Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko raidos centras. Kuris geriau?

Turime siuntima i vaiko raidos centra. Kas susidurete pasakykite, kuri istaiga geriau ir ka ten daro, gal galit detaliau: Centro poliklinikos vaiko raidos centras ar Vaiko raidos klinika "Lopselis" lopselio gatveje.

Musu problema. Nekelia galvos sodinant, nesivarto jau virs keturiu menesiu mergyte. Na ji gime menesiuku anksciau. Bet visgi jau turetu. Be to, atsilieka desinioji puse.
Atsakyti
Gal kas nors buvote vien tik Kauno vaiko raidos klinikoje "Lopselis" arba centro poliklinikos vaiko raidos centre ir galite apie juos papasakoti? Kokiu proceduru gavote? Ar sutikote kompetentingus gydytojus?
Atsakyti
Labai aktuali tema g.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas siek tiek nukrypstant nuo temos: ar gali pediatras arba neurologas tam paciam vaikui israsyti siuntima i vaiko raidos centra du ar daugiau kartu i metus. Gal esate su tuo susidure?

Ir apskritai domina bet kokia informacija apie vaiku raidos centrus. Pasidalinkite patirtimi 4u.gif Kitaip panasu, kad savo kailiu teks info susirinkti ax.gif
Atsakyti
Meginsiu jums padeti ax.gif

Vaiko raidos centras Kaune yra vienas tai tas kur Lopselio gatveje mirksiukas.gif

Centro, Silainiu ir Kalnieciu poliklinikose yra ankstyvosios reabilitacijos tarnybos, kuriose kiekvienas vaikas iki 7m kasmet gali ir manau jus mamos turetumet reikalauti siuntimo is pediatro ir gauna 18 nemokamu kartu. I tai ieina logopedo, kineziterapeuto, masazisto,nervu, spec pedagogo konsultacijos!

Kaip ten su Lopselio gatve tai tokiu smulkmenu nezinau, bet manau, kad karta i metus vaikutis irgi gali gauti siuntima i ten, o didesni ,kai lanko darzeli, jei kyla kokiu nors negerumu tai ir darzelio specialiosios pedagogines komisijos siunciamas gali net kelis kartus ten lankytis per metus mirksiukas.gif

Na manau aiskiai jums cia pripasakojau 4u.gif

Pati irgi greitu laiku trauksiu tik dabar renkuosi ar Centro pol ar Kalnieciu geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 07 kovo 2008 - 14:34
Labai aciu, Pentarda, uz atsakyma.

Kita vertus, man vis tiek daug kas lieka neaisku. Gal kas nors galite atsakyti?

Pvz., kad su tuo paciu siuntimu, galima eiti ir i Lopselio gatveje ir i pvz. kurios nors poliklinikos ankstyvos reabilitacijos centrus ar tarnybas. Tai reiskia, kad tos tarnybos ir lopselio raidos centras atlieka ta pati?

Ir dar.. centro poliklinikoje klausiau iki kokio amziaus jie apziuri mazylius. Tai sako iki metu, veliau nebent yra rimtu sutrikimu. Na bet gal vel cia jei turi vaikutis sutrikimu tada ir i lopseli eini, nors siaip maciau veda visai normalius vaikus, tiesiog nukreipia is darzelio specialistu ivertinimui.

Ir dar... poliklinikose kazkaip gauni 18 proceduru. o lopselio gatveje apziuros 5 specialistu ir tam kad gautum gydymui proceduru vel reikia siuntimo, kaip supratau. Ar jie cia kitokia tvarka isivede, ar tiesiog cia visai kitokio tipo istaiga? Ir kazin kiek proceduru ten duoda po to dar vieno siuntimo gydymui?

