Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie mėnulį

Apklausa: Ar jus veikia mėnulio pilnatis? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ačiū, Heide. 4u.gif
Atsakyti
mano nuomone, tai menulis tikrai veikia vyrus... jie pasidaro fiziskai ir lytiskai aktyvesni... tongue.gif
Atsakyti
as per pilnati ryskius ir labai spalvotus sapnus sapnuoju
Atsakyti
Neišsimiegu, ligos paumėja.
Atsakyti
Na,manau,ne tik vyrus veikia,bet visus zmones ax.gif ...jau seniai irodyta,kad per pilnati padaugeja visokio blogio-avariju,traumu ir kt.
Atsakyti
QUOTE(gretiene @ 2009 01 11, 01:26)
mano nuomone, tai menulis tikrai veikia vyrus... jie pasidaro fiziskai ir lytiskai aktyvesni... tongue.gif

Kas čia do naujobė???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 01 19, 21:10)
Kas čia do naujobė????  blink.gif

Naturali viagra - pilnatis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lakmė @ 2008 03 07, 11:59)
Šiandien vakare keičiasi mėnulio fazė. 19,14 pakyla jaunatis. Sekmadienį savo laidoje Palmira Kelertienė sakė, kad pirmos dešimt minučių po jaunaties patekėjimo yra labai svarbio ir reikia svajoti.  lotuliukas.gif

Anksčiau esu girdėjusi, kad pirmą jaunaties naktį svajotos svajonės pildosi, o čia dar Palmira patvirtino thumbup.gif

Tai, va, merginos, nepraleiskit progos padaryt savo gyvenimą gražesnį. Svajokite, nes svajonės pildosi.
4u.gif


sveikutes smile.gif
siandien vakare velei kyla jaunatis, saule ir menulis vienoj linijoj skorpione; tad mergaites svajokit, GALVOKIT NORUS, o dar geriau uzsirasykite juos, NES DIDEJA TIKIMYBE kad tie norai issipildys smile.gif
Apie noru uzrasyma.... 4u.gif visur ieskojau (bet neradau verysad.gif ), kaip teisingai reikia uzrasyti norus (girdeja, kad geriausia, kad tie uzrasyti norai butu kazkaip susije su zoodiako zenklu, kuriame jaunaties metu yra menulis ir saule, siuo atveju jie yra skorpione)....gal kas turi kokia nuorodele (anksciau tokia info kazkur uvau radus internete)?
ir dar... ar "kuriant" norus verta atsizvelgi i busta, kuriame yra tas zoodiako zenklas, kuriame kyla jaunatis (siuo atveju skorpione)?
ax.gif
Atsakyti
Bendra informacija visiems apie šią jaunatį is www.dharma.lt

" Pirmadienį, 21 val. 14 min., Skorpiono 25 laipsnyje įvyks jaunatis – iš Žemės žvelgiant Saulė ir Mėnulis bus toje pačioje ekliptikos vietoje. Be abejo, tai neša ir teigiamas, ir neigiamas galimybes. Gali būti padidėjęs emocingumas, daug kam pasireiškia kaip kerštingumas, aistringumas. Teigiama pusė ta, kad formuojasi gilesnis požiūris į pasaulį, į save, žmogus natūraliai atsigręžia į savo galimybių plėtrą, į tai, kaip jis gali išplėsti savo galimybių ribas, pažinti pasaulio paslaptis. Tai stiprioji Skorpiono pusė.
Jaunatis stipriai suteiks impulsą surasti savyje vidinę jėgą, prasidės maždaug mėnesio laikotarpis, padedantis, paskatinantis nugalėti savyje silpnybes, baimes, pažvelgti giliau į pasaulį, pažvelgti į vidinės transformacijos galimybę. Juk dažnai žmogus patiria nesėkmes dėl didelio vidinio agresyvumo, dėl to, kad jis aplinkui mato priešus užuot suradęs partnerius. Jis visur mato pavojų ir tai jam neleidžia matyti aplink esančių galimybių. Jaunatis Skorpione gali paskatinti padaryti virsmą - pamatyti ne tik grėsmę, bet už jos matyti ir galimybės. Bet tada mes turime leisti sau matyti pasaulį kaip partnerį, su kuriuo galime bendradarbiauti, žmones, ateinančius į mus, - kaip partnerius, mokytojus, galinčius padėti mums keistis stiprybės link."

Smalsautoja, taip, reikia atsižvelgti tiek į Skorpiono ženklą, tiek ir į būstą, kuriame vyksta jaunatis, netgi ir į mėnulio aspektus su tavo astroschemos planetomis. Taip pat, į priešingą būstą, nes ten bus jaunaties kulminacija. Ir tai parodys, kurioje srityje tavo svajonės išsipildys. Tarkime, jaunatis prasidės 1-jame asrologiniame būste, tad kulminacija bus 7-jame, todėl tokiu momentu palanku būtų svajoti apie meilę, naujo partnerio sutikimą wub.gif Bet aišku, reikia žiūrėti visumą, deja ne visada mūsų norai išsipildys smile.gif
Atsakyti