Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykla Lietuvių namai

Labutis 4u.gif , labai norėčiau sužinoti, ar yra mamyčių, kurių vaikai lanko Lietuvių namus,ypač domina pradinės klasės. Laukiu atsiliepimų! smile.gif
Atsakyti
Tai negi nieks nelankot? verysad.gif
Atsakyti
o tai ten tik emigrantu vaikai , ar kaip, nes as saviske ir siaip planuoju leisti tautine mokykla
Atsakyti
Jei lieka laisvų vietų, priima ir ne tik emigrantų vaikučius. Užrašiau savo mažių, bet ar leisiu net ir nežinau. Atsiliepimų visokių teko girdėt...
Atsakyti
MAno drauge lanke sia mokykla na bet ji emigrante. Siaip kiek pasakojo tai labai geros salygos, puikus mokytojai ir aukletojai smile.gif
Atsakyti
Sigita79, kokių atsiliepimų teko girdėti?Kiek aš girdėjau, tai sąlygos labai geros, mokytojai irgi, bet...jei klasėje yra daug vaikų , kurie prastai moka lietuviškai, tai nukenčia ugdymo kokybė,tie vaikučiai kaip ir stabdo visą procesą. verysad.gif mane ši mokykla domina, nes nėra 2 pamainos,į Vienuolio tektų eiti į rusų mokyklos patalpas ir ko gero į 2 pamainą.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 02 27, 11:18)
Sigita79, kokių atsiliepimų teko girdėti?Kiek aš girdėjau, tai sąlygos labai geros, mokytojai irgi, bet...jei klasėje yra daug vaikų , kurie prastai moka lietuviškai, tai nukenčia ugdymo kokybė,tie vaikučiai kaip ir stabdo visą procesą. verysad.gif mane ši mokykla domina, nes nėra 2 pamainos,į Vienuolio tektų eiti į rusų mokyklos patalpas ir ko gero į 2 pamainą.

Jep, dėl mokytojų ir mokymosi sąlygų viskas tvarkoj. Aš irgi tik dėl kalbos nusiskundimų girdėjau. Bet čia priklauso kokia klasė susirinks. Viena draugė savo mergaitę veda ir labai patenkinta, o kita skundžiasi.
Buvau prieš kelias dienas nuėjusi į Lietuvių namus. Užrašiau savo sūnelį, bet pavaduotoja sakė, jog švietimas svarsto, ar aplamai į šią mokyklą likus laisvoms vietoms priiminėti ne emigrantų vaikus ... Tad visko gali būti dar. Birželį turėtų galutinai paaiškėt.
Atsakyti
Labutis mamytes,
suprantu jusu rupescius del mokyklu, man taip pat sunku pasirinkti. Bona Dona, nenoriu cia kartotis, daug parasiau, ka zinau apie lietuviu namus ten kur Naujininku mokykla, pasiskaityk....As taip pat saviski uzrasiau, bet dar galutinio sprendimo nepriemiau, kur leisiu. Pradinese klasese tai paruosia neblogai vaikus, tik abejoju del anglu kalbos lygio. O vat vyr. klasiu problema tai ta, apie kuria cia visos raset - emigrantu vaikai, mokytojai taikosi prie ju, ir savaime klases lygis ciuozia zemyn. Pavaduotoja nieko nesake del to, kad nepriims neemigrantu vaiku. Manau, kad pradinese klasese tai negresia, nes net nebuna emigrantu vaiku iki penktos klases - tiesiog tokiu mazu vaikuciu tevai dar nesiryzta vienu i Lietuva leisti. Gal koks vienas ir yra dabartineje antroje ar trecioje klaseje. Tai jei dar nepriimtu musu vaiku - -tiesiog pradinese klasese nebutu vaiku. Skambinau vakar pavaduotojai, tai sake, kad siuo metu parasyti 9 pareiskimai, ne vieno emigranto kol kas. jei jie atsiras, tai paprastai vasaros vidury zinos. Jei as apsispresiu leisti i Lietuviu namus, tai planuoju tik iki penktos klases. Didesnis jau gales pavazineti. O gal per keturis metus pasikeis viskas i geraja puse. mirksiukas.gif Aisku idomu isklausyti ivairias nuomones apie ivairias mokyklas.
Sekmes jums visoms. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones. 4u.gif Aš irgi planuoju leisti tik į pradines klases, nes vienuolyne jovalas.Tai jei nebus emigrantų vaikučių sąraše,tai viskas skamba kaip ir labai neblogai.Einu pasiskaityt apie Naujininkų mokyklą.Dėkui!
Atsakyti
Gal ir ne visoms tai minusai, bet sioje mokykloje pirmokams pamokos trunka netrumpinamos, kaip priklauso, o vyksta 45 min. su pertraukelem.bet namo vaikuciai grista ne kaip visi pirmokeliai. Paiilgintos grupes cia nera g.gif
Atsakyti
Labas visoms, norejau paklaust jusu, ar tiktu si mokykla vaikui, kuris 6metus gyveno londone, sneka tik angliskai, bet jo tevai ketina gryzti i LT. Ji galetu leisti ir i lietuviu mokyklele, bet deja, jis beveik nemoka lietuviskai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 02 27, 21:31)
Labas visoms, norejau paklaust jusu, ar tiktu si mokykla vaikui, kuris 6metus gyveno londone, sneka tik angliskai, bet jo tevai ketina gryzti i LT. Ji galetu leisti ir i lietuviu mokyklele, bet deja, jis beveik nemoka lietuviskai  verysad.gif

Sveika,
geriausia butu pasiskambinti patiems ir paklausti, nes labai gerai nezinau, bijau sumeluoti. Kiek girdejau, tai ten atvaziuoja daug visiskai nemokanciu lietuviskai. Todel samoningai i klases yra priimami ir lietuviu vaikai, kad uzsienieciams lengviau butu ismokti kalba ir isilieti i musu gyvenima. Kiek zinau, tai vaikuciai mokosi is Azerbaidzano, Armenijos, Tolimuju Rytu (Magadano) ir kt. Is vienos puses tai vaikams turetu buti labai idomu bendrauti - -kur dar rasi klaseje tiek daug vaiku is viso svieto kampeliu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 27 vasario 2008 - 21:11