Na, nezinau, ar aiskus mano klausimai. Jei kas galit, atsakykit. Butu smagu zinoti, kur mes galim patekti, ir ko is gydytoju galim reikalauti. Ir dar karta dekoju, Pentardai, uz atsakyma, nes jis irgi padejo vat butent tuos dalykus issiaiskinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidasqrt: 09 kovo 2008 - 20:00
Lopselio gatvej pradzioj pereini per visus gyd., t.y. psichologa, logopeda, neurologa, kineziterapeuta ir soc. darbuotaja. tada jie paraso isavdas ir neurologe nusprendzia ar jums reikia masazu/mankstu ar baseino. siaip ten geri specialistai, bet klinikos vedeja yra labai grieztu paziuru ir jautresnems mamos nesiulyciau pas ja apsilankyti. mes pas ja lankemes, kai buvom ~5 men, tai del keliu smulkmenu man liepe vaika del invalidumo vest i komisija. kai parodziau seimos gydytojai tokias jos rekomendacijas, tai juoktis pradejo. beje, tos smulkmenos - mano mergina vertesi tik per viena sona ir nelabai norejo kojytem spirtis. nuejom i masazus pas Onute Berankiene ir jau po keliu savaiciu vartemes ir rememes kojytemis. tai koks dar invalidumas? o i baseina tai vaikstom cia karta per savaite;)
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2008 04 23, 12:17)
Lopselio gatvej pradzioj pereini per visus gyd., t.y. psichologa, logopeda, neurologa, kineziterapeuta ir soc. darbuotaja. tada jie paraso isavdas ir neurologe nusprendzia ar jums reikia  masazu/mankstu ar baseino. siaip ten geri specialistai, bet klinikos vedeja yra labai grieztu paziuru ir jautresnems mamos nesiulyciau pas ja apsilankyti. mes pas ja lankemes, kai buvom ~5 men, tai del keliu smulkmenu man liepe vaika del invalidumo vest i komisija. kai parodziau seimos gydytojai tokias jos rekomendacijas, tai juoktis pradejo. beje, tos smulkmenos - mano mergina vertesi tik per viena sona ir nelabai norejo kojytem spirtis. nuejom i masazus pas Onute Berankiene ir jau po keliu savaiciu vartemes ir rememes kojytemis. tai koks dar invalidumas? o i baseina tai vaikstom cia karta per savaite;)

O kur ta lopšelio gatvė? O į baseiną gali ir sveiki vaikiukai eit? Kie kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 05 13, 15:53)
O kur ta lopšelio gatvė? O į baseiną gali ir sveiki vaikiukai eit? Kie kainuoja?

vilijampolej. gali ir sveiki:) kaina- beveik 6 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2008 05 14, 10:24)
vilijampolej. gali ir sveiki:) kaina- beveik 6 lt 4u.gif

Nu va biggrin.gif Pati vilijampolėj gyvenu ir nežinau. O gal žinot koks baseino gylis ir kiek vienu metu mamyčių būna (lyg skaičiau kad 2 mamytės ir 2 vaikučiai 4u.gif ). Taip pat noriu paklaust ar būtinai reikia vaikui tų specialių pampersų
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 05 14, 12:26)
Nu va  biggrin.gif  Pati vilijampolėj gyvenu ir nežinau. O gal žinot koks baseino gylis ir kiek vienu metu mamyčių būna (lyg skaičiau kad 2 mamytės  ir 2 vaikučiai  4u.gif ). Taip pat noriu paklaust ar būtinai reikia vaikui tų specialių pampersų

na man gylis zemiau bambos, iki uzpakalio kazkur:) taip, pampersu butinai specialiu reikia. vienu metu dazniausiai buna 2 mamytes su vaikuciais. tiesa, viena karta mes laika buvom sumaise, tai prieme ir mus, tryse buvom... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2008 05 14, 20:38)
na man gylis zemiau bambos, iki uzpakalio kazkur:) taip, pampersu butinai specialiu reikia. vienu metu dazniausiai buna 2 mamytes su vaikuciais. tiesa, viena karta mes laika buvom sumaise, tai prieme ir mus, tryse buvom... ax.gif  blush2.gif

Ir kiek žinau, tai reikia pažymos, kad gali lankyt baseiną. O čia tik mamytei reikia turėt ar ir vaikui? 4u.gif Ir jei nesunku parašykit ko dar reikia ? Ačiū labai.
Atsakyti