Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Man nestumo metu padidejo is C i D. Dabar, kai maitinu, nesioju 34DD. Tiesa pirmom dienom papu dydis tai nenusakomas buvo doh.gif

Manau, kad nestumas ir maitinimas kiek pablogins vaizdeli, dar zadu numest svorio, tai jauciu krutine man nebepatiks be liemeneles ax.gif

QUOTE(kepuryte @ 2008 07 09, 08:09)
o as esu girdejusi bet nezinau ar tai tiesa, bet tipo jei vaiko nemaitini pati o piena nusitraukineji tada krutine lieka tokia pati  g.gif  idomu kiek cia teisybes  g.gif  juk is esmes koks skirtumas ar nusitraukinesi ar vaikelis pats valgys tik gal tik tiek kad vaikelis tada ir neminkys bet ar tai ka keicia g.gif

Nu niekas ten toskrutines neminko lotuliukas.gif Krutine deformuojasi del nuolatiniu pokyciu nestumo ir zindymo metu: dideja del hormonu, del priaugto svorio. Pagimdzius svoris krenta, nuolat prisipildo-istusteja del pieno. Va toms, pas ka oda nera elastinga, ir liudnokokas paskui vaizdelis....
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2008 07 09, 09:09)
o as esu girdejusi bet nezinau ar tai tiesa, bet tipo jei vaiko nemaitini pati o piena nusitraukineji tada krutine lieka tokia pati  g.gif  idomu kiek cia teisybes  g.gif  juk is esmes koks skirtumas ar nusitraukinesi ar vaikelis pats valgys tik gal tik tiek kad vaikelis tada ir neminkys bet ar tai ka keicia  g.gif

Manau cia tik mitas..JEi pasikeis kai maitini pati tai ir pasikeis jei nusitraukinesi. Ne cia pokyciu esme schmoll.gif
Atsakyti
manoji labai isiputusi buvo kol maitinau,kaip nustojau maitint gryzo i pradine padeti kokios buvo pries nestuma tik siek tiek ne tokie status kaip buvo verysad.gif sakau reikia antra pirkti kad vel krutine butu grazi cool.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Po gimdymo ant visos krūtinės stipriai išryškėjo kraujagyslės: šlykščios, storos, mėlynos, prasideda vos ne nuo kaklo verysad.gif verysad.gif . Praktiškai krūtinė dabar nuo kojų mažai skiriasi blink.gif (nes jos jau seniausiai venom išsišokusiom). Atrodau, kaip Drakulos nuotaka verysad.gif .
Gal kam kas panašaus nutiko? Gal radot kokią gelbėjimosi priemonę?
Atsakyti
o kaip senai po gimdymo?
Na pirmomis dienomis, kai pradeda gamintis pienas, tai labai išryškėja kraujagyslės. Nepamenu, bet man atrodo, nustojus maitint, tas praeina.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 09 12, 14:39)
o kaip senai po gimdymo?
Na pirmomis dienomis, kai pradeda gamintis pienas, tai labai išryškėja kraujagyslės. Nepamenu, bet man atrodo, nustojus maitint, tas praeina.

Niu prasidėjo iškart su pieno atsiradimu, maitinu jau 4,5 mėn.
Tai belieka tikėtis, kad praeis, kai nustosiu maitint ax.gif , o jei ne, tai reiks kokį Drakulą susirast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2008 02 22, 13:59)
mano krutys po gimdymo padidejo vienu dydziu ir tokios liko.nei nukare,nei dar kas jom pasidare,bet padidejimo nesitikejau,nes ir taip nesiojau C dydi.Dabar jau D.jei taip po kiekvieno vaiko... blink.gif teisybes delei pasakysiu kad pilnai maitinau tik 2 sav,paskui iki 2 men dar primaitinau maziuka o piena nusitraukinejau,kol visai dingo.krutinei itakos jokios nepadare mirksiukas.gif
tiesa viso nestumo metu tepiau ja tepalu nuo striju ir miegojau su stangria sportine medvilnine maikute,po gimdymo su liemenele,kol nustojau maitinti.Manau svarbiausia nelakstyti palaidais papuliais,kad zemes trauka ju neveiktu tongue.gif

Aš ir per nėštumą nešiojau specialią tvirtą liemenėlę, ir dabar maitindama nešioju, bet deja, rezultatai nekokie doh.gif , nors mano mamos tai labai statūs i net neįtartum, kad maitino kada nors. Tiesa, gal manieji žiauriai nukaro dėl to, kad netekau 15 kg po gimdymo...Tikiuosi po metų nors kažkiek atsistatys, nes anksčiau visada didžiavausi gražia forma, o dabar pati patikėt negaliu ir baisu daros... verysad.gif verysad.gif vaizdelis visai ne koks...biasu nusirengti baseine...
Atsakyti
Mano "sunio ausims" jau atejo laikas i plastines chirurgijos centra.. doh.gif
Atsakyti
Man po gimdymo ir maitinimo labai sumazejo. Ir taip nedidele buvo (didesnis A-mazesnis B ), o dabar netgi A neliko verysad.gif Anksciau vaiksciojau i apatinio trikotazo parduotuves su malonumu, dabar stresas - dauguma A liemenuku per dideli verysad.gif
Tiesa, pati maitinau pirma menesi, po to iki 8 men. nutraukinejau pientraukiu, nes siauri pieno latakai ir mazius netraukdavo...
Papildyta:
QUOTE(Milioke @ 2008 07 08, 21:40)
Prieš pastojant turėjau gražią ir stangrę krūtinę, deja dabar liko "spanielio ausys" ankščiau nešiojau b dydžio liemenėlę, padidėjo iki d, o dabar kai pienuko beveik jau nebeturiu, liko c, nzn net ka daryti, labai gaila kai kažkas pasikeičia nėštumo metu ir po gimdymo. Plius ar vaikas padėkos kad stengeisi kad jam nieko netrūkų ir nepasidarei aborto??!! abejoju..

As pasibaisejau: ar jus vaikus gimdot tam, kad padekotu, jog aborto nepasidarei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkadija: 15 rugsėjo 2008 - 19:47
blush2.gif ups, škia tskant daugiau gyslotas niekas nevaikšto?.... g.gif g.gif
Atsakyti
taip visom buna, nestresuok! smile.gif !tai susije su pienuko gamyba.
Atsakyti
Praeis ir man taip buvo 4u.gif
Atsakyti