Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai cepelinai

Mano šeima mėgsta cepelinus, sakyčiau truputėlį netradicinius.Aš vietoj faršo dedu maltos rūkytos arba parūkytos dešros.Man daug skaniau nei su faršu.Pabandykit, gal ir jums patiks. tongue.gif tongue.gif Ir būtinai turi būti tarkuotos bulvės maišomos su virtomis.
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2005 04 20, 08:59)
O gal kas bandėt daryti cepelinus iš pirktinės tešlos???
Vakar radau parduotuvėje, bet nepirkau, nes nežinau, ar gaunasi skanūs cepelinai.
Ir jeigu bandėt daryti tokius cepelinus, ar ten reikia žalią faršą dėti, ar jau išvirtą (iškeptą) g.gif

Man tai jie labai skanūs!!! Per kelias minutes padarau, be jokių terlionių ir vargo ir svarbiausia visados žinau, kad pavyks (esu ne vieną kartą su tais didžkukuliais susimovusi doh.gif ) Skonis tai toks tarpinis tarp virtų bulvių ir paprastų cepelinų- man patinka Mmmm...
Atsakyti
QUOTE(Dargana @ 2005 08 19, 10:17)
Man tai jie labai skanūs!!! Per kelias minutes padarau, be jokių terlionių ir vargo ir svarbiausia visados žinau, kad pavyks (esu ne vieną kartą su tais didžkukuliais susimovusi  doh.gif ) Skonis tai toks tarpinis tarp virtų bulvių ir paprastų cepelinų- man patinka Mmmm...

Man irgi patinka. Aš dar įdedu sutarkavusi porą bulvių - skonis pasidaro panašesnis į tarkuotų bulvių cepelinus. Svarbu, kad nereikia daug laiko sugaišti.
Atsakyti
Dar vienas iš įdomesnių ir "prabangesnių" receptukų, tai cepelinai su vištienos krūtinėlės įdaru. Ją reikia išvirti ir truputėlį su svogūniukais pakepti, dar galima morkyčių įdėti, skonio ir fantazijos reikalas, prieskonių ir įdaras paruoštas, o daugiau kaip tradicinius cepelinus ruošti. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
mama Tania, o tu i ta prancuziska bulviu patiekalai dar pati dejai kokiu prieskoniu ar tik cesnaka ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2005 08 19, 13:40)
mama Tania, o tu i ta prancuziska bulviu patiekalai dar pati dejai kokiu prieskoniu ar tik cesnaka ir viskas?

Dar papildomai dejau Vegetos prieskoniu ir druskos (labai mazai).
Dar man atrodo butu skanu prideti farso ir troskinti moliniame puode
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2005 08 18, 22:02)
Rytoj, jeigu turesiu laiko perskaityti straipsnio Saldumynai visas zinutes, tai pateiksiu torto "Generolas" receptuka.
Mano manymu, pats skaniausias tortas pasaulyje.
Isbandykit receptuka, nepagailesit  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Jau parasiau recepta "Salduminuose"
Atsakyti
QUOTE(Dargana @ 2005 08 19, 10:17)
Man tai jie labai skanūs!!! Per kelias minutes padarau, be jokių terlionių ir vargo ir svarbiausia visados žinau, kad pavyks (esu ne vieną kartą su tais didžkukuliais susimovusi  doh.gif ) Skonis tai toks tarpinis tarp virtų bulvių ir paprastų cepelinų- man patinka Mmmm...

As viena karta irgi pagailejau savo laiko ir nusipirkau, bet po to prakeikiau visa pasauli. Pusia dienos skaudejo skrandis, nors problemu su juo neturiu. Daugiau niekada nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2005 08 19, 14:11)
As viena karta irgi pagailejau savo laiko ir nusipirkau, bet po to prakeikiau visa pasauli. Pusia dienos skaudejo skrandis, nors problemu su juo neturiu. Daugiau niekada nepirksiu

O gal ne cepelinai kalti?
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2005 08 19, 17:58)
O gal ne cepelinai kalti?

O kas? g.gif
Atsakyti
Aš irgi esu valgiusi su obuoliais, lyg ir nieko, bet daugiau mama nebedarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2005 08 19, 20:54)

Nežinau, gal maistas, kurį prieš cepelinus valgei?
Atsakyti