QUOTE(justina_r @ 2008 03 05, 17:47)
nu atrodo tai fantastiskai, savaitgali ir as darysiu (jei iskentesiu iki jo
) tik sakyk o fkai ruosi farsa i ji vandenuko biski reikia ar ne?
As tai nepilu vandenuko.Svogunu dedu daug,"Santa Marijos "mesos prieskoniu ir druskos.Sekmes
Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 03 05, 18:26)
na seimininke as nelabai
daug tiesiog nesekmiu virtuveje buvo , per jas mokausi visa gyvenima
---
nuo teslos uzminkimo iki kibino suvalgymo praejo 2val, tai ar cia mazai ar daug
? kaip pas jus ,
alionke
Net nezinau ,kazkaip nesugalvojau to laiko paskaiciuoti
Na gal kiek ir maziau.
Papildyta:
Ryt ruosiuosi padaryti blynu pyraga pagal Elena
Patiko Nerytes kugelis
As taip niekad dar nekepiau,visada blekutej,o cia taip simpatiskai atrodo
Reikes pasigaminti greitu laiku.Kugelis musu seimoj tai nacionalinis patiekalas
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2008 03 05, 19:53)
Sveikos mergaitės
Labai dažnai užsuku į jūsų temą, kai nebeturiu fantazijos
Ir noriu pasidalint lbai paprastu, bet skaniu patiekaliuku
(Labai atsiprašau jei ką nors panašaus turėjote)
5grūdų košė su faršo kukulaičiais
5 grūdų kruopas užmerkiame iš vakaro. Užminkom faršą su prieskoniais, česnaku, padarome kukuliukus ir pakepiname. Dedu į molinį indą.
Ant viršaus dedu pakepintus svogūnus su morkom. Tada supilu kruopas, dedu lauro lapų, pipirų ir užpilu sultiniu . Iškepus pabarstyti žalumynais. Skanaus
Vilioja ir darbo nedaug