Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai ir apranga

Ar nebūna, kad kartais susimąstot, kurie kvepalai tiktų prie jūsų šios dienos drabužių? Arba, kokia apranga derėtų prie jūsų mylimiausių kvepalų? mirksiukas.gif Kartais pasitaiko straipsnių, kuriuose kvepalai griežtai skirstomi į stilius, turint omenyje ir apsirengimo stilių: romantinis, sportinis, klasikinis, vakarinis ir t.t. O gal neverta kreipti į tai dėmesio? Ar geriau laikytis aukso vidurėlio? Kokia jūsų nuomonė? 4u.gif

user posted image

? ? ?

user posted image

Atsakyti
Tikrai įdomi tema drinks_cheers.gif Teoriškai manau, kad kvepalus reikėtų derint prie progos ir drabužių, o praktiškai dažniausiai derinu prie nuotaikos ir būsenos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aktuali man tema thumbup.gif Nes tai, kuo kvepinsiuos tiesiogiai priklauso nuo mano aprangos ir ypac jos spalvos. Todel is pradziu ryte apsirengiu pagal nuotaika, ora ir numatytas dienos aplinkybes ir paskui ziuriu, kokie kvepalai prie to tinka smile.gif Siaip, dazniausiai rengiuosi tamsiais drabuziais, o tamsiems (ypac juodiems) man atrodo tinka bet kokie kvepalai, tada jau reikia spresti pagal dienos ora, mano nuotaika ir numatyta veikla ta diena. Taciau prie sviesiu rubu, niekada negaleciau pasikvepint sunkiais kvepalais schmoll.gif Pvz. siandien kaip tik devejau balta megztini ir baltus trumpus kailinukus, tai "sunkiausi" kvepalai, kuriuos galejau sau leisti buvo Hypnotic Poison ir tai jauciausi tokiam deriny ne visai gerai, nes kvepalai buvo "sunkesni" uz mano drabuzius rolleyes.gif na bet tokia salta diena, labai norejau sildanciu kvepalu, tai save pateisinu blush2.gif
kas liecia stiliu - tai per daug tame nesigaudau blush2.gif zinau, koks yra vakarinis ir kad prie jo netiktu lengvi kompoteliai ir koks yra sportinis, prie kurio netiktu sunkus, prabangus kvepalai. bet pvz. mano stilius yra dazniausiai dzinsai ir golfas, tai net nezinau, koks cia stilius doh.gif bet prie jo tinka visi kvepalai biggrin.gif tada jau tik nuo spalvu, oro ir nuotaikos priklauso pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 15 vasario 2008 - 22:18
taip, labai įdomi tema drinks_cheers.gif
mano pasirinkimą dažniausiai lemia oras ir nuotaika, jau paskui - dėvimi drabužiai. Bet yra tokios drabužių spalvos, kurios man tiesiog kertasi su vienais ar kitais kvepalais. g.gif
Atsakyti
Dolce Vita, gerule tema, galvojau senai tokia uzvesti, bet masciau , kad galbut nebus idomi ir aktuali...

As tai derinu rubus ir kvepalus... pvz prie zalio golfo arba baltu marskinuku ir juodo sijonelio megstu chanel chance....
prie raudonos palaidines, megztuko , golfo labai tinka kenzo drambliukas ir samsara tinka
prie balto megztuko labai angel innocent tinka man...
o siaip derinu tikrai prie rubu. prie juodu rubu visai miss dior cherie netiktu mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indijaa: 15 vasario 2008 - 22:20
Na, kadangi mano garderobas yra tamsus, o juoda spalva yra klasika, tai mano turimi kvepalai, manau, visi tinkantys g.gif O jei ir netinka, ką man daryti, jei to kvapo šiandien NORISI? Treningiukais „pasipuošusi“ niekada į gatvę neinu, tad problemos dėl sportinio stiliaus neturiu, o namie tinka bile kaip tongue.gif
O teoriškai žinau...Įdomu būtų paanalizuoti to paties brando rūbų kolekcijos ir tuo pačiu metu išleisto kvapo sąsajas, tendencijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 15, 22:19)
prie juodu rubu visai miss dior cherie netiktu mano nuomone smile.gif

