUOTE(jawa13 @ 2008 10 31, 13:24)

Ko cia nesuprasti?Nieko naujo, tokiu ir pan.temu-pilnas forumas...
Va moteru, atleidzianciu daug (ar viska ) as tikrai nesuprantu ir nesuprasiu.
Neapsikau.Tiesa parasiau smile.gif .
Iseinu... mirksiukas.gif tikrai.
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2008 10 31, 13:35)
Ko cia nesuprasti?Nieko naujo, tokiu ir pan.temu-pilnas forumas...
Va moteru, atleidzianciu daug (ar viska ) as tikrai nesuprantu ir nesuprasiu.
Neapsikau.Tiesa parasiau smile.gif .
Iseinu... mirksiukas.gif tikrai.

bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 12:53)
g.gif man toks jausmas, kad jūs kalbate iš 7-to dešimtmečio...o aš sėdžiu šiuose laikuose ir nesuprantu jūsų  smile.gif ...moralinis pachmielas lengvesnis kam? neištikimąjam ar išduotąjai pusei?

biggrin.gif biggrin.gif Man šiandien pirmadienis-penktadienis, gal dėl to? biggrin.gif
Išduotajai, išduotajai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 10 31, 11:53)
siandien as ziauri  wub.gif

p.s. nors pagalvojau..isvirciau tuos pietus jam  ..paskutinius  friends.gif

lotuliukas.gif ne žiauri jūs, sadistė ...ir laiminga moteris, jei dar gyvenime neteko SB pietus virti
Sakot paskutinė vakarienė g.gif ...taigis kam dar savo vertę išnaudot tam, kas to nevertas...nu nebent musmirių troškinuką praverdant flirt.gif - tada verta dar pamaitint

QUOTE(bedugne @ 2008 10 31, 11:59)
...
Aj..ir bendrai..
Diedai yra kiaules . irnesakyk.gif

... nesigailėkit, neverta ...
lotuliukas.gif dura+kiaulius...viskas aišku kodėl jie iki šiolei laimingi sau gyvena

QUOTE(Afroditte @ 2008 10 31, 12:00)
nu bent is solidarumo savo lyciai galejai nesakyt tiesos  flirt.gif

QUOTE(bedugne @ 2008 10 31, 12:08)
Ne visos gi tokios. flirt.gif

lotuliukas.gif smagus moteriškas pasiplepėjimas apie viską ir nieką

QUOTE(jawa13 @ 2008 10 31, 12:24)

na jei šikau, tai turi būti ir tapšnojau.

QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 31, 12:55)
Man šiandien pirmadienis-penktadienis, gal dėl to? biggrin.gif
Išduotajai, išduotajai...

unsure.gif gal...man šiandien šeštadienis doh.gif , gal todėl kad vakar balius, šiandien vėl bus balius blink.gif ...siaubas, gal jau į AA forumą pereiti doh.gif
Sakot išduotajai lengviau...na čia turbūt nepriklauso nuo to, su kuo vyko pas faktas...gal sakyčiau lengvumo jausmas pas jas dėl jų pačių lengvo požiūrio į patį faktą g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 14:07)
Sakot išduotajai lengviau...na čia turbūt nepriklauso nuo to, su kuo vyko pas faktas...gal sakyčiau lengvumo jausmas pas jas dėl jų pačių lengvo požiūrio į patį faktą  g.gif

biggrin.gif Mano nedarbingumo lapelis sunaikino mano minčių dėstymo įgūdžius biggrin.gif Nu kad ne smile.gif Ten mergaitė sakė, kad atleido būtent dėl to, kad tai nieko nereiškė, bo su striptiziorka smile.gif Visgi manau, kad daug "atleidime" įtakos daro tai, "kur, su kuo ir kiek kartų" biggrin.gif Bet čia tik mano nuomonė. Šiandien ji gali būti nenormali biggrin.gif
Atsakyti