QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 12:15)

kiekvienas renkamės savo kelią...

man tai įdomiau štai kas: aktas su striptizo šokėja net neprilyginamas neištikimybei...na kartą, du...tuos ji žino...bet tai briedas, taigi nieko nereiškia, nes po vyru gulėjo striptizo šokėja...

Na dar tas, po vyriško vakarėlio pirmas kartas....po keletos dienų-kitas...vadinas ieškojo jos jau ne kaip priedo prie vakarėlio

...vadinas sudomino tiek, kad iš galvos neišmetė...
Bet jei toks požiūris lengvina gyvenimą, kodėl gi ne
Kodel neprilyginamas neistikimybei? As kalbejau tik apie tai, kad jausmu nebuvo... O kad jam patiko, tai aisku patiko, juk taip ir parasiau... Nesu durna, suprantu, kad nieks jo neverte, jis pats to norejo.... Suprantu, kad tai ne alkoholio ir tt kalte, nes tai 2 kartus ivyko... Patiko, matyt, gerai dulkinasi... Man tas faktas, kad tai buvo striptizo sokeja, skausmo nesumazino... jauciausi slyksciai, pazeminta ir pikta. Taciau faktas, kad jis neisimylejo kitos, kazkiek sumazino skausma...
Atleisti ar neatleisti - cia jau kiekvieno zmogaus reikalas. As iskart po to kai suzinojau, nepuoliau atleist... per daug skaudu buvo, nezinojau, ar galesiu taip gyvent. Bet pamaciau, kad jis tikrai gailisi, tikrai suvokia padares didele klaida ir nori su manim gyventi. Dabar jus pasakysit, kad as durna ir jis man vel smegenis "pudrina", na bet jis del manes padare tiek, kiek tikrai ne kiekvienas vyras ryztusi del mylimos moters padaryt... del manes ir kad issaugoti musu santykius jis mete inzinieriaus darba Amerikoj, mete visa savo susikurta gyvenima ten, ir atvaziavo paskui mane i Lietuva, kurioje jis gyvenime nebuves, kalbos nemoka ir tt. Lietuvoj mes ir susituokem.... Galit ir toliau cia visos mane kvaile vadint, sakyt, kad esu mulkinama, bet as esu laiminga.... zinau, kad mano vyras mane myli... zinau, kad jis be proto gailisi del to, kas ivyko, zinau, kad jam geda del to. Ir su kiekviena diena as vie labiau ir labiau isitikinu, kad gerai pasielgiau atleisdama