Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

QUOTE(dzokada @ 2008 05 21, 11:58)
blush2.gif o man tai nepasiseke sia tema,taip jau atsitiko kad dabar praejus 8men.nuo gimdymo mano krutine taip susitrauke kad atrodo kaip pas vyrus,nera net kam nukarti  unsure.gif gimdziau 18m.jau pries pastojima bandziau priaugti svorio nes sveriau vos 49kg.(ugis 171cm)pastojus priaugau 12kg bet jie dingo iskart gimus dukrytei ir dabar sveriu 47kg nors valgau viska kas koloringa vistiek nieko. Ankscia krutine buvo patenkinamo dydzio paskui kai atsirado pieno,krutys buvo kaip bombos ir grazio,maitinau 5men.pasibaigus pienui jos eme dideliu tempu mazeti iki kol dabar net jau nebera kam mazeti.negaliu ziureti i save veidrodyje,sau atrodau negrazi,praradau pasitikejima savimi,atrodo kad kazkas ateme moteriskuma is manes.man nejauku pries savo vyra o ypac mylintis nors jis mane guodzia ir supranta bet vistiek.. Atrodo kad tai tik isvaizda bet daznai del to pergyvenu ir kartais norisi verkti,vis dazniau pagalvoju apie operacija,bet labai bijau tu visu smailiu instrumentu. Dabar bent kazkiek tai paslepiu nesiodama liemenele su pakietinimais bet kad ji smukcioja nes neturi uz ko laikytis  verysad.gif zodziu niekam to nelinkiu  unsure.gif

Net nežinau, kaip ir paguosti... Manoji irgi niekad nebuvo didelė, o po gimdymo dar labiau sumažėjo... Bet stengiuosi nedepresuoti, juk nuo to tik sunkiau doh.gif Be to, ne tik auginu dukrą, bet ir mokausi, todėl nelabai turiu laiko galvoti apie sumažėjusią krūtinę. Su vyru pajuokaujam ta tema ir tiek smile.gif Pabandyk surasti gražių dalykų savo kūne ar charakteryje, pagalvok, juk pagimdei ir augini vaikelį, ir tai mūsų, mamyčių, paranašumas prieš tas, kurios dar nepatyrė gimdymo skausmų ir bemiegių naktų. Aukštyn galvą 4u.gif
Atsakyti
iki pirmojo nėštumo mano krūtinė buvo gero C dydžio thumbup.gif ir tokias tvirta, standi

po gimdymo dydis liko kaip ir tas pats, bet jau toks "minkštas" - be liemenuko krūtys atrodydavo tikrai nekaip schmoll.gif

per antrą nėštumą jos vėl "prisipildė" iki D thumbup.gif dabar, kol maitinu, dydis ir forma dar laikosi, bet įtariu, kad po visko visko ir neteksiu unsure.gif liks ne krūtys, o spanielio ausys.... unsure.gif

ir, man atrodo, kad niekaip šito neišvengsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grigė @ 2008 05 21, 11:36)
Net nežinau, kaip ir paguosti... Manoji irgi niekad nebuvo didelė, o po gimdymo dar labiau sumažėjo... Bet stengiuosi nedepresuoti, juk nuo to tik sunkiau  doh.gif Be to, ne tik auginu dukrą, bet ir mokausi, todėl nelabai turiu laiko galvoti apie sumažėjusią krūtinę. Su vyru pajuokaujam ta tema ir tiek smile.gif Pabandyk surasti gražių dalykų savo kūne ar charakteryje, pagalvok, juk pagimdei ir augini vaikelį, ir tai mūsų, mamyčių, paranašumas prieš tas, kurios dar nepatyrė gimdymo skausmų ir bemiegių naktų. Aukštyn galvą 4u.gif

Aciu uz paguoda mirksiukas.gif kartais ir mano vyras pajuokauja,va dabar mes su vienodais ''papais'' blush2.gif bet man kazkaip nelabai buna juokinga blush2.gif as taip pat galvoju pradet kazka mokytis cool.gif
Atsakyti
kaip lems gernai taip ir bus. asmeniskai nenesiojo net liemenuko maitinancioms
Atsakyti
Deja genai man nebuvo palankus. wink.gif
Atsakyti
Prieš pastojant turėjau gražią ir stangrę krūtinę, deja dabar liko "spanielio ausys" ankščiau nešiojau b dydžio liemenėlę, padidėjo iki d, o dabar kai pienuko beveik jau nebeturiu, liko c, nzn net ka daryti, labai gaila kai kažkas pasikeičia nėštumo metu ir po gimdymo. Plius ar vaikas padėkos kad stengeisi kad jam nieko netrūkų ir nepasidarei aborto??!! abejoju..
Atsakyti
mano buvo B kaip pastojau pasidare C o dabar kadangi maitinu tai D labai noreciau kad bent forma krutines labai daug nepakistu nes buvo tokios man grazios....
Atsakyti
o as esu girdejusi bet nezinau ar tai tiesa, bet tipo jei vaiko nemaitini pati o piena nusitraukineji tada krutine lieka tokia pati g.gif idomu kiek cia teisybes g.gif juk is esmes koks skirtumas ar nusitraukinesi ar vaikelis pats valgys tik gal tik tiek kad vaikelis tada ir neminkys bet ar tai ka keicia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2008 07 08, 21:40)
Prieš pastojant turėjau gražią ir stangrę krūtinę, deja dabar liko "spanielio ausys" ankščiau nešiojau b dydžio liemenėlę, padidėjo iki d, o dabar kai pienuko beveik jau nebeturiu, liko c, nzn net ka daryti, labai gaila kai kažkas pasikeičia nėštumo metu ir po gimdymo. Plius ar vaikas padėkos kad stengeisi kad jam nieko netrūkų ir nepasidarei aborto??!! abejoju..

va as tai irgi to bijau, turejau labai grazia, stangria c dydzio krutine, o dabar matau kad ji keiciasi doh.gif
na del aborto, tai jau cia per ziauriai, bet mes savo mamom irgi neperlabiausiai dekingos uz sugadintas figuras... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2008 07 08, 21:40)

O jei negimdytųme, tai išliktųme gražios ir figuringos iki senatvės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyvadt @ 2008 02 17, 21:52)
Tokia temelė jau buvo, tačiau taip ir neradau patarimų kaip ją išsaugoti kuo gražesnę... blush2.gif
na, o naujosios mamytės, nedalyvavusios ankstesnėje temoje, pasidalinkite patritimi, kaip jūsų krūtinė keitėsi:)

oi po dvieju vaikuciu tai nieko gero dar maitinu dabar bet kai nemaitinsiu tai verkt noresis
Atsakyti
Kazkaip niekad labai nepergyvenau del isvaizdos.Ir labai gerai zinojau, kad po gimdymo jau tikriausiai nebusiu tokia kaip anksciau.Dabar man svarbiau mano lelius, o ne figura tongue.gif O veliau gal ir sumastysiu kazka su savim daryt...
Atsakyti