Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Dėkavoju tongue.gif , man tiek ir reikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jo, jei neplanuociau antro vaikucio, jau planuociau korekcija krutines, nes pas mane ne tik kad ji sumazejo ir nutyso, bet dar ir labai isryskejo kad viena mazesne daug labiau nei kita sad.gif vaizdelis ne koks, labai kompleksuoju del to
Atsakyti
QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 23:56)
Nu jo, jei neplanuociau antro vaikucio, jau planuociau korekcija krutines, nes pas mane ne tik kad ji sumazejo ir nutyso, bet dar ir labai isryskejo kad viena mazesne daug labiau nei kita sad.gif vaizdelis ne koks, labai kompleksuoju del to

Pas mane ta pati situacija verysad.gif Stengiuos nekompleksuot...bet nuoga prie svetimų jau neičiau kaip anksčiau būdavo... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
as ir manau, kad nemaza itakos turi genai, taip kaip ir pilvuko strijom. zinoma, kazkiek reiketu ir prisiziureti, nevaikscioti palaidais papukais. bet as kazkaip tam labai neteikiu daug demesio, nes , manau, mb tikrai supranta, kad maitinimas vaikeliui yra neikainuojama vertybe. taip, kad jei ir sumenkes ar nutys (nors nemanau, kad labai turetu) sugebes myleti ir tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitionakas @ 2008 11 13, 01:29)
as ir manau, kad nemaza itakos turi genai, taip kaip ir pilvuko strijom. zinoma, kazkiek reiketu ir prisiziureti, nevaikscioti palaidais papukais. bet as kazkaip tam labai neteikiu daug demesio, nes , manau, mb tikrai supranta, kad maitinimas vaikeliui yra neikainuojama vertybe. taip, kad jei ir sumenkes ar nutys (nors nemanau, kad labai turetu) sugebes myleti ir tokia  mirksiukas.gif

pritariu mirksiukas.gif dėl Mb tai jokių problemų, čia pačioms mamos prieš save nepatogu, gi pripratę prie kitokių savo formų buvom blush2.gif Palaidais aišku kad nieks nevaikšto, ale čia individualu labai...Mano mamos nuostabiai stati krūtinė, nors maitino mane du metus, o man visai nepersidavė genai pasirodo, nors labai tikėjaus... doh.gif
Atsakyti
Prieš 5 metus buvau patenkinta B-C (priklausomai nuo liemenėlės) dydžio krūtine. Pirmo nėštumo metu ir maitinant padidėjo iki D, paskui subliuško verysad.gif Dydis tai vis buvo C, tai, kol su liemenėle, tai gerai, o nusiėmus... doh.gif Ėmiau kompleksuot... unsure.gif Vyras bandė įtikint, kad nieko čia tokio, jis gi ne koks mažvaikis ir viską supranta. Kuriam laikui gal ir padėjo unsure.gif Antro nėštumo metu vėl džiaugiausi sustangrėjusia krūtine, maitindama - juo labiau biggrin.gif O dabar... Vėlgi, grįžome prie C, bet reikia labai ilgai rinktis modelius, į kuriuos pavyktų gražiai tą C susipakuot doh.gif Stengiuos mylėt save tokią, o į krūtinę pasižiūrėt tokiu kampu, kad ji visai neblogai atrodytų. hihihi.gif Ai irnesakyk.gif , yra gyvenime ir svarbesnių dalykų. smile.gif

QUOTE(JVana @ 2008 02 19, 13:28)
O siaip jei noresiu dejuoti, eisiu i si internetini puslapi apsiraminti:

http://www.007b.com/breast_gallery.php

mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, norejau pridurti, kad riebaliukai krutyse atsistato (bent dalinai) po metu laiko : )

Užėjau... blink.gif Tikrai geriau pasidarė blush2.gif

Lauksiu metelius ax.gif Tikiuos šiek tiek pasipildys blush2.gif Tarp pirmo maitinimo pabaigos ir antro nėštumo buvo gal 7 mėn laiko tarpas, tai gal nebuvo spėjus sugrįžti arčiau prie "pradinės padėties " g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kgt: 13 lapkričio 2008 - 12:19
Pries nestuma buvo B, o dabar D. Visiskai nesuku galvos kokia bus krutine, nes negaliu atsigrozeti vaizdeliu kai maziukas zindzia, sypsosi, kaip iesko kruties - net apsiverkiu nuo tokiu vaizdeliu kaip grazu wub.gif Po pirmojo vaikelio viskas grizo i pradine padeti, t.y. i B dydi, o statumas priklause tik nuo mano svorio - kuo maziau sveriu tuo krutys mazesnes ir maziau stacios, bet visumoje viskas super, nes patinka ir man ir vyrui thumbup.gif
Atsakyti
o pas mane viskas ok
Atsakyti
Ka cia beisaugosi, vis dar maitinu, bet jau krutine mazesne gerokai nei ankciau buvo. Tuoj nulinukus devet galesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2008 12 09, 16:56)
Ka cia beisaugosi, vis dar maitinu, bet jau krutine mazesne gerokai nei ankciau buvo. Tuoj nulinukus devet galesiu  lotuliukas.gif

na mano krutine irgi nekas...nemazai striju, bet baltos, neryskios...o is patirties mamytes galit pasakyt...ar jokie kremai nei trupucio nepadeda...? g.gif nesneku apie tai, kad krutine padides, taps kaip silikonines...bet bent kazkoks efektas buna? g.gif
Atsakyti
man krutine visai nepasikeite po gimdymo, o ir nestuke.gif metu nedaug padidejus buvo...
Atsakyti
O mano tokia suglebus pasidare verysad.gif
Atsakyti