Norge, ir mane sudomino tavo vyro šaltibarščių receptas
Manau tikrai turėtų būt skanu
O sakyk, kokį kefyrą naudoji? Ar paprastą ar šaltibarščių? Ir ar dedi kiaušų?
QUOTE(Ingute @ 2005 06 09, 08:47)
Norge, ir mane sudomino tavo vyro šaltibarščių receptas
Manau tikrai turėtų būt skanu
O sakyk, kokį kefyrą naudoji? Ar paprastą ar šaltibarščių? Ir ar dedi kiaušų?
Manau tikrai turėtų būt skanu
O sakyk, kokį kefyrą naudoji? Ar paprastą ar šaltibarščių? Ir ar dedi kiaušų?
Paprasta. Bele koki- dazniausiai saltibarsciams perku plastmasiniuose maisuose- patogiausia. Na, ne pati pigiausia gal, bet is esmes- bet koki kiek zinomo gamintojo, nepamenu riebumo- ar dvieju, ar dvieju su puses proc.
Del kiausiniu, tai kartais dedam. Bet tada posmulkiai supjaustom, tai akiu jie nebado.
Tikrai- pabandykit. Tas kefyro-buroku-sultinio proporcijas galit kazkiek pagal save pareguliuoti, bet pamatysit- liuks gaunasi skonis.
Šiandien dariau šiuos šaltibarščius pagal norge receptą,nu vasai patiko ,nei druskos nei pipirų nereikėjo dėti,tik aš cukraus biški įbėriau ,nes turbūt per rūgščius burokus nusipirkau
QUOTE(Gabijja @ 2005 06 09, 19:52)
Šiandien dariau šiuos šaltibarščius pagal norge receptą,nu vasai patiko ,nei druskos nei pipirų nereikėjo dėti,tik aš cukraus biški įbėriau ,nes turbūt per rūgščius burokus nusipirkau
Oi oi oi, tokiu atveju ne cukraus reikia, o daugiau agurko papjaustyt, kefyro daugiau, jei skiestus kas valgo- vandens. Cukrus nenuims rugstumo saltibarsciu. Apskritai- nereikia saltibasciams cukraus.
QUOTE(norge @ 2005 06 09, 20:12)
Paprasta. Bele koki- dazniausiai saltibarsciams perku plastmasiniuose maisuose- patogiausia. Na, ne pati pigiausia gal, bet is esmes- bet koki kiek zinomo gamintojo, nepamenu riebumo- ar dvieju, ar dvieju su puses proc.
Del kiausiniu, tai kartais dedam. Bet tada posmulkiai supjaustom, tai akiu jie nebado.
Tikrai- pabandykit. Tas kefyro-buroku-sultinio proporcijas galit kazkiek pagal save pareguliuoti, bet pamatysit- liuks gaunasi skonis.
Del kiausiniu, tai kartais dedam. Bet tada posmulkiai supjaustom, tai akiu jie nebado.
Tikrai- pabandykit. Tas kefyro-buroku-sultinio proporcijas galit kazkiek pagal save pareguliuoti, bet pamatysit- liuks gaunasi skonis.
Ačiū Norge
Būtinai reiks pabandyt pasidaryt
Niekada neperku aš tų buljonų , bet pasiskaičiusi receptą - jau nusipirkau
Beliks kitus ingridientus susipirkti ir pirmyn barščių gaminti
Beliks kitus ingridientus susipirkti ir pirmyn barščių gaminti
QUOTE(Nome @ 2005 06 10, 13:41)
Dariau siandien Norges saltibarscius. Kooooookie skanus, ne tas zodis. Net negaliu nusakyti to skonio, nu su tokiu kazkokiu pasleptu cinkeliu tie saltibarsciai gavosi. Dabar jau zinau, kad visada tokius darysiu. Nesu ragavus skanesniu . Tikrai
Aciu, Norge.
Aciu, Norge.
Oi, kaip malonu.
As irgi situos saltibarscius dariau mmmmmmmmm kokie skanuciai buvo visada tokius tik ir darysiu
Kaip tik dabar verdu bulbes prie šaltibarkščių. Sriuba šąla. Oi, kaip bus skanu....mmmmmmm
Ačiū Norge kad leidai pasinaudoti vyru, tphu, vyro žiniom šaltibarščių gaminime. Nerealus "cinkelis" tas sultinys. Tik aš dėjau maždaug litrui kefyro vieną kubelį, tai man vos vos per aštru. Kitakart desiu kokius 2/3 kubelio. skonis