Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios bakterijos


Sveikos, gal jau kam teko susidurt su tokia situacija, kad niekur negaunat pirkti YOGURT kapsulių g.gif kiek vaistinių apvažiavom niekur nebėra, kiek klausėm tai net sandėliai nebeturi.
Tai gal žinot kur dar jų galima gauti g.gif Arba kokį jų pakaitalą galima rasti nusipirkti. Ir GEFILUS niekur nebėra.
Ar nepasigedot? g.gif
Atsakyti
Kai dar nebuvo aukščiau minėtų vaistų, gerdavom Linex, Bifidumbakteriną. Labai gerai yra Laktikolis, jo ilgam užtenka, tik neskanus.
Atsakyti

bifidus irgi nebėra, bet jau ir mes radom yogurt pakaitalą, tai probiotinės kilmės kapsulės "narine" thumbup.gif
Atsakyti
Na mes irgi buvom pasigedę Gefilus'o , bet tipo tik Eurovaistinėse jo nebuvo, o radome Rimi vaistinėje (Dainavos PC). Tas buvo kazkur prieš mėnesį. Dabar jau baiginėjam dėžutę, reiks ieškoti vėl.. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 08 13, 20:58)
bifidus irgi nebėra, bet jau ir mes radom yogurt pakaitalą, tai probiotinės  kilmės kapsulės "narine"  thumbup.gif


mes bifidus tik maximoj radom blink.gif (pačioj parduotuvėj, vaistinėj nei vienoj nerandam) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Na, as cia tipo vaistininke 4u.gif Tai galiu pasakyti taip: Yogurta iseme...Visa kiek turejome, skambino is firmos ir liepe grazinti verysad.gif O bifidu tai su galiojimais kazkas...gal atsiras veliau... Siuo metu yra tik: Bifolac (brangu 22lt? g.gif, bet jo 30caps.), Linex 16caps apie 13lt, narine...Ka dar?
Actimel pamirsau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif(pacioj parduotuvej) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmogė: 30 rugpjūčio 2005 - 13:07
Dar yra Acidophilus su pektinu kapsulės. 50 kaps. kainuoja apie 17-18 lt. Bet jos tinka vaikamas tik nuo trijų metų ax.gif
Bifolac iki dviejų metų vaikiukams tik su gydytojo rekomendacija ax.gif Na, jis panašus į visus anksčiau minėtus bakterijų produktus, irgi bifido ir lacto bakterijos sudėtyje. Kapsulės dar nieko pagal kainą, o milteliai tai kažkaip jau labai brangiai gaunasi sad.gif Kapsulių gamintojai nerekomenduoja ardyt, tad mažiams lieka tik miltukai tongue.gif
Atsakyti
Yogurt tabletem sake,kad sustabdyta licenzija. Uztat jos nebus tiekiamos. Mums irgi jos labai patiko, ir kaina priimtina.
Siaip yra labai dar geras FloraCare. 8dienu ciklas zarnyno florai atnaujint. Bet jos brangios kaina 44lt. Mano dukrytei Linex netiko, tai nupirkom sias bakterijas.
Atsakyti
Reikės pabandyti tas FloraCare, nes tokių nebandėm. Jeigu tik aštuonias dienas reikia gerti gal ir ta kaina ne tokia jau ir baisi g.gif , nes yogurt kapsules beveik pastoviai turim gerti, kad neturėtumėm problemų su žarnynu.
Atsakyti
Vaistinėse jau vėl yra Yogurt kapsulių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 09 05, 23:01)
O mums Yogurt kapsulės labiausiai tiko ir patiko  cry.gif  Visus angsčiau vardintus vaistukus esam bandę ir visais daugiau ar mažiau nusivylę. Net nežinau kuom dabar reiks pakeisti  g.gif


O mums geriausias Bifolac. Nors ir labai brangiai iseina, bet geriau sumoket 165 lt menesiui ir turet gera rezultata, nei 80 lt ismest i bala, t.y. poveikio jokio (nuo Gefilus verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pupsas @ 2005 10 26, 14:08)
O mums geriausias Bifolac. Nors ir labai brangiai iseina, bet geriau sumoket 165 lt menesiui ir turet gera rezultata, nei 80 lt ismest i bala, t.y. poveikio jokio (nuo Gefilus  verysad.gif )

sutinku 100 proc.
Mes ilgai gerem Gefilus ir Yogurto kapsules. Nebuvo poveikio. Bifolac thumbup.gif Cia asmenine patirtis, ne reklama 4u.gif
Atsakyti