Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

Mano 4 metu sunus serga lengva forma bronchine astma.Jis elergiskas salciui.Jau siemet ,tik vos spejo atsalti orai,o mes ir sergam.Gydytoja patare vartoti RIBOMUNYL.Tai kaip ir skiepai per burna,skirti apsaugoti imuninei sistemai.Noriu suzinot jusu nuomone apie siuos vaistus,gal kas naudojote?Ju kaina gan nemaza,idomu, ar tikrai jie veiksmingi?Nors nepasakysi,vieniems jie gali padeti,o kitiems ne.Idomu suzinot jusu nuomone.
Atsakyti
Rybomunilį naudojam jau 4 mėn. Kol kas jokio stebuklingo efekto nepastebėjau. Tik nueinam į darželį ir sergam. Ten siaučiančiom bakterijom imuniteto dar neturim. Gal kad dar maži esam- 2m. 4mėn. Mūsų gydytoja gyrė šiuos vaistus. Ji davusi jų savo mergaitei- sergamumas sumažėjo, o kai serga tai atseit lengvesne forma. Jų poveikis turėtų būti jaučiamas po 3 mėn. Kai vaikučiai dažnai serga, griebiesi bet kokių priemonių jiems padėti. Tai gal ir verta pabandyti. Brangu tik pirmą mėnesį, o sekančiais ne taip baisiai.
Atsakyti
o jus ar neapsirgot,pradeje vartot si vaista?Inform lapeleje skaiciau,kad gali pakilti temperatura ir kt...
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2006 09 15, 08:44)
o jus ar neapsirgot,pradeje vartot si vaista?Inform lapeleje skaiciau,kad gali pakilti temperatura ir kt...



As savo vyresnelei sia savaite pradejau duot si vaista,tai jau po trecios dozes pradejo skaudet galva,sloguot,pakosint,pakilo temperatura ,vienu zodziu ,gryni persalimo pozymiai doh.gif
Siaip apie si vaista merginos temoje''Vaistai'' diskutuoja ax.gif
Atsakyti
Vienais metais dukrai girdžiau tuos vaistukus ( jeigu galima juos vaistais vadinti). Kiek pamenu, juos pradėjom vartoti rudenį, ir tikrai pas gydytoją nereikėjo eiti visus 3 mėn. (prieš tai sirgdavom 2 kartus per mėnesį). Bet vistiek ligos baigėsi tik išoperavus adenoidus ir anginą, tad apie Ribomunilio poveikį sunku spręsti. Gal jis labiau padeda tiems, kurie dažniau serga virusinėmis ligomis?
Atsakyti
Jei kam reikia, tai turiu 4 pokelius, galiu pigiau parduot...Galioja iki 2008m.
Mes pernai viena pokeli sugerem pries darzeli ( jokiu salutiniu poveikiu), bet veliau nebevedziau, tai ir negerem kitu pokeliu.Galvojau, kad siemet gal gersim. Bet vis gi nusprendziau ju neduot, noriu pamatyt ,ant kiek mano dukryte savarankiskai yra atspari ligom.O jei ir pradetu dazniau sirgt, tai tiesiog nebevesiu iki pavasario darzelin.
Tai jei ka domina, rasykit i a.z.
Atsakyti
As taip pat dar nepradejau tu vaistu duot.Siandien vaika vezu pas pulmonologe,tai pasikonsultuosiu.
Gal ir pirkciau,bet kad tu Skorpione visai kitam Lietuvos gale gyveni. verysad.gif
Atsakyti
o mums jau liko paskutinis menesis gerti RYBOMUNILA ir efektas tikrai geras,nes penki men vaikas negaves antibiotiku,o taip gaudavo per menesi du kartus,nes pastoviai sinusitai ir gerkle.o vat pernai naudojom BRONCHOMUNALY tai jis visai jokio efekto nedave g.gif
Atsakyti
O kažin sergant laringitu ar padėtų g.gif Pagrindinė mūsų liga, nors mums jau 4 metai. Pernai sudaviau Luivac. Tai atseit dviem metams įgauti imunitetą turėjom. Praeitą savaitę jau sirgom doh.gif ...
Atsakyti
betukas, sergant laringitu geriausias vaistas inchaliatorius, nepagailėk pinigų ir nusipirk, man užteko vieno karto kad vaiks susirgtų ir ligoninėje atsidurtų, dabar turiu inchaliatorių vis ramiau 4u.gif
Atsakyti
Mes Rybomunylį pradėjom gert gegužės mėn. ir baigėm rugpjūtį. Mūsų pdiatrė patarė, kad imunitetą reikia stiprinti dar prieš darželį, nu tai sugėrėm kursą. Prieš rugsėjį nuėjau į polikliniką pažymos darželiui, tai kadangi mūsų gydytojos nebuvo, tai nuėjau pas kitą. Tą visai kitaip šnekėjo. Liepė šitą vaistą duoti per ligų sezoną, t.y. spalio - kovo mėn. atseit jis padeda imuninei sistemai gintis nuo visokių parazitų. Nu tai taip ir likau nesupratus. ar iš vis per vasarą mums jį vertėjo vartoti.
Tiesa dar vasarą prasidėjus karščiams, kažkur buvo pagavęs skersvėjis, tai buvo pradėjus kosėti ir snargliotis, o kaip tik kitą dieną turėjom gerti Rybomunilį. Tai jokių vaistų nereikėjo, sloga ir kosulys dingo per vieną dieną. Nu nežinau visgi dabar ir oras drėgnas ir darželyje puse grupės sergančių vaikų, tai velnias žino kaip čia bus.
Bandysiu nuo spalio vėl kartot kursą.
Atsakyti
prieš atidarydamos naują temą, gal galit pažiūrėt ar nėra tokia tema jau atidaryta doh.gif
apie ribomunylą diskutuoja čia:
http://www.supermama...view=getnewpost
Atsakyti