Sveikos, pradėjau dirbti ofise, įsigyjau baltus marškinukus, o po pirmo skalbimo jie papilkavo.... Nei šis nei tas, gal galit pasidalyti patirtimi, ką darote, kad taip neatsitiktų? Manyčiau tema tinkamam prie rūbų....

Man visai padeda Vanish specialiai balinimui. Toks baltas butelis. Bet juo tik baltus drabuzius patarciau skalbti, nes neseniai tiesiog sviesius skalbiau (sviesiai geltonus), tai demem parejo.
O balti tai man labai balti patampa
O balti tai man labai balti patampa

aš naudoju tik baltiems skirtus miltelius , panelių striukės baltaos ir dažnai tenka plauti , tai irgi kartais įpilu Vanish, dar kai skalbiu baltus niekada į skalbyklę nepilu nukalkintoją , taip sakė viena pardavėja , kai pirkome baltą striukę , nes tada jos pilkuoja.

QUOTE(Adatuke @ 2008 02 19, 11:56)
"O kuo gi skalbėte?"
Ne vienerius metus skalbiu ir savo ir vyro... nepilkuoja. Gal su tamsiais skalbiniais kartu skalbei? Kai būna "sunkių" dėmių įpilu Vanish, gal ir čia padėtų...

Aš tai rankytėm skalbiau su rankom skalbti skirtais universaliais milteliais

Ačiū visoms už Vanish reklamą. Būtinai išbandysiu

Baltus marskinukus skalbiu su baltais rubais (jokiu kitokiu sviesiu, tik balti)

as irgi skalbiu viska masina
man kartais palolkeja (baltinukai arba liemeneles sleikos) jei sudetyje yra elasteno, jis nuo aukstos temp. pilkeja
bet cia po kurio laiko, po pirmo karto viskas buna ok

Bet kokius baltus drabuzius skalbiu skalbykleje tik su baltais skalbiniais, o jei noriu spindincio baltumo - balinu su balinimo priemone "Lilija" (visose IKI yra). Kaina palyginus su Vanish juokinga, o isbalina ir demes isima tikrai gerai. Siulau pabandyti

As turiu vienus megstamiausius tai skalbiu tik rankomis