Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiau, nei vienas Cezario pjūvis

Sveikos

Labai norėčiau, kad pasidalintumete savo patirtimi mamytes, kurios turėjo daugiau nei vieną Cezario pjūvį. Pati turėjau du kartus. Kaip jaučiates, ar yra skirtumai, palyginus su pirmu pjūviu. Kaip greitai pradėjote jausti odą po antro pjūvio? Ar įmanoma turėti dar trečią vaiką, jeigu pirmi du buvo pagimdyti per Cezarį.
Atsakyti
Sveikute,
Mano visi trys vaikučiai gimė operacijų pagalba. Po pirmo jaučiausi baisiai - mama buvo visą laiką šalia. Man darė pilną narkozę. Po antro leliuko pati su lašaline viską pasidarydavau thumbup.gif . O trečia operacija buvo pati lengviausia ir po to puikiai jaučiausi. Mane operavo super daktarai. Turiu tik du randus šypsenėles blush2.gif . O ketvirto jau nebeišnešiočiau - taip pasakė daktaras. Paskutinis neštumas buvo geras, tačiau po operacijos pasakė, kad nedaug trūko, kad mažius būtų pats pro pilvo apačią išlindęs blink.gif -labai išplonėjusi odos sienelė (jei teisingai supratau). Bet viskas baigėsi laimingai drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 02 24, 17:09)
Sveikos

Labai norėčiau, kad pasidalintumete savo patirtimi mamytes, kurios turėjo daugiau nei vieną Cezario pjūvį. Pati turėjau du kartus. Kaip jaučiates, ar yra skirtumai, palyginus su pirmu pjūviu. Kaip greitai pradėjote jausti odą po antro pjūvio? Ar įmanoma turėti dar trečią vaiką, jeigu pirmi du buvo pagimdyti per Cezarį.


Turėjau tris cezarius. Tarp pirmo ir antro - 3.5 metų, tarp antro ir trečio - metai ir keturi mėnesiai. Visi nėštumai praėjo gerai, operacijos pavyko. Gal tik po trečios operacijos labiau skaudėjo, bet tikriausiai dėl to, kad skausmingiau traukėsi gimda.
Taigi, sėkmės.
Atsakyti
man po antro Cezario labiau pilvas kaba virš rando, t.y. apatinė pilvo dalis. Bet nelabai dar noriu stipriai pradeti sportuoti, nes toks jausmas, kad kazkur tai viduje skauda, jau proėjo 3 mėnesiai. O kaip sekasi Jums?
Atsakyti
Turėjau du ir manau, kad turėsiu dar ir trečią smile.gif . Neigiamų pojūčių didelių nejutau - nemaloniausia buvo tik kateterio įvedimas pūslėn, o skausmas po operacijos man nebuvo didelis. Antrąkart operuojant gydytojas pasakė, kad randas prasiskyręs blink.gif . Pjūviai sugijo gerai, pilvuko nėr thumbup.gif . Šiaip turbūt reiktų išsitirt dėl tos gimdos sienelės išplonėjimo, nes vasarą norėtume paplanuoti.
Atsakyti
As turėjau išpjautą cistą nuo kiaušidės ir du cezarius, viso trys pjūviai vienoj vietoj. Po abiejų cezarių jaučiausi gerai. Pilvas nedidelis, tik kartais nuo staigių judėsių uzskausta pilvą.
Atsakyti
Man teko turėt 4 cezario operacijas.Sugydavo greitai,komplikacijų nebuvo,tik ties pjiūvio vieta dabar toks sukietėjimas skausmingas.
Kai nešiojau mažiuke labai stebėjo gyd.ir išoperavo 37sav.dėl gimdos sienelės išretėjimo.
Atsakyti
QUOTE(cukrinuke @ 2008 03 13, 16:36)

Kai nešiojau mažiuke labai stebėjo gyd.ir išoperavo 37sav.dėl gimdos sienelės išretėjimo.



O stebėjo echoskopu? Man neramu, nes jau dabar randas buvo prasiskyręs, o dar norėčiau vieno leliaus.....
Atsakyti
man irgi idomu ar galima daugiau nei tris cezarius tureti. turejau viena ir zinau kad jei pastociau ir gimdyciau vel cia pat jie vel darytu operacija, bet jei ishvaziuociau gimdyt i dideli miesta tai leidzia ir paciai, tai galvoju ar vaziuot ish cia ir gimdyt paciai teks ar vis delto galima ir daugiau nei tris kartus tureti cezari?
kol kas tik veina turim vaikuti bet kazkaip apsvajoju apie dar tris blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
As cia gal siek tiek ne i tema, nes turejau tik viena cezari. Norejau suzinot ar kuriai nors buvo panasi situacija g.gif Dabar susiduriau su tokia problema: Tuoj bus trys menesiai kai nesulaikiu menesiniu, nors jau buvo susitvarkiusios po gimdymo. Nestumo testai neigiami, daraus beveik kas antra diena. Buvau pas ginekologe, nieko blogo nerado, tiesiog sake laukti g.gif Maitinuos gerai, nesilaikau jokiu dietu. Manau, gal cia ytakos turi cezario pjuvis unsure.gif
Atsakyti
As dabar turejau antra cezario pjuvi,gydytoja apie trecia sake net nesvajot nes gimdos sieneles labai isretejusios.O siap savijauta tai gera,randai sugyjo greitai.
Atsakyti
QUOTE(Gazelė @ 2008 02 24, 17:39)
Sveikute,
Mano visi trys vaikučiai gimė operacijų pagalba. Po pirmo jaučiausi baisiai - mama buvo visą laiką šalia. Man darė pilną narkozę. Po antro leliuko pati su lašaline viską pasidarydavau thumbup.gif . O trečia operacija buvo pati lengviausia ir po to puikiai jaučiausi. Mane operavo super daktarai. Turiu tik du randus šypsenėles blush2.gif .  O ketvirto jau nebeišnešiočiau - taip pasakė daktaras. Paskutinis neštumas buvo geras, tačiau po operacijos pasakė, kad nedaug trūko, kad mažius būtų pats pro pilvo apačią išlindęs  blink.gif  -labai išplonėjusi odos sienelė (jei teisingai supratau). Bet viskas baigėsi laimingai drinks_cheers.gif .

4u.gif sveikinu tave Gazele 4u.gif
man laba smalsu, o koks skirtumas tarp visu CP tavo? g.gif blush2.gif ir gal kokia ypatinga prieziura buvo tau su paskutiniais nestumais? g.gif blush2.gif ax.gif klausiu, nes pries gimdyma labai norejau pati gimdyti, bet deja-CP verysad.gif tai dabar pamastau, kad antra vaikeli irgi noreciau CP, ir gal net ir trecia rolleyes.gif , nes labai jau ilgai man tas gimdymas artejo- saremiai labai ilgai nestiprejo , paskui dar skatinamieji- nu vienu zodziu, pasikankinau iki valios, tik skirtumas tas kad vaikiukas nelindo tuo tuneliuku lotuliukas.gif
Atsakyti