Įkraunama...
Įkraunama...

Kakava

Supermaketuose maciau yra kakavos, ji gan pigi ~1,5 Lt uz 100 g, taciau tikrai labai prasto skonio. Gal kas perkate,ar zinote kur Vilniuje parduodama tikra konditerine kakava?
Atsakyti
as kakavomane biggrin.gif
bet prekybos centruose perku SALDVOS raudonoj dezutej. Ja su cukrum uzpilu virintu pienu drinks_cheers.gif
sita labai skani, o kiek kitu pirkai, tai kazkoks miltu skonis burnoj buna arba netirpsta niekaip...
Atsakyti
atrodo nieko sudėtingo, bet man namie daryta kakava vis tiek kažkokia ne tokia, kaip kad duoda viešose maitinimo įstaigose...Nežinau kuo ją užplikyt: vandeniu ir paskui pabalint, pienu ar grietinėle? g.gif o ir pirkt nežinau kokią, taigi vis noriu skanios kakavos, bet negeriu doh.gif
Atsakyti
Na, mes tai i uzvirinta piena beriam kakava. tada tikrai skani gaunasi. Ir ne tirpia kokia nors, o ta tikra.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meta2007 @ 2008 03 19, 18:32)
Na, mes tai i uzvirinta piena beriam kakava. tada tikrai skani gaunasi. Ir ne tirpia kokia nors, o ta tikra..  4u.gif


gal pasidalintum kur perki ta tikraja ax.gif ?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladka @ 2008 03 14, 21:53)
atrodo nieko sudėtingo, bet man namie daryta kakava vis tiek kažkokia ne tokia, kaip kad duoda viešose maitinimo įstaigose...Nežinau kuo ją užplikyt: vandeniu ir paskui pabalint, pienu ar grietinėle?  g.gif  o ir pirkt nežinau kokią, taigi vis noriu skanios kakavos, bet negeriu  doh.gif

su pienu ir ant virsaus plaktos grietineles(jei norisi,tik,kad papildomos kalorijos)
Atsakyti
perku ta pigiausia kakava, tiksiau grynus kakavos miltelius.

pora sauksteliu uzpilu verdanciu vandeniu, idedu du saukstelius medaus ir megaujuosi smile.gif
Atsakyti
as irgi kavamane drinks_cheers.gif kaip tik dabar ja ir geriu bigsmile.gif
man labai skani nesquick,bet kainuoja irgi skaniai biggrin.gif tai karta nuejau i parduotuve ir tiesiog jau kakavai neuzhteko pinigu,o be jos negalejau iseit,tai nusipirkau MIX FIX,400g.nu man ji irgi labai skani smile.gif o geriu visada su pienu thumbup.gif o kavai as alergiska,tai kakava man pats tas wub.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
as kartais darydavau a la karsta sokolada tai istirpindavau koki prastesni sokolada su pienuir dedavau karcios kakavos sauksta. cia jei ka didesniam kakavos kiekiui.
Atsakyti
Man labai skani kakava tokia : išlydyti juodą šokoladą su trupučiu pieno ar grietinėlės , jį užipilti karštu vandeniu ir išmaišyti , jei norisi ypatingiau ant viršaus uždėti plaktos grietinėlės 4u.gif
Atsakyti