QUOTE(emilka @ 2007 03 21, 15:23)
As jau buvau pasinesusi ant fibo,

, man jie patiko, apskaiciavau kubatura, kaina ciki

,viskas ok. Vieni pasake, kad fibo tik babkes tresia uz varda, o blokeliai kaip blokeliai, tie patys kaip baltarusiski

. As nesu nusistaciusi pries "Bulbalenda", bet man tai kvepia cheepu

, kazkaip nelabai as pasitikiu ju prekemis ir netikiu ,kad ju blokeliai kaip fibo. Fibo man ir dabar patinka, bet negaliu uzsispirti ir pasakyti ne

, nes statybininkai pabegs, is kur kitus gausiu
Kiti pasake, kad ir is viso mano namui blokeliai netinka, geriau plytos, nes blokelius reikia su specialiu aparaciuku pjaustyt, o tam reikia papildomos darbo jegos. Zodziu statau is moliniu skyletu plytu
O nepagalvojot , kad cia yra paprastas ekonominis interesas - plytu murijimo darbas ivertinamas siek tiek brangiau nei blokeliais ( nors gal as ir klystu ? ) ? Cia apskritai truputi gudraujama - tenka ir man vietomis nusileisti - stengiamasi siek tiek nuo kliento nugrezt pinigeliu . Va , kad ir pati paminejot - specialiu aparaciuku pjaustyt (

) , papildoma darbo jega ... Na cia jau sudo malimas , ne kitaip . Viena pjukla , su spec.dantimis , galima gi isigyti , ne arkli kainuoja . Ir juo kuo paprasciausiai pjaustyti . Blokelius gi Fibo su skiediniu murija , ne klijais , tai ten milimetriniu daliu tiklslumo tikrai nereikia ... Na , emilka , nelabai ir su statybininkais jums sekasi , man atrodo ...

. As tai dar ieskociaus kitu statybininku . Kiek prisimenu , kad pas jus pagal projekta buvo akyto betono blokeliai . Tai super medziaga , lengvai pjaustosi , daro ivairiausias formas is ju . Tai jeigu jau taip sneka - kitur cia suo pakastas ...