Įkraunama...
Įkraunama...

Prerijų šuniukai

sveiki 4u.gif

na va, senokai domina šie gyvūnėliai, tačiau lietuvoj jie mažai kam žinomi ir informacijos taip pat labai nedaug verysad.gif gal esate susidūrę ar net auginate ir gal galit duoti kokios nors info apie jų auginimą ?

user posted image
Atsakyti
Ir nusipirksi ir informacijos is ju gausi: mirksiukas.gif
http://www.skelbiu.lt/3100801.html
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2008 02 29, 09:19)
Ir nusipirksi ir informacijos is ju gausi:  mirksiukas.gif
http://www.skelbiu.lt/3100801.html


Nu bet komentarai to skelbimo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Linksmi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, bet kaina didoka, laukiu kol nupigs biggrin.gif BR\ETO TEN PATS PARDAVĖJAS KOMENTUOJA VĖJUS, KAŽKAIP NERIMTAI ATRODO... g.gif
Atsakyti
sleep.gif
Atsakyti
Pardavejas normalus, pati asmeniskai esu su jais bendravusi (pirkau papuga), tik i atitinkamus komentarus urut atitinkami ir atsakymai. Kaina nera didele, Latvijos zoo parduotuvej pardavinejo dvigubai brangiau. Tuo labiau, kad nera ju dideles pasiulos.
Atsakyti
o klausimas -ar jie gali būti palaidi namie, ar būtina visada narvelyje laikyti irgi neatsakytinas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi tas padaras grauzikas, tai paleisti ar nepaleisti spresti seimininkui, kadangi be prieziuros paleidus palakstyti bet koki grauzika tiketini nuostoliai - apgrauzti laidai, ir kt.
Atsakyti
kalbėjau su vienu žmogumi, tai sakė jie nelabai jaukūs naminiai gyvūnėliai, nebent yra pratinami prie žmogaus nuo pat atskyrimo su motina, o jeigu ne, tai gali kasti ir tt.
Atsakyti
gali kąsti ir šiaip nelabai judrūs gyvūnai, jei laikomi bute, daug laiko praleidžia narve, tokiu atvėju 70proc laiko praleidžia miegodami.. smile.gif
Atsakyti
4u.gif neseniai juos atveze i kauno zoo soda 4u.gif
Atsakyti