Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

Sveikos.
Niekad nemaniau,kad man taip bus ir juolab,kad reikės patarimo.
Tai va.Pora esam mėnesį.Pirmos savaitės tai buvo kažkas tokio Lyja,sninga,pūga,22val vakaro-mes visvien susitinkam ir negalim atsiplėšt vienas nuo kito,bet....Jau antra savaitė,kai visa atšalo.Pasimatom duok Dieve kelis kartus į savaitę ir tai keliom valandom(bendros veiklos sumetimais).Nuo skambučių perėjom iki žinučių ir tai kas 4-5 dieną su sakinuku "KĄ VEIKI?"(iš jo pusės)
Kas čia per bajeriai?Įtariu,kad įklimpau iki ausų...ir va šitaip vyksta...Gal iš principo ir pačiai nesirodyt kelias savaites?
Net nežinau,patarkit,mergaitės.
Atsakyti
pora klausimu:kiek jums metu,kiek toli jusu santykiai nuejo?jeigu viskas viens du is karto,gal tu jam tiek ir tebuvai reikalinga...bet siaip menesis laiko,o tu sakai "kas 4dienas paraso"...tai cia isvis tu dienu 30dar tik,isvadu daryti dar negalima.be to,reikia ir su galva pult i ta visa romantika,aisku,toks jau tas isimylejimas buna...na tai sakyk,kiek jums abiems metu ir kiek intymumo buvo?tiksliau,kiek greitai jo buvo?
Atsakyti
22 ir 20.
tik bučiniai ir menkutės glamonės.nieko daugiau.
aplamai,čia turėjo būt tik lengvas flirtas,žaidimas(iš mano pusės),bet įklimpau ir opa biggrin.gif

jaunas dar jis gi,reik pasiduot su draugais ir pan.bet...
žinom vienas kitą keli metai,bet užteko dienos kartu ir supuolėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė: 19 vasario 2008 - 13:46
Įjunk "ignor" ir pažiūrėk, kaip jis elgsis. Jei rūpėsi - susiras, jei ne - tiek jam tavęs ir reikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau dar nera taip beviltiska, ismok buti kantri, neskubek wink.gif
Atsakyti
Manau, tau nereik niekur skubėti. Laikas parodys, ar tu jam rūpi, ar ne.
Nerašyk jam pirma, iš karto irgi nepulk jam atsakinėt. Tegu truputį pasistengia.. o jeigu ne, vadinasi, ne tau skirtas..
Atsakyti
QUOTE(natyniok @ 2008 02 19, 15:17)
Manau, tau nereik niekur skubėti.  Laikas parodys, ar tu jam rūpi, ar ne.
Nerašyk jam pirma, iš karto irgi nepulk jam atsakinėt. Tegu truputį pasistengia.. o jeigu ne, vadinasi, ne tau skirtas..



thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif truputis ignoro tikrai nepakenks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 19 vasario 2008 - 15:40
aha,tada turbut tera du variantai:arba tu pati jam rasineji,skambineji,ieskai jo iki uzknisimo,arba tu nieko nedarai,uzsiemi savo gyvenimu ir sulauki arba jau nebesulauki iniaciatyvos is jo...siulyciau ta antraji varianta.issaugosi savo verte ir paaiskes,ar tu jam reikalinga.jeigu nereikalinga,tai apie ateiti kalbet nebeverta.jeigu reiaklinga,jis tave tikrai suras ir dar 14kartu atsiprasys,kad nieko nepaaiskino.zodziu,laikas parodys.
Atsakyti
o,merginos,aš ir esu tokios nuomonės.

ne,nerašinėju jam ir neskambinėju.atsakau tik į jo žinutes.hm.tikrai pats laikas jungti ignorą.
tiesa,šiandien matėmės,labai šaltai elgiaus.kai ėjom namo,užklausė kodėl nekalbu ir kai aš jam nieko neatsakiau jo mina nespinduliavo teigiamom emocijom.hm.
dar pažadėjo užsukt šįvakar į namus.na nežinau.pasimečiau juodai,bet žinau tik vieną,kad pati jam nesipiršiu.ir bus šaltas bendravimas.
o jei šiandien užsuks,manau,kad bus proga pakalbėt apie tokią situaciją.tiesiog išgirst jo nuomonę įdomu,ką jis mano.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė @ 2008 02 19, 18:48)
o jei šiandien užsuks,manau,kad bus proga pakalbėt apie tokią situaciją.tiesiog išgirst jo nuomonę įdomu,ką jis mano.

Kaip aš visada sakau, KALBĖTIS reikia. mirksiukas.gif Jei tai Tavo žmogus, tikrai rasit laiko ir noro nuoširdžiam pokalbiui, tada gal ir ant dūšios palengvės, na o jei ne Tavo - geriau jau tai suprasti kuo anksčiau.
Atsakyti
O aš tai net nežinau-tiek mažai to laiko jūs kartu esat...Kam daryt skubotas išvadas? Be to, juk vaikinai tokie gana drovūs, gal jam ir tuos : "ką veiki" parašyt kainavo milžiniškas pastangas? Tuo labiau,tai, kad jis tau rašo, o tu tik atsakinėji, ir yra geras ženklas? smile.gif Nesitikėk visko iškart, visų pirma dėl to, kad tada nelabai nuoširdu būtų, o antra-kai palengva įsivažiuoja, tai ilgai ir važiuoja thumbup.gif Čia jau iš patirties sakau, nes jei per mėnesį spėji įsimylėt, pasimylėt ir t.t., tai tai draugystei kaip ir nebelieka kurlink plėtotis. nors,aišku, būna visko smile.gif
Atsakyti
albinute,drovumo sitam zmogui netruksta.
zinot,kodel man taip keista?todel,kad pradzioj,kaip ir anksciau minejau,buvo viskas...na net nemoku pasakyt...atrode,kad nieks neegzistuoja aplinkui tik mes vienas kitam.ir taip staigiai viskas apsiverte.
hm,dramatizuoju turbut is dalies,na bet... doh.gif doh.gif doh.gif
laiko,tereikia daug laiko... unsure.gif
Atsakyti