
Geras! Kaip idomiai tu cia sumeistravai, daividija

DAIVIDIJA wau receptukas, noriu isbandyti, tik dar klausima toki kvaila turiu, bet kad as tik pradedanti seimininke, tai klausiu visko, kas man neaisku. Taip supratau visu pirma reikia bulves iskepti orkaiteje, o tik paskui zuvi, ar cia dviem lentynomis?

QUOTE(grranata @ 2008 03 12, 06:41)
DAIVIDIJA wau receptukas, noriu isbandyti, tik dar klausima toki kvaila turiu, bet kad as tik pradedanti seimininke, tai klausiu visko, kas man neaisku. Taip supratau visu pirma reikia bulves iskepti orkaiteje, o tik paskui zuvi, ar cia dviem lentynomis? 

Aha,pirmiausia issikepiau bulves.kai jos buvo iskeptos,dariau visa kita.Tiesa,tos bulves labai skanios ir vienos

QUOTE(daividija @ 2008 03 11, 23:25)
MANO VAKARIENE:ZUVIS SU APKEPTOMIS BULVEMIS KOPUSTO LAPE.
dedame garbanoto kopusto lapa,ant jo pabarstytos prieskoniais bet kokios zuvies file
Ant virsaus keptu bulviu ir uzdengiame kitu kopusto lapu.kepame 15-20min.

dedame garbanoto kopusto lapa,ant jo pabarstytos prieskoniais bet kokios zuvies file

Ant virsaus keptu bulviu ir uzdengiame kitu kopusto lapu.kepame 15-20min.

Ytariu skanumelis

As sian kaip tik ir susiruosus kepti kepsnius kopusto lapuose, zesiu kas gausis

daividija, koks idomus receptas
pusryciams visiems zinomi karsti sumustiniai:
kumpis, daug surio, paprika kituose marinuotas agurkas

o cia pietus:
pangasiju file apvoliota kiausinio plakinyje ir dziuveseliuose, su bulvemis ir morku su cesnaku
salotose (pakeisimui valgom su cesnakiniu svietu)

vakarienei padariau tortilla
farsas, paprika, pomidorai, cesnakas, svogunas,kukuruzai, mar. agurkas, cili, meksikietiski prieskoniai, pomidoru pasta (MB akys suzibo ir pirstus laizesi, nes jam toks maistas labai patinka
) galutinio varianto nepavyko nufotkinti 


pusryciams visiems zinomi karsti sumustiniai:
kumpis, daug surio, paprika kituose marinuotas agurkas


o cia pietus:
pangasiju file apvoliota kiausinio plakinyje ir dziuveseliuose, su bulvemis ir morku su cesnaku
salotose (pakeisimui valgom su cesnakiniu svietu)


vakarienei padariau tortilla
farsas, paprika, pomidorai, cesnakas, svogunas,kukuruzai, mar. agurkas, cili, meksikietiski prieskoniai, pomidoru pasta (MB akys suzibo ir pirstus laizesi, nes jam toks maistas labai patinka




Neryte klausimukas dėl tortillos. Kai susuki tą faršą į blyną, dar reikia ką nors daryti? ar jau čia tieisiai į burną

QUOTE(Betse @ 2008 03 12, 14:21)
Neryte klausimukas dėl tortillos. Kai susuki tą faršą į blyną, dar reikia ką nors daryti? ar jau čia tieisiai į burną 

pries suvyniojant i tortila farsa, ja reikia pasildyti - orkaitej ar mikrobangei, tada i silta tortila vyniojam farsa ir niam niam


Nu, Mintibute, šaunuolė tu
Iš kur tiek laiko laisvo turi tokių patiekalų gaminimui?
Šitas dalykas man labai labai skaniai atrodo. Tik parašyk kiek tiksliai kiaušinių reikia dėti ir kokį kiekį bešamelio? Bandysiu gaminti.

Iš kur tiek laiko laisvo turi tokių patiekalų gaminimui?
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 15:32)
idesiu savo megstamo zaliojo pudingo recepta
spinatai+svogunai+cesnakai+ besamelis (labai labai tirstas)+keli kiausiniai + tarkuotas suris + prieskoniai
svogunus ir cesnakus apkepiname,pasidarome besameli (kuo tirstesni),apkepiname spinatus ( arba sampinjonus,arba kepeneles,arbe vien tik svogunus/porus) tada viska per mesmale/mikseriu ir sumaisome su kiausiniais ir tarkuotu suriu. Dedame i forma ir i orkaite apie 1val. Leidziame pilnai atvesti (kad sustingtu) ir valgome.
Labai skanu
ir sotu


spinatai+svogunai+cesnakai+ besamelis (labai labai tirstas)+keli kiausiniai + tarkuotas suris + prieskoniai
svogunus ir cesnakus apkepiname,pasidarome besameli (kuo tirstesni),apkepiname spinatus ( arba sampinjonus,arba kepeneles,arbe vien tik svogunus/porus) tada viska per mesmale/mikseriu ir sumaisome su kiausiniais ir tarkuotu suriu. Dedame i forma ir i orkaite apie 1val. Leidziame pilnai atvesti (kad sustingtu) ir valgome.
Labai skanu



Šitas dalykas man labai labai skaniai atrodo. Tik parašyk kiek tiksliai kiaušinių reikia dėti ir kokį kiekį bešamelio? Bandysiu gaminti.

Paplotelis alia ,,Pica"


teslai:
100 g sviesto
50 g vandens
220 g miltu
druskos
uzpilui:
2 kiausiniai
125 ml pieno arba grietines
prieskoniu
pasidarom tesla is nurodytu produktu. idedame i saldytuva 30 min. kociojame, ant jos tepame garstyciu (tik nepadauginti), pomidoro griezinelius, tarkuoto surio, grybu. kiausinius suplakiau su grietine (nes pieno neturejau), idejau prieskoniu ir uzpyliau viska.
kepiau apie 35 min. orkaiteje.



teslai:
100 g sviesto
50 g vandens
220 g miltu
druskos
uzpilui:
2 kiausiniai
125 ml pieno arba grietines
prieskoniu
pasidarom tesla is nurodytu produktu. idedame i saldytuva 30 min. kociojame, ant jos tepame garstyciu (tik nepadauginti), pomidoro griezinelius, tarkuoto surio, grybu. kiausinius suplakiau su grietine (nes pieno neturejau), idejau prieskoniu ir uzpyliau viska.
kepiau apie 35 min. orkaiteje.
QUOTE(Renatita @ 2008 03 12, 15:03)
Nu, Mintibute, šaunuolė tu
Iš kur tiek laiko laisvo turi tokių patiekalų gaminimui?
Šitas dalykas man labai labai skaniai atrodo. Tik parašyk kiek tiksliai kiaušinių reikia dėti ir kokį kiekį bešamelio? Bandysiu gaminti.

Iš kur tiek laiko laisvo turi tokių patiekalų gaminimui?
Šitas dalykas man labai labai skaniai atrodo. Tik parašyk kiek tiksliai kiaušinių reikia dėti ir kokį kiekį bešamelio? Bandysiu gaminti.

tu gali pas mane ateiti ir paraugauti


Daividija,kaip idomiai atrodo patiekalas

QUOTE(daividija @ 2008 03 11, 23:25)
MANO VAKARIENE:ZUVIS SU APKEPTOMIS BULVEMIS KOPUSTO LAPE.
Čia įdomus patiekalas



innguta skaniai atrodo
