as kakavomane
bet prekybos centruose perku SALDVOS raudonoj dezutej. Ja su cukrum uzpilu virintu pienu
sita labai skani, o kiek kitu pirkai, tai kazkoks miltu skonis burnoj buna arba netirpsta niekaip...
bet prekybos centruose perku SALDVOS raudonoj dezutej. Ja su cukrum uzpilu virintu pienu
sita labai skani, o kiek kitu pirkai, tai kazkoks miltu skonis burnoj buna arba netirpsta niekaip...
atrodo nieko sudėtingo, bet man namie daryta kakava vis tiek kažkokia ne tokia, kaip kad duoda viešose maitinimo įstaigose...Nežinau kuo ją užplikyt: vandeniu ir paskui pabalint, pienu ar grietinėle? o ir pirkt nežinau kokią, taigi vis noriu skanios kakavos, bet negeriu
QUOTE(meta2007 @ 2008 03 19, 18:32)
Na, mes tai i uzvirinta piena beriam kakava. tada tikrai skani gaunasi. Ir ne tirpia kokia nors, o ta tikra..
gal pasidalintum kur perki ta tikraja ?
QUOTE(Shokoladka @ 2008 03 14, 21:53)
atrodo nieko sudėtingo, bet man namie daryta kakava vis tiek kažkokia ne tokia, kaip kad duoda viešose maitinimo įstaigose...Nežinau kuo ją užplikyt: vandeniu ir paskui pabalint, pienu ar grietinėle? o ir pirkt nežinau kokią, taigi vis noriu skanios kakavos, bet negeriu
su pienu ir ant virsaus plaktos grietineles(jei norisi,tik,kad papildomos kalorijos)
as irgi kavamane kaip tik dabar ja ir geriu
man labai skani nesquick,bet kainuoja irgi skaniai tai karta nuejau i parduotuve ir tiesiog jau kakavai neuzhteko pinigu,o be jos negalejau iseit,tai nusipirkau MIX FIX,400g.nu man ji irgi labai skani o geriu visada su pienu o kavai as alergiska,tai kakava man pats tas
man labai skani nesquick,bet kainuoja irgi skaniai tai karta nuejau i parduotuve ir tiesiog jau kakavai neuzhteko pinigu,o be jos negalejau iseit,tai nusipirkau MIX FIX,400g.nu man ji irgi labai skani o geriu visada su pienu o kavai as alergiska,tai kakava man pats tas
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
as kartais darydavau a la karsta sokolada tai istirpindavau koki prastesni sokolada su pienuir dedavau karcios kakavos sauksta. cia jei ka didesniam kakavos kiekiui.
Man labai skani kakava tokia : išlydyti juodą šokoladą su trupučiu pieno ar grietinėlės , jį užipilti karštu vandeniu ir išmaišyti , jei norisi ypatingiau ant viršaus uždėti plaktos grietinėlės