Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

nu buvo nebuvo atidarau tema su biski lekstu pavadinimu, ale ka noreti po Valentikes juk doh.gif issisiemus juk lotuliukas.gif

a cia senoji temike:

http://www.supermama...?...p=15020474
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okkey: 15 vasario 2008 - 11:28
Registruojuosi greitai greitai naujoj temoj ir varau savo "darba" i lauka isvesti, visa ryta kliedi isikabines i padalkas lotuliukas.gif Jum gerai, kai darbas nelaksto, o sedi vietoj ir su netu po ranka, o mano "darbas" eina paskui ir tai jam niamu, tai jam kaku, tai siaip kas negerai, siandien ne tik kad parasyt, bet ir perskaityt nespeju nieko doh.gif Gal prisesiu rimciau, kai uzmigs g.gif
Papildyta:
thumbup.gif As po valdzios pirma spejau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2008 02 15, 13:00)
Registruojuosi greitai greitai naujoj temoj ir varau savo "darba" i lauka isvesti, visa ryta kliedi isikabines i padalkas lotuliukas.gif Jum gerai, kai darbas nelaksto, o sedi vietoj ir su netu po ranka, o mano "darbas" eina paskui ir tai jam niamu, tai jam kaku, tai siaip kas negerai, siandien ne tik kad parasyt, bet ir perskaityt nespeju nieko doh.gif Gal prisesiu rimciau, kai uzmigs g.gif

Ale fotkėj tai tavo darbas matosi toks ramus vietoj sėdi ax.gif matyt todėl kad pririštas mirksiukas.gif Tu dėk kitą foto, o tai vaikų teisių tarnyba čia pareis... Nu kur matyta, kūdikį motka pririša, kol pati SM linksminasi doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(&joy @ 2008 02 15, 13:00)
thumbup.gif As po valdzios pirma spejau thumbup.gif  lotuliukas.gif

Nu Okkey nieks neperspjaus, be šansų....
Statistika antro tomo:
okkey 89
krisste.by 79
Vita 76
Cobrytė 68
Caca* 65
&joy 48
fikuse 47
ilja 32
happy 20
Jurapelius 19
Giedriene 13
une 12
Gorada 8
AGI 8
Enita 7
Kšysia 5
Atsakyti
Oi negali buti esu antroje vietoje bigsmile.gif negaliu patiketi, bet deje isvarau i kaima po pietu ir grisiu tik sekmadieni, tai vsio uzleidziu antra vieta kam nors verysad.gif gal iseis nuo antradienio atsigriebt kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2008 02 15, 13:03)
Ale fotkėj tai tavo darbas matosi toks ramus vietoj sėdi  ax.gif  matyt todėl kad pririštas  mirksiukas.gif  Tu dėk kitą foto, o tai vaikų teisių tarnyba čia pareis... Nu kur matyta, kūdikį motka pririša, kol pati SM linksminasi  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Nu Okkey nieks neperspjaus, be šansų....
Statistika antro tomo:
okkey  89
krisste.by  79
Vita  76
Cobrytė  68
Caca*  65
&joy  48
fikuse  47
ilja  32
happy  20
Jurapelius  19
Giedriene  13
une  12
Gorada  8
AGI  8
Enita  7
Kšysia  5

As zinutem ir nepretenduoju perspjaut, kur jau man ten irnesakyk.gif , bet naujoj temoj antra parasiau didis.gif
O fotke rimtai reik kita det, bo dar uzskusit kuri, zinok cia su jumis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vita, o Tu rimtai savo fotkes išmetei? Ar aš tiesiog nemoku pažiūrėti...
Mergičkos, bet iš tiesų kažkas su Une: arba nusprendė, kad užbaigė statybų procesą ir jau nebelenda į šį skyrelį, arba su tokia kompanija kaip mūsų nenori turėti nieko bendro...
Atsakyti
Ne nu as dabar galvoju g.gif jei visoms taip rupi kur dingo Une, tai gal nulekiam apziuret, iki pirmo slagbaumo masina o toliau dabegsim pestute, kas cia mums reiskia ax.gif

Arba Happy brungioji gal tu pabegek iki Unes Unytes paziurek ar ji ten gyva? 4u.gif ir nunesk jai baliona, pasakyk kad pasiilgom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 15 vasario 2008 - 13:02
QUOTE(AGI @ 2008 02 15, 14:51)
Vita, o Tu rimtai savo fotkes išmetei? Ar aš tiesiog nemoku pažiūrėti...
Mergičkos, bet iš tiesų kažkas su Une: arba nusprendė, kad užbaigė statybų procesą ir jau nebelenda į šį skyrelį, arba su tokia kompanija kaip mūsų nenori turėti nieko bendro...

Aš jaučiuosi atsiprašiusi, todėl nesijaučiu kalta ax.gif Gal dar kuri ką nors pridarė? blink.gif
Atsakyti
na, o dabar ar sninga pas jumi? ***** uzpustys mane cia trobelej smile.gif masinukes autostrada vezlio zingsniu varo smile.gif
ant miego patrauke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 02 15, 15:02)
na, o dabar ar sninga pas jumi? ***** uzpustys mane cia trobelej smile.gif masinukes autostrada vezlio zingsniu varo smile.gif
ant miego patrauke  blush2.gif

jau zinok kazkokius baltus darinius ir as matau pro langa skraidancius, tikriausiai sniegas lotuliukas.gif
Atsakyti
Snigo biggrin.gif Krsste, mums ir židiniui ir kaminui dėjo tas pats kur dabar AGI tarėsi su juo. Dėl židinio tai nežinau, o dėl dujų, tai sertifikatą gavom ir su dujininkais jau viskas čiki. Tik Židiniui mums dėjo kampuotą, o vyras dabar gailisi, reikėjo dėti apvalų, tada suodžiai ne taip limpa, ar koks ten biesas. žodžiu - geriau .
Atsakyti

QUOTE(krisste.by @ 2008 02 15, 12:59)
Arba Happy brungioji gal tu pabegek iki Unes Unytes paziurek ar ji ten gyva? 4u.gif ir nunesk jai baliona, pasakyk kad pasiilgom

mano guminiai be pasiltinimo.. bijau kojytes nusalt.. flirt.gif o ko jus stebites,kad ji dingo?? ji po tokio meeto minimum savaite tvarkysis doh.gif Va jei kita savaite nepasirodys-tada einam visos urmu ieskot alc.gif
Papildyta:
kadangi cia statybininkiu tema,o jus pliurpiat beleka.. tai as kaip rimta motera i tema paklausiu nail.gif : kita savaite sutare su meistrais,kad pamata tvorai darys,o jeigu bus minusas-cia jau labai blogai?? na jei koks -1? -2??
Atsakyti