Įkraunama...
Įkraunama...

šaltibarščiai

Norge, ir mane sudomino tavo vyro šaltibarščių receptas rolleyes.gif
Manau tikrai turėtų būt skanu thumbup.gif
O sakyk, kokį kefyrą naudoji? Ar paprastą ar šaltibarščių? mirksiukas.gif Ir ar dedi kiaušų?
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2005 06 09, 08:47)
Norge, ir mane sudomino tavo vyro šaltibarščių receptas  rolleyes.gif
Manau tikrai turėtų būt skanu  thumbup.gif
O sakyk, kokį kefyrą naudoji? Ar paprastą ar šaltibarščių?  mirksiukas.gif Ir ar dedi kiaušų?


Paprasta. smile.gif Bele koki- dazniausiai saltibarsciams perku plastmasiniuose maisuose- patogiausia. Na, ne pati pigiausia gal, bet is esmes- bet koki kiek zinomo gamintojo, nepamenu riebumo- ar dvieju, ar dvieju su puses proc.

Del kiausiniu, tai kartais dedam. Bet tada posmulkiai supjaustom, tai akiu jie nebado. biggrin.gif

Tikrai- pabandykit. Tas kefyro-buroku-sultinio proporcijas galit kazkiek pagal save pareguliuoti, bet pamatysit- liuks gaunasi skonis.
Atsakyti
Šiandien dariau šiuos šaltibarščius pagal norge receptą,nu vasai patiko thumbup.gif ,nei druskos nei pipirų nereikėjo dėti,tik aš cukraus biški įbėriau ,nes turbūt per rūgščius burokus nusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijja @ 2005 06 09, 19:52)
Šiandien dariau šiuos šaltibarščius pagal norge receptą,nu vasai patiko thumbup.gif ,nei druskos nei pipirų nereikėjo dėti,tik aš cukraus biški įbėriau ,nes turbūt per rūgščius burokus nusipirkau doh.gif


Oi oi oi, tokiu atveju ne cukraus reikia, o daugiau agurko papjaustyt, kefyro daugiau, jei skiestus kas valgo- vandens. Cukrus nenuims rugstumo saltibarsciu. Apskritai- nereikia saltibasciams cukraus.
Atsakyti
Dariau siandien Norges saltibarscius. Kooooookie skanus, ne tas zodis. Net negaliu nusakyti to skonio, nu su tokiu kazkokiu pasleptu cinkeliu tie saltibarsciai gavosi. Dabar jau zinau, kad visada tokius darysiu. Nesu ragavus skanesniu thumbup.gif . Tikrai drinks_cheers.gif
Aciu, Norge. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 06 09, 20:12)
Paprasta.  smile.gif Bele koki- dazniausiai saltibarsciams perku plastmasiniuose maisuose- patogiausia. Na, ne pati pigiausia gal, bet is esmes- bet koki kiek zinomo gamintojo, nepamenu riebumo- ar dvieju, ar dvieju su puses proc.

Del kiausiniu, tai kartais dedam. Bet tada posmulkiai supjaustom, tai akiu jie nebado.  biggrin.gif

Tikrai- pabandykit. Tas kefyro-buroku-sultinio proporcijas galit kazkiek pagal save pareguliuoti, bet pamatysit- liuks gaunasi skonis.


Ačiū Norge 4u.gif
Būtinai reiks pabandyt pasