Valio   
 
 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             
  
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 21, 18:21)
 o kaip skanuuuuuuuuuuuu receptuko!!!!!!!!!!!!
 o kaip skanuuuuuuuuuuuu receptuko!!!!!!!!!!!!
                
                                    
                
                6663, labai labai skaniai atrodo paskrudinti makaronai   
 
Tik va norejau paklausti ar makaronai ne kietoki gaunasi, nes kai as paskrudinu ant sviestuko tai tokie kietoki, sudziuve gaunasi.
                
                
             
 Tik va norejau paklausti ar makaronai ne kietoki gaunasi, nes kai as paskrudinu ant sviestuko tai tokie kietoki, sudziuve gaunasi.
                Siandien dariau paela   
 
 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             
  
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(Gulia @ 2008 02 21, 17:41)
niam,niam ..kad sita lekste pas mane ant stalo atsirastu
 
                
                                    
                
                norejau pabaigti tema, bet nespejau  
 
labai skaniai atrodo 
 
Merginos nepamirskime ideti receptu prie nuotrauku, kad po to bereikalingai neklausineti ir tuo paciu taip greitai neuzbaigti temos plepalais 
 
o cia mano
Pomidoriene
2 morkas, petrazoles sakni, puse saliero gumbo sutarkuojame burokine tarka, pora supjaustome kubeliais ir sumetam i sultini (as dazniausiai nuverdu mesa, o po to verdu kokia nors sriuba), pridetam pipiru (juoduju ir kvapniuju), lauro lapa, kai viskas isverda sublenderiuojam ir supilam pomidoru sultys (as pyliau naturalias (uosviai patys dare ), 1l. siek tiek sutirstinam idejus sauksta kukuruzu miltu, pabaigoj iberiame baziliko ir raudonelio. atskirai isverdame ryzius, pries patiekiant ant stalo idedam kelis sausktus ryziu, uzpilame pomidoriene ir idedame sauksteli grietines
Skanaus!
mes sia sriuba labai megstam
 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             
 QUOTE(Gulia @ 2008 02 21, 17:41)
labai skaniai atrodo
 
 Merginos nepamirskime ideti receptu prie nuotrauku, kad po to bereikalingai neklausineti ir tuo paciu taip greitai neuzbaigti temos plepalais
 
 o cia mano
Pomidoriene
2 morkas, petrazoles sakni, puse saliero gumbo sutarkuojame burokine tarka, pora supjaustome kubeliais ir sumetam i sultini (as dazniausiai nuverdu mesa, o po to verdu kokia nors sriuba), pridetam pipiru (juoduju ir kvapniuju), lauro lapa, kai viskas isverda sublenderiuojam ir supilam pomidoru sultys (as pyliau naturalias (uosviai patys dare ), 1l. siek tiek sutirstinam idejus sauksta kukuruzu miltu, pabaigoj iberiame baziliko ir raudonelio. atskirai isverdame ryzius, pries patiekiant ant stalo idedam kelis sausktus ryziu, uzpilame pomidoriene ir idedame sauksteli grietines
Skanaus!
mes sia sriuba labai megstam
 
                
                    
                        
                                    
                 bet, kad tema nesibaigtu taip greit neriekia cia deti saldumynu, sriubu ir panasiu patiekalu
 bet, kad tema nesibaigtu taip greit neriekia cia deti saldumynu, sriubu ir panasiu patiekalu   tam yra kita tema
 tam yra kita tema   
                
                    
                        
                                    
                
                Gal ir yra tame tiesos, bet as pvz. nesuspeju per visas temas sugaudyti kas ka gamina... dazniausia domina receptai su vaizdine medziaga, tada matai kaip atrodo ir kokio rezultato tiketis.. taigi as buciau uz visokiu receptu kelima cia  tik jei jau keliam tai kelkim su receptais, kad po to bereikalingai neklausineti ir po to nuotrauka vienam psl., o receptas kitam
  tik jei jau keliam tai kelkim su receptais, kad po to bereikalingai neklausineti ir po to nuotrauka vienam psl., o receptas kitam   
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             tik jei jau keliam tai kelkim su receptais, kad po to bereikalingai neklausineti ir po to nuotrauka vienam psl., o receptas kitam
  tik jei jau keliam tai kelkim su receptais, kad po to bereikalingai neklausineti ir po to nuotrauka vienam psl., o receptas kitam   
                
                    
                        
                                    
                 
    












