Labai prašau patarkite. Pirmą kartą leidžiuosi antibiotikus į sėdynę, baisiai skaida, net pakietėję . Ir dar tik 4 susileidau, ką daryt?Bandžiau spirito uždėti, bet nelabai padeda, pamėlimų nėra.Ačiū
O tai gal kas žino ????Ir informaciniame lapelyje parašyta:lokalios reakcijos-lokalus susierzinimas, skausmas, sukietėjimas ir sterilus abscesas linkomicino sušvirkštus į raumenis. Tai gal negaliu leistis. PADĖKITE, PRAŠAU!!!!!!!
velokai perskaiciau, gal ir nebebus tau naudos is patarimu...
bet siulyciau pasildyti durio vieta, kad vaistai greiciau issivaiksciotu (eidama miegoti, priglausk prie sedynes gumine pusle su karstu vandeniu
)
bet siulyciau pasildyti durio vieta, kad vaistai greiciau issivaiksciotu (eidama miegoti, priglausk prie sedynes gumine pusle su karstu vandeniu

Laba, na jau tikrai tau nebepadės, bet gal ateičiai kitiems. Mano MB suleido lebai gretai vaistus, tai po nepilnos paros ta vieta sutino ir tapo labai skausminga, guziukų - sukietėjimų nėra. Net vaistinėj rekomendavo dėti sutarkuotą bulvę arba kopsto lapą - na tikrai ištraukia karštį ir patinimą sumažiną, o dėdant kopūsto lapus tą vietą su medum patepti. Dar gerai įtrinti komparo spiritu, o nakčiai kompresą 1:1 su vandeniuku.

Labai gerai padeda kopūstų lapas
žinau, nes po kiekvieno suleidimo atsiranda guzai, ir čia niekas nežino kodėl

jokiu budu tokiu vietu NEGALIMA SILDYTI !
Geriausia deti marle istepta medumi,o kad neteptu rubu uzdeti poletileno gabaliuka.Medus padeda vaistams greiciau isssikirstyti ir sukietejimai palaipsnius suminksteja.Butumet mate,kokia mano "minkstoji"buvo nuo injekciju ligoninej.
Geriausia deti marle istepta medumi,o kad neteptu rubu uzdeti poletileno gabaliuka.Medus padeda vaistams greiciau isssikirstyti ir sukietejimai palaipsnius suminksteja.Butumet mate,kokia mano "minkstoji"buvo nuo injekciju ligoninej.

Man tai sikniuky irgi labai guzai atsiranda...ilgam ir skausmingi.\Dabar va,nuo paskutiniu leidimu praejo 3 sav.tai dar turiu guzus ir dar nuo ankstesnio leidimo (geguzes menesi) yra guzu.Dabar visad leidziuosi i slaunis.Jokiu guzu-nieko!Niekad negalvojau,kad i koja bus geriau,be tikrai geriau!