Galeciau priestaraut.nes yra daug rodikliu,kurie rodo,kad taip nera.bet dabar nenoriu labai cia smulkiai pasakoti.nupasakojau situacija ir tiek.
sulaukiau patarimu, o dabar reikia laiko.tiesiog per greitai pas mus viskas issirutuliojo.reik sudeliot viska i savo vietas...
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 02 22, 01:42)
as irgi nematau reikalo panikuoi. kaip ir sios poros ateities taip pat nematau.
turejau panasu santykiu modeli. ishtempem vos vos 2 menesius. po to, galiausiai, jis man skambino karta i diena, po to karta i savaite, po to karta i dvi.. kol, galiausiai, nustojo skambinti... ir viskas.
Taip,aš ir pati jokios ateities kartu jau nebematau.žinoma,yra kažkokia viltis,bet jau nuteikinėju save,kad nieko nebus...
pasakysiu jam,kad laisvas ir gali lėkt pas kitas,nes juk pavadinimas "pora" kiek įpareigoja,o jis ne iš tų,kad būdamas su viena,duotųsi su kitom.na nesvarbu...
šią savaitę susitikus,pažūrėsiu,kaip elgsis ir jei bus "šalta"-galės drožt į visas puses.
beje,merginos,ačiū už patarimus.visvien,jei šioje situacijoje nepadėjo,tai pravers kada ateity
pasakysiu jam,kad laisvas ir gali lėkt pas kitas,nes juk pavadinimas "pora" kiek įpareigoja,o jis ne iš tų,kad būdamas su viena,duotųsi su kitom.na nesvarbu...
šią savaitę susitikus,pažūrėsiu,kaip elgsis ir jei bus "šalta"-galės drožt į visas puses.
beje,merginos,ačiū už patarimus.visvien,jei šioje situacijoje nepadėjo,tai pravers kada ateity

Bendraujat kaip tikri mazvaikiai
Juk cia ir durnam aisku, kad nieko jums nesigaus. Sorry uz tokia tiesia nuomone. Jei cia butu meile ar bent jau didelis susizavejimas, tai tokio DURNO bendravimo nebutu
Kalti zinoma jus abu. Del santykiu kalto vieno niekad nebuna
Pasistenk pamirsti ji, ir netgi ne ignoro pagalba o galu gale suseskit pakalbet ko kas nori is santykiu ir viskas bus. Didziausia problema cia manau tame, kad jus nemokat kalbet vienas su kitu
Man irgi yra taip buve.. Su tais zmonem nieko zinoma ir nesigavo

Jei nematai ateities su juo, tai ilgai netempk..
Jei likimas yra kitoks, tai vėliau vėl pabandysit iš naujo..
O dabar duokit vienas kitam laisvę.
Jei likimas yra kitoks, tai vėliau vėl pabandysit iš naujo..
O dabar duokit vienas kitam laisvę.
Papasakok vėliau kaip išsisprendė situacija
Sėkmės jei ne su šituo, tai su kitu

Manau norint būti kartu, reikia išlaikyti ir tam tikrą atstumą ir nebandyt prisirišt prie savęs savo antros pusės, nes tai tik dar labaiu atstums.. Čia gal ne visiems taip.. nežianu, kalbėjau iš savo pozicijos
Labai teisingai.
Juk butina dar ir zmogaus pasiilgti, o ne vien tik niurkytis!
Labai teisingai.

Na ka..vakar buvo tokia slyksti situacija,kad prazliumbiau visa nakti ir prakeikiau visus vyrus..
zodziu,papasakosiu veliau kaip viskas baiges,nes priejom ta taska arba arba.
QUOTE(Laukinė @ 2008 03 01, 19:51)
Na ka..vakar buvo tokia slyksti situacija,kad prazliumbiau visa nakti ir prakeikiau visus vyrus..

Lygiai tokia pati situacija pries keleta metu buvo ir man. Pradejom draugauti, taip viskas grazu ir pasivaikscioti visada eidavom ir netsikabindavom, buciniai, zaidimai ir pan. ir kaip ir tamstai autorei, vaikinas pradejo manes vengti, kol galu gale liko tik sms. Viena diena ivyko didelis konfliktas del nieko ir mes issiskyrem. Po keliu metu jis man papasakojo, kad kai draugavo su manimi, jau turejo romana su kita ir tas didelis konfliktas buvo dingstis issiskirti su manimi...
Dabar as dziaugiuosi, kad laiku jis mane paliko ir nieko rimto tarp musu neivyko

QUOTE(Laukinė @ 2008 02 25, 22:57)
Patarimai neatsilieka...kažkada,kažkur buvo apklausa "Kas protingesni,vyrai ar moterys"...nebalsavau...šiandien jau beveik galėčiau...