QUOTE(dzokada @ 2008 05 21, 11:58)

o man tai nepasiseke sia tema,taip jau atsitiko kad dabar praejus 8men.nuo gimdymo mano krutine taip susitrauke kad atrodo kaip pas vyrus,nera net kam nukarti

gimdziau 18m.jau pries pastojima bandziau priaugti svorio nes sveriau vos 49kg.(ugis 171cm)pastojus priaugau 12kg bet jie dingo iskart gimus dukrytei ir dabar sveriu 47kg nors valgau viska kas koloringa vistiek nieko. Ankscia krutine buvo patenkinamo dydzio paskui kai atsirado pieno,krutys buvo kaip bombos ir grazio,maitinau 5men.pasibaigus pienui jos eme dideliu tempu mazeti iki kol dabar net jau nebera kam mazeti.negaliu ziureti i save veidrodyje,sau atrodau negrazi,praradau pasitikejima savimi,atrodo kad kazkas ateme moteriskuma is manes.man nejauku pries savo vyra o ypac mylintis nors jis mane guodzia ir supranta bet vistiek.. Atrodo kad tai tik isvaizda bet daznai del to pergyvenu ir kartais norisi verkti,vis dazniau pagalvoju apie operacija,bet labai bijau tu visu smailiu instrumentu. Dabar bent kazkiek tai paslepiu nesiodama liemenele su pakietinimais bet kad ji smukcioja nes neturi uz ko laikytis

zodziu niekam to nelinkiu
Net nežinau, kaip ir paguosti... Manoji irgi niekad nebuvo didelė, o po gimdymo dar labiau sumažėjo... Bet stengiuosi nedepresuoti, juk nuo to tik sunkiau

Be to, ne tik auginu dukrą, bet ir mokausi, todėl nelabai turiu laiko galvoti apie sumažėjusią krūtinę. Su vyru pajuokaujam ta tema ir tiek

Pabandyk surasti gražių dalykų savo kūne ar charakteryje, pagalvok, juk pagimdei ir augini vaikelį, ir tai mūsų, mamyčių, paranašumas prieš tas, kurios dar nepatyrė gimdymo skausmų ir bemiegių naktų. Aukštyn galvą