Įkraunama...
Įkraunama...

"vyriška" auklė

Ar samdytumete vaikui aukle-vyra??? Pazystu vaikina uzauginusi savo seseru vaikus,mielai priziurinti juos ir jis prasitare,kad noretu dirbti aukle kol mokosi ir kartu nusivyle,kad ko gero mamytes reaguotu keistai... kaip manot?
Atsakyti
Na savo berniukui tikrai samdyciau auklina, deja, man tokie nesisiule ;(
Kas liecia mergaites, na nezinau, gal jom auklinas ir nelabai tiktu, nors pavyzdziui mane uzaugino senelis, jis buvo pats geriausias auklinas gyvenime  ;D Net jokiu mociuciu neprisileidau  ;D. Bet svetima vyra samdyti? Nezinau kodel bet mergaitei samdyciau moteri.  :smile.gif Manau tai naujove musuose, kazkada "Mamos dienorastis" apie tai kalbejo.
Atsakyti
idomu  :D nesu sutikus vyro, kuris noretu padirbeti aukle.  ;D

Ir as nebuciau pries aukle-vyra. Tik manau, kad patikeciau vaika "auklinui" truputi didesni - nuo kokiu 2 metuku. Kad jau liktu daugiau zaisti nei priziureti.
Protu galvodama, sutinku, kad ir vyrai gali puikiai pasirupinti kudikiu (keisti pampersus, prausti), bet intuityviai tokiam mazuciui rinkciausi moteri. Vyra kudikiui rinkciausi tik tuomet, jei tai artimas seimai zmogus ir mylintis mano vaika (tai pvz, senelis dede ar pan.). Tai man butu geriau nei aukle is skelbimo.

Auklinas - mergaitei? Net nezinau. Tureciau pasitiketi tuo zmogum labai. (motiniskas atsargumas tuoj i ausi snibzda apie visokius iskrypelius ir pan...). Taciau jei atsiriboti nuo toki itarinejimu - manau, kad labai gerai butu aukliu ivairumas - kad dukryte turetu ir auklina ir aukle. Kad moketu bendrauti ir su vyrais ir su moterimis  ;D

Jei tureciau berniuka - turbut tik apsidziaugciau jei atrasciau auklina (bet cia kaip rasiau - nuo 2 ar net 3 metuku)
Atsakyti
Deja, neseniai suzinojau liudna istorija, kad vienu musu pazistamu sunu isnaudojo vienas vyriskis ohmy.gif, su kuriuo jie visa seima bendravo. Atsargumo delei, auklino nesamdyciau nei mergaitei, nei berniukui.
Atsakyti
QUOTE
Deja, neseniai suzinojau liudna istorija, kad vienu musu pazistamu sunu isnaudojo vienas vyriskis ohmy.gif, su kuriuo jie visa seima bendravo. Atsargumo delei, auklino nesamdyciau nei mergaitei, nei berniukui.

:-[
Atsakyti
As tokia istorija zinau su moterim aukle ,labai jau pikantiska . Tai kad nuo iskrypimu tikrai neapsaugotos ,visokiu gyvuliu yra ir moteru ir vyru .
Atsakyti
He he, as karta savo vyresneli buvau palikus pasaugot vyriskiui. Buvo labai svarbus reikalas, vyra pagulde i ligonine, o vienintelis, kas galejo nors valandziuke pasedet su mano tuo metu dvimetiniu buvo toks pazistamas, 3ju vaiku tevas. Na ir palikau... Kokiai pusantros valandos. Pareinu - ziuriu, sedi 3ju vaiku tevas ant sopkes, distancini spaudo, televizoriu ziuri. O mano sunelis miega. Ant grindu. Uzsiklojes kilimu. Tam bute, kur tada nuomojom, buvo kilimine danga tiesiai ant betono, o mazius sugebejo ja vienoj vietoj atlupt, ant pacio praejimo - tai va i ta plysi ilindo ir miega biggrin.gif Jezusmarija, sakau, tu cia ka, sduriel, cto li?! Nieko, sako 3ju vaiku tevas, jis, sako, kitur miegot nenorejo, tai as ji va cia ir uzmigdziau... biggrin.gif

taigi apie aukli vyra stipriai pagalvociau... rolleyes.gif
Atsakyti
Priklausytu nuo zmogaus, bet siandien manau, kad ne..
Atsakyti
Kad gal ne unsure.gif . Nenorėčiau auklino. Na nebent labai labai pažįstamas ir labai labai artimas būtų. Ir tai tik sūnui. Dukrai jokiu būdu ne.
Atsakyti
O as visai sutikciau su auklinu. Kiek girdejau, jais vaikai (ypac berniukai) labiau pasitiki, laiko didesniais autoritetais. O ir isteriju maziau su jais buna...
Atsakyti
O aš negalėčiau mažo vaikučio palikti ne tik auklinui, bet ir auklei. Nors iš kitos pusės, jei gyventi nebūtų už ką ir tektų grįžti į darbą, tai bent ieškočiau kokios patikimos moteriškės.
Atsakyti
nepalikciau nei auklei nei auklinui,bet jai labai labai reiketu tai gal auklei,bet tik ne auklinui
Atsakyti