Įkraunama...
Įkraunama...

Boro plius indiškas tepaliukas iš Rusijos

Tai va isgirdau apie jo stebuklinga poveiki nuo visu odos negalavimu: egzemos, ikandimai, alergijos, sutinimai, randu gydymas, nudegimai, spuogai, nutrynimai, įpjovimai etc. mane konkreciai domintų ar tikrai jis augalinis ir ar galima naudoti nėščioms?? beje, spuogus pulingus patvarke per 2 dienas...kai anksciau kamuodavo savaite..
Atsakyti
Nupirkau tokį tepaliuką vyrui, nes jam labai trūkinėja nykščių oda prie nago. Tepėsi, bet ypatingo poveikio, kai parašyta anotacijoje, nepajuto. Išbandė vieną tūbelę. Gal reikėjo ilgiau?
Na, o man po antro pasitepimo išbėrė rankas, siaubingai niežtėjo. Tad nedrįsčiau teigti, jog šiuo tepalu gydomos alergijos - man jis buvo alergiškas.
Atsakyti
Labai gerai gydo nudegimus. Buvau gerokai nusideginus, kai prisilieciau prie karstos orkaites.Iskart pasitepiau ir neuzilgo praejo skausmas, be to, neiskilo ne viena pusle.
Atsakyti
Man taip pat nuo nudegimo labai gerai padejo, o vat nuo ikandimu tai jokio poveikio nepajutau g.gif
Atsakyti
Kas per tepalas? g.gif Kur jo gauti? smile.gif Mums jo labai reikia biggrin.gif . Du simptomus pagydė, vadinasi gerai. Reikia išbandyti. smile.gif
Atsakyti
Labai sudomino sitas tepaliukas.Butu gerai namie turet toki daug kam tinkanti vaista.O,kur ji isigyjat?Ar yra visose paprastose vaistinese ir ar brangus?
Atsakyti
Aš perku turguje arba iš pažįstamos moteriškės, kuri prekiauja kosmetika. Kainuoja apie 3 litus.
Atsakyti
pas mus urmo bazeje po 3,80 pardavineja moteriskutes. Bijau prisigirti, bet man lygtai matosi pagerejimas odos- buvo issausejusi ir taip nukasiau kad iki pamisimo ir tokio lygio kad net sijono nebegaliu uzsideti, tai nakti jau nebesikasiau o ir zaizdeliu nebematau, tik sausumas dar liko reik gal dazniau po kokius 2 3 kart tepti g.gif Kaimyne sekmingai herpi gydosi ir kitiems pataria, tai ir man isiule isbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalinka: 13 balandžio 2005 - 10:51
Teisa, visai pamirsau pasakyt, kad man kai egzemos paumejimas buvo (ar zvynelynes, nezinau, labai jau tos ligos panasios), ir suskilo odele blink.gif tai labai gerai suminkstino oda, tai ne taip skaudejo...
O pirko tetis, kai i Rusija buvo nulekes... Ten daug geru vaistu yra, kurie yra pigus ir kazkodel Lietuvoje "isimti is apyvartos"... unsure.gif Nezinau, galit ir vaistinese paklausinet, gal jie turi? g.gif
Atsakyti
Sveikos.As irgi juo naudojausi.Mano ranku oda buvo labai sutrukinejusi ir veidas daznai pleiskanojo tai mama nupirko turguje pas bobutes ir liepe men juo teptis labai padejo. thumbup.gif .Tevui mano koju nuspaudos buvo ir seip kojos nuo nuovargio skaudedavo tai kai pasitepdavo tada laimingas dirbdavo biggrin.gif .Siame tepaliuke yra mentolis kuris nuima skausma nes saldo,taip pat ir nuovargi.Is mano pazystamu tai daug kas naudoja,net vaikus tepe visiem padejo.

Zinoma visu zmoniu organizmai skirtingi - tad gali kai kam ir netikti,jei per nelig jautri oda,sudedamosioms dalims alergiski,dazniausei tai mentoliui.

Bet vaistas nuostabus ir kisenei nebrangus thumbup.gif .Linkiu kad visiems padetu.
Atsakyti
Kazkuri jusu klause ar galima vartoti nescioms. Is pavadinimo sprendziu, kad i sito tepaliuko sudeti ieina boro rugstis - nescioms ir vaikams iki 3 metu negalima vartoti. Jau senai isimta is mamos ir vaiko vaistineles.
Atsakyti
Bet lapelyje, prie tepaliuko pridėtame, jei aš gerai pamenu doh.gif ,berods rašoma, kad juo galima tepti ir kūdikius, esant bėrimams nuo sauskelnių. Gaila, aš tepalą jau pabaigiau ir lapelio nebeturiu.
Atsakyti