Zinai, tikrai bigsmile.gif drinks_cheers.gif Pagalvojau dabar, kad turbut apsirengus juodai nesikvepinau niekada Miss Cherie g.gif
Atsakyti
Siaip as antisportinis zmogus biggrin.gif bet jeigu vasara susiruosdavau pasportuot arba sportiskiau apsirengti vaziuojant i gamta tai arden green tea pasipuksdavau.....
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 15, 22:45)
Siaip as antisportinis zmogus biggrin.gif bet jeigu vasara susiruosdavau pasportuot arba sportiskiau apsirengti vaziuojant i gamta tai arden green tea pasipuksdavau.....

O aš jei kur į mišką grybauti ar iškylauti, Hermes Eau des Merveilles pasikvėpinsiu bigsmile.gif lotuliukas.gif Nieko tinkamesnio turbūt nerasčiau...
Tiesa, dar džiunglės tiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 15 vasario 2008 - 22:49
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 15, 22:49)
O aš jei kur į mišką grybauti ar iškylauti, Hermes Eau des Merveilles pasikvėpinsiu bigsmile.gif  lotuliukas.gif Nieko tinkamesnio turbūt nerasčiau...
Tiesa, dar džiunglės tiktų biggrin.gif

o as turbut nesikvepinciau, nebent kuno purskikliu kokiu... nerasciau tokiam "reikalui" kvepalu savo nedidelej kolekcijoj...
nors ka as cia sakau, grybauti as nevaikstau smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 15, 22:29)
Treningiukais „pasipuošusi“ niekada į gatvę neinu, tad problemos dėl sportinio stiliaus neturiu, o namie tinka bile kaip  tongue.gif 

kad sportinis stilius nera treningiukai blush2.gif man atrodo, kad turima omeny tiesiog patogi neipareigojanti, nevarzanti judesiu apranga. tie patys dzinsai i siuos 'remus' patenka, manau.
sportinio stiliaus kvepalai, kaip suprantu, yra gaivus. tokie kaip light blue ir pan. o gaivus tai vasara, silta pavasari geriausiai 'sueina'.
is klasikiniu kvapu turiu turbut tik pora miniatiuru.
o siaip tai as dazniausiai juodai ar tamsiai rengiuos, nepasakyciau, kad sportiskai, bet turbut visad patogiai. su vakarinem sukniom retai tenka but, tiksliau sakant, niekada biggrin.gif bet 'vakariniu' kvepalu nevengiu, ypac saltesniu metu.
net nezinau, kurie kvepalai labiausiai iskrenta is mano konteksto blush2.gif man visi atrodo vietoj ir laiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 02 15, 23:13)
kad sportinis stilius nera treningiukai blush2.gif man atrodo, kad turima omeny tiesiog patogi neipareigojanti, nevarzanti judesiu apranga. tie patys dzinsai i siuos 'remus' patenka, manau.
sportinio stiliaus kvepalai, kaip suprantu, yra gaivus. tokie kaip light blue ir pan. o gaivus tai vasara, silta pavasari geriausiai 'sueina'.
is klasikiniu kvapu turiu turbut tik pora miniatiuru.
o siaip tai as dazniausiai juodai ar tamsiai rengiuos, nepasakyciau, kad sportiskai, bet turbut visad patogiai. su vakarinem sukniom retai tenka but, tiksliau sakant,  niekada biggrin.gif bet 'vakariniu' kvepalu nevengiu, ypac saltesniu metu.
net nezinau, kurie kvepalai labiausiai iskrenta is mano konteksto blush2.gif man visi atrodo vietoj ir laiku blush2.gif

Matai, neturiu aš jokio stiliaus lotuliukas.gif Džinsus mėgstu, bet prie jų dažniausiai dar „apsirėdau“ juodu golfu ar tamsiais marškiniais - jaučiuosi ne sportiškai ir pakankamai įsipareigojusi g.gif O sportinis stilius man - bridžai, T-shirtai, laisvalaikio kelnės nevaržančios, kedai - taip aš gatvėje nesirodau(gal kokia komleksuota esu? g.gif biggrin.gif )
Atsakyti