Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išlaikote savo marškinukus baltus?

Sveikos, pradėjau dirbti ofise, įsigyjau baltus marškinukus, o po pirmo skalbimo jie papilkavo.... Nei šis nei tas, gal galit pasidalyti patirtimi, ką darote, kad taip neatsitiktų? Manyčiau tema tinkamam prie rūbų.... 4u.gif
Atsakyti
Man visai padeda Vanish specialiai balinimui. Toks baltas butelis. Bet juo tik baltus drabuzius patarciau skalbti, nes neseniai tiesiog sviesius skalbiau (sviesiai geltonus), tai demem parejo.

O balti tai man labai balti patampa smile.gif
Atsakyti
"O kuo gi skalbėte?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne vienerius metus skalbiu ir savo ir vyro... nepilkuoja. Gal su tamsiais skalbiniais kartu skalbei? Kai būna "sunkių" dėmių įpilu Vanish, gal ir čia padėtų...
Atsakyti
aš naudoju tik baltiems skirtus miltelius , panelių striukės baltaos ir dažnai tenka plauti , tai irgi kartais įpilu Vanish, dar kai skalbiu baltus niekada į skalbyklę nepilu nukalkintoją , taip sakė viena pardavėja , kai pirkome baltą striukę , nes tada jos pilkuoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2008 02 19, 11:56)
"O kuo gi skalbėte?" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ne vienerius metus skalbiu ir savo ir vyro... nepilkuoja. Gal su tamsiais skalbiniais kartu skalbei? Kai būna "sunkių" dėmių įpilu Vanish, gal ir čia padėtų...

Aš tai rankytėm skalbiau su rankom skalbti skirtais universaliais milteliais smile.gif

Ačiū visoms už Vanish reklamą. Būtinai išbandysiu smile.gif Kad nereikėtų stovėti parduotuvėje ir laužyti galvą.
4u.gif
Atsakyti
Baltus marskinukus skalbiu su baltais rubais (jokiu kitokiu sviesiu, tik balti) smile.gif
Atsakyti
Gerų savo drabužėlių baltų net neskalbiu su skalbimo mašiną, o tik rankomis ir su geresniais milteliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rroonneettaa @ 2008 02 19, 10:22)
Aš tai rankytėm skalbiau su rankom skalbti skirtais universaliais milteliais smile.gif
aš irgi visada baltus marškinius skalbiu rankom su baltiems rūbams skirtais milteliais. Neįsivaizduoju, nuo ko jie tau galėjo papilkėt g.gif gal vanduo kalkėtas labai?

Atsakyti
[quote=rroonneettaa,2008 02 19, 11:22]

O dangau... ale ir kantrumas ir pasišventimas rankomis skalbti... ar čia aš tokia tinginė? blush2.gif Pagailėk savo rankyčių ir laiko.
Atsakyti
as irgi skalbiu viska masina blush2.gif man kartais palolkeja (baltinukai arba liemeneles sleikos) jei sudetyje yra elasteno, jis nuo aukstos temp. pilkeja doh.gif bet cia po kurio laiko, po pirmo karto viskas buna ok
Atsakyti
Bet kokius baltus drabuzius skalbiu skalbykleje tik su baltais skalbiniais, o jei noriu spindincio baltumo - balinu su balinimo priemone "Lilija" (visose IKI yra). Kaina palyginus su Vanish juokinga, o isbalina ir demes isima tikrai gerai. Siulau pabandyti smile.gif
Atsakyti
As turiu vienus megstamiausius tai skalbiu tik rankomis smile.gif
Atsakyti