Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su neištikimybe

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 12:04)
biggrin.gif aš nemoku pykti, kai juokas ima  mirksiukas.gif ...ne, aš nė vieno vyro nepažystu labai gerai, nes tai tiesiog neįmanoma
...pakomentuoti kiekvieną situaciją gali bet kas, anoks čia nuoplenas man irnesakyk.gif...
Va su kritika, dalykas keblesnis-tad kritikos pas mane daug ir nerasit  bigsmile.gif ...
4u.gif Džiaugiuosi už jus ir tvirtą jūsų įsitikinimą  smile.gif
tiesa, perskaičiusi taip ir nesupratau; tai jūs visus vyrus tikrai gerai pažystat? Taip manot? Ar tiesiog suklydot rašydama  g.gif

Suklydau rasydama...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 31, 13:18)
biggrin.gif Mano nedarbingumo lapelis sunaikino mano minčių dėstymo įgūdžius biggrin.gif Nu kad ne smile.gif Ten mergaitė sakė, kad atleido būtent dėl to, kad tai nieko nereiškė, bo su striptiziorka smile.gif Visgi manau, kad daug "atleidime" įtakos daro tai, "kur, su kuo ir kiek kartų" biggrin.gif Bet čia tik mano nuomonė. Šiandien ji gali būti nenormali biggrin.gif

g.gif karščiuojate?
unsure.gif visgi tai labai priklauso nuo moters kaip asmenybės: vienai svarbu su kuo, kiek kartų ir pan...O kitai svarbus pats faktas smile.gif ...vienos tiesos čia nebus ...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 12:15)
smile.gif kiekvienas renkamės savo kelią...
g.gif man tai įdomiau štai kas: aktas su striptizo šokėja net neprilyginamas neištikimybei...na kartą, du...tuos ji žino...bet tai briedas, taigi nieko nereiškia, nes po vyru gulėjo striptizo šokėja... unsure.gif Na dar tas, po vyriško vakarėlio pirmas kartas....po keletos dienų-kitas...vadinas ieškojo jos jau ne kaip priedo prie vakarėlio  unsure.gif ...vadinas sudomino tiek, kad iš galvos neišmetė...
Bet jei toks požiūris lengvina gyvenimą, kodėl gi ne  smile.gif

Kodel neprilyginamas neistikimybei? As kalbejau tik apie tai, kad jausmu nebuvo... O kad jam patiko, tai aisku patiko, juk taip ir parasiau... Nesu durna, suprantu, kad nieks jo neverte, jis pats to norejo.... Suprantu, kad tai ne alkoholio ir tt kalte, nes tai 2 kartus ivyko... Patiko, matyt, gerai dulkinasi... Man tas faktas, kad tai buvo striptizo sokeja, skausmo nesumazino... jauciausi slyksciai, pazeminta ir pikta. Taciau faktas, kad jis neisimylejo kitos, kazkiek sumazino skausma...
Atleisti ar neatleisti - cia jau kiekvieno zmogaus reikalas. As iskart po to kai suzinojau, nepuoliau atleist... per daug skaudu buvo, nezinojau, ar galesiu taip gyvent. Bet pamaciau, kad jis tikrai gailisi, tikrai suvokia padares didele klaida ir nori su manim gyventi. Dabar jus pasakysit, kad as durna ir jis man vel smegenis "pudrina", na bet jis del manes padare tiek, kiek tikrai ne kiekvienas vyras ryztusi del mylimos moters padaryt... del manes ir kad issaugoti musu santykius jis mete inzinieriaus darba Amerikoj, mete visa savo susikurta gyvenima ten, ir atvaziavo paskui mane i Lietuva, kurioje jis gyvenime nebuves, kalbos nemoka ir tt. Lietuvoj mes ir susituokem.... Galit ir toliau cia visos mane kvaile vadint, sakyt, kad esu mulkinama, bet as esu laiminga.... zinau, kad mano vyras mane myli... zinau, kad jis be proto gailisi del to, kas ivyko, zinau, kad jam geda del to. Ir su kiekviena diena as vie labiau ir labiau isitikinu, kad gerai pasielgiau atleisdama smile.gif

Atsakyti
QUOTE(muah @ 2008 10 31, 13:47)
..., bet as esu laiminga.... zinau, kad mano vyras mane myli... zinau, kad jis be proto gailisi del to, kas ivyko, zinau, kad jam geda del to. Ir su kiekviena diena as vie labiau ir labiau isitikinu, kad gerai pasielgiau atleisdama  smile.gif

4u.gif labai džiaugiuosi už jus...kvaile niekada nevadinau mirksiukas.gif ...ir nevadinsiu moters, kuri atleidžia...
Atsakyti
prisijungsiu ir as 4u.gif nenuvertinkim tu prostituciu,vyrai netgi ir jas isimyli,o beto ar zinojot,jog Ispanijoj viesnamiuose jom dirbant eina stazas ir,kad jos sau taip uzsudirbineja pensija? smileysex.gif
Atsakyti
galiu tik pasakyti kad ta kuri patyre vyro neistikimybe reta kuri su tuo susitaiko,ir as maniau kad esu stipri ir tai pragyvensiu,bet praejo jau metai,ir tai vis dar stovi man pries akis,mes ir toliau kartu ir viskas gerai,bet to pamirsti negaliu...
Papildyta:
QUOTE(marka100 @ 2008 10 31, 16:53)
galiu tik pasakyti kad ta kuri patyre vyro neistikimybe reta kuri su tuo susitaiko,ir as maniau kad esu stipri ir tai pragyvensiu,bet praejo jau metai,ir tai vis dar stovi man pries akis,mes ir toliau kartu ir viskas gerai,bet to pamirsti negaliu...

3 metai praejo
Atsakyti

ir aš buvau toji, kuri atleido.... kartą... antrą.., trečią.... o ir ar vertėjo? jis vis pasukdavo pro šalį, o paskui tempdavo glėbiais ir gėles ir dovanas... mėnesį pabūdavo ramus... o paskui ir vėl tas pats... reguliariai kas metai po vieną turėdavo pašonėj. kol man trūko kantrybė. ir išėjau. ir ką manot? du mėnesius keliais šliaužiojo aplink. bandė gražiuoju. bandė piktuoju. visko buvo. spaudė, drąskėsi, šantažavo... bet dar tą pačią savaitę po mano išėjimo parsivedė kitą. po kelių mėnesių išvijo ir ją, nes atsirado dar viena, kuri jau laukėsi...
praėjo du metai, aš jau laiminga. o jis to pakęst negali. ateina žinutė "jei tu gailiesi, dar ne vėlu, gali sugrįžti". gailiuosi ko? čia jam reiktų gailėtis, ne man. išvada - neranda tokios daugiau, ir neras. galiu tik sėkmės palinkėti jam tose paieškose, bet aš savąją laimą jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2008 10 31, 20:02)
ir aš buvau toji, kuri atleido.... kartą... antrą.., trečią.... o ir ar vertėjo? jis vis pasukdavo pro šalį, o paskui tempdavo glėbiais ir gėles ir dovanas... mėnesį pabūdavo ramus... o paskui ir vėl tas pats... reguliariai kas metai po vieną turėdavo pašonėj. kol man trūko kantrybė. ir išėjau. ir ką manot? du mėnesius keliais šliaužiojo aplink. bandė gražiuoju. bandė piktuoju. visko buvo. spaudė, drąskėsi, šantažavo... bet dar tą pačią savaitę po mano išėjimo parsivedė kitą. po kelių mėnesių išvijo ir ją, nes atsirado dar viena, kuri jau laukėsi...
praėjo du metai, aš jau laiminga. o jis to pakęst negali. ateina žinutė "jei tu gailiesi, dar ne vėlu, gali sugrįžti". gailiuosi ko? čia jam reiktų gailėtis, ne man. išvada - neranda tokios daugiau, ir neras. galiu tik sėkmės palinkėti jam tose paieškose, bet aš savąją laimą jau radau  4u.gif

Bet tu ir stipri,jei sugebejai tiek kartu atleisti thumbup.gif .Reiktu tave labai pasveikinti ,kad sugebejai tapti laiminga clap_1.gif ir keista,kad nesigaili toooooooooooki vyra praradus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, jei "nusikr.." kur kokiam baliuj-tiek to, nes kažkaip suprantu, kaip norisi tos intrigos, šviežienos, to jaudulio, flirto.. Tiesiog pavydas pagraužtų mane ir tiek.
Bet jei tai būtų draugystė-psio, rieškia vyras užpildo kažkuo kitu mūsų santykius, reiškia Jam reikia kažko kito, nei aš turiu ar galiu duoti..nematau prasmės toliau dalintis gyvenimu. Tada čiuožiu su visais vaikais į užsienį tokiam laikui kiek negaila-įsidarbinu pagal specialybę, pakeičiu radikaliai aplinką ir priimu dėmesį vyro,kuris man patiktų ir tiktų. Ai, iš tikro nenoriu net pagalvot apie tokią situaciją,ką ir bekalbėt.
Va, dabar tik prisiminiau, kad turėjau mylimąjį studijų laikais, nerealiai mylėjau, bet kokius metus nedaviau net po kelnaitėmis rankos užkišt; neatlaikė vaikinas savo grupiokės atakų ir permiegojo kelis kartus, sakė, kad nebeišturėjo be sex..
Dabar man suprantama, kad jaunas vaikinas kankinosi negaudamas kūniškų malonumų, bet tada negalėjau patikėti, suvokti, kai sakė kad myli mane-o mylėjosi su kita; atseit atleidau, bet kažkas nutrūko viduje ir aš Jį subtiliai "ėdžiau"iki nutraukiau pati santykius; vistik užmušė meilę ir pagarbą Jam..
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2008 11 01, 21:17)
Va, dabar tik prisiminiau, kad turėjau mylimąjį studijų laikais, nerealiai mylėjau, bet kokius metus nedaviau net po kelnaitėmis rankos užkišt; neatlaikė vaikinas savo grupiokės atakų ir permiegojo kelis kartus, sakė, kad nebeišturėjo be sex..
Dabar man suprantama, kad jaunas vaikinas kankinosi negaudamas kūniškų malonumų, bet tada negalėjau patikėti, suvokti, kai sakė kad myli mane-o mylėjosi su kita; atseit atleidau, bet kažkas nutrūko viduje ir aš Jį subtiliai "ėdžiau"iki nutraukiau pati santykius; vistik užmušė meilę ir pagarbą Jam..

Manau kiekvienas bendravimas kažką duoda...palieka...
pragyvenau santuokoje 7m ir nesupratau kodėl vyras įsigijo meilužę verysad.gif Juk aš jam pirmoji,juk tekėjau skaisti...dabar juokinga,juk vyrą lengviausia išlaikyti būnant gera meiluže blush2.gif Jis nevertina,kad tu gera pašnekovė,jam dzin,kad skaniai gamini,rūpiniesi vaikais...Dabar suprantu...man prireikė ne vienų metų,kad išlipčiau iš smėlio dėžės.Dabar jau 2m esu išsituokusi...jau galiu ištarti ESU LAIMINGA biggrin.gif
Atsakyti
labai sunku, kai vyras ar vaikinas perbega i kita lova. bet yra labai daug zmonu, kurios sugeba islaikyt savuosius. jiem nereikia vien tik tokios, kuri nuo puodu ir sauskelniu atsitraukt negali.. jiem reikes tokios, kuria isimylejo.
as nezinau kaip susiklostys mano gyvenimas, bet noreciau pasistengt ir po santuokos nepasikeist i blogaja puse. yra toks posakis, kad moterys nori jog vyrai po santuokos pasikeistu, o vyrai nori, kad moterys po santuokos nepasikeistu.
is tiesu, tai kas ten juo supaisys.. jiem viena sauna i galva ir daro nesamones.
Atsakyti
merginos kas jum yra neistikimybe?mano atveju tai nebuvo vien lovos reikalai,tarp ju buvo draugyste su kuria dar sunkiau kovot,man neistikimybe yra ne tik fizine,kaip jum?

Papildyta:
QUOTE(jrgt @ 2008 11 02, 18:55)
labai sunku, kai vyras ar vaikinas perbega i kita lova. bet yra labai daug zmonu, kurios sugeba islaikyt savuosius. jiem nereikia vien tik tokios, kuri nuo puodu ir sauskelniu atsitraukt negali.. jiem reikes tokios, kuria isimylejo.
as nezinau kaip susiklostys mano gyvenimas, bet noreciau pasistengt ir po santuokos nepasikeist i blogaja puse. yra toks posakis, kad moterys nori jog vyrai po santuokos pasikeistu, o vyrai nori, kad moterys po santuokos nepasikeistu.
is tiesu, tai kas ten juo supaisys.. jiem viena sauna i galva ir daro nesamones.

ir va su tuo sutinku kad nereikia paciom apsileist,ir nesokinet vien apie puodus,ir nereikia atsipalaiduot kai vyra turi tai tipo jis amzinai mano,taip kaip man atsipalaidavau o tada ir pasipainiojo ta kuri ji tuo momentu geriau suprato...
Atsakyti