QUOTE(ilja @ 2008 02 21, 16:06)
RIMI aš ją vakar ir nukoviau

Beje, dariau pagal RIMI dabar platinamus receptukus su paprika, tai žinokit visai skaniai gavos

Tik receptuką truputį pagal save pakoregavau, nes vinčenso balto namie nebuvo
Matyt kliovas dabar visuose supermarketuose ant lašišų

Pasirodo vakar ne viena žvejojau

Aš sūdau elementariai - druska ir krapai, jei nori valgyti už valandos - dar cukrumi barstau ir citrinos užspaudžiu. Tik laikyt reikia oda į apačią. Kadangi Helsinky vis papuolu lankytis, tai būtinai parsivežu šviežios iš turgaus ir vietoje ten pat susūdytos, tai jie visada vynioja į tokius du popierius skirtingus ir pažymi kuria puse laikyti. Na tokio skonio dar nevalgiau kaip kad iš ten parsigabenam.
Beje, ar žiūrėjot nuotraukyčių individualių namų parodos su interjerais iš Helsinkio, kur buvau nuorodą įmetus? Jei kam įdomu, galiu paieškoti