... na tiesiog malaciai jus...sitiek pasiulymu stalui, musu vyrai kasdien geles turetu dovanot
Merginos, nu ir prigaminot
Saunuoles!

vistienos kepsneliai su suriu, bulvemis ir siveziomis darzovemis

ir pakeptas keptuvej plokstainis (pries tai buvo keptas orkaiteje)

p.s. i plokstaini visad dedu grietines, tadaj is buna puresnis ir tikrai skanesnis nei su pienu
vistienos kepsneliai su suriu, bulvemis ir siveziomis darzovemis

ir pakeptas keptuvej plokstainis (pries tai buvo keptas orkaiteje)

p.s. i plokstaini visad dedu grietines, tadaj is buna puresnis ir tikrai skanesnis nei su pienu
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 19, 00:32)
ir pakeptas keptuvej plokstainis
As taip siandien norejau kazko panasaus, bet kaip uztingejau
Turiu negera iproti
jusu sedevru visada ateinu paziureti, kaip ruosiuosi miegot
Naktibalda gal galetumete isduoti paslapti, kaip gaminamas baltas padazas?
QUOTE(sandrucka @ 2008 03 19, 00:05)
Turiu negera iproti
jusu sedevru visada ateinu paziureti, kaip ruosiuosi miegot
Naktibalda gal galetumete isduoti paslapti, kaip gaminamas baltas padazas? 
aš darau patį paprasčiausią, pakepinu miltus su sviestuku, ir tada dedu grietinės, šiek tiek šiandien pieno pyliau, džiovintų prieskonių, tai būtų krapai, petražolės ir tada užkaitinus užpilu ant patiekalo ir dar palieku šiek tiek, kad įsigertų į mėsytę, ir viskas
QUOTE(egleegle @ 2008 03 18, 11:49)
Pavasaris išėjo - šaltibarščiai atėjo


Aš šaltibarščius darau su pienu. Kiti ingredientai: virtas burokėlis, kefyras, agurkas, kiaušinis, prieskoniai, žalumynai.
Ir jūros gėrybės su sojų padažu.
Reikės kokių 200 - 300 gramų jūros gėrybių kokteilio (šaldyto). Jūros gėrybes sudėti į verdantį vandenį, palaukti, kol užvirs ir nusunkti.
Tuo tarpu apkepinti pievagrybius, porą. Kai apskrus, įpilti grietinėlės, sojos padažo, įdėti prieskonių ir sudėti apvirtas jūros gėrybes. Dar troškinti 1-2minutes. Taip gaminant jūros gėrybės gaunasi minkštutės

Papildyta:


Aš šaltibarščius darau su pienu. Kiti ingredientai: virtas burokėlis, kefyras, agurkas, kiaušinis, prieskoniai, žalumynai.
Ir jūros gėrybės su sojų padažu.
Reikės kokių 200 - 300 gramų jūros gėrybių kokteilio (šaldyto). Jūros gėrybes sudėti į verdantį vandenį, palaukti, kol užvirs ir nusunkti.
Tuo tarpu apkepinti pievagrybius, porą. Kai apskrus, įpilti grietinėlės, sojos padažo, įdėti prieskonių ir sudėti apvirtas jūros gėrybes. Dar troškinti 1-2minutes. Taip gaminant jūros gėrybės gaunasi minkštutės

Papildyta:
Kaip as noreciau situ saltibarsciu
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 17:54)
super grazuciai, kaip noreciau..
Papildyta:
QUOTE(Creed @ 2008 03 18, 19:09)
labai sveikuolishkas receptukas
Papildyta:
QUOTE(logika @ 2008 03 18, 19:47)
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau
bet kitą kartą jau pati gaminsiu.
pagarba uz toki reportaza
sushi yra galybes rushiu, tad vidu galima dar prifantazuot, ka deti...
myliu sushi, bet ragauju tik sushi restoranuose, nes ypac megstu su zalia zuvim, o tai jau tik profu darbas...
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 03 18, 23:24)
Papildyta:
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 18, 22:09)
grazu....
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 19, 00:32)
kaip noriuuuuuuuuuuuuuu ..
Kotletai pagal Lalaa
Kitaip


QUOTE(Nerytė @ 2008 03 18, 23:32)
p.s. i plokstaini visad dedu grietines, tadaj is buna puresnis ir tikrai skanesnis nei su pienu 
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 18, 16:14)
o ten paprastai su peiliu ipjovei jau uzklote tesla? kaip suprantu tu darei du pyragus ar ne?
Dar neužklojus ant viršaus lakšto, ipjaunu, ir tik tada užkloju
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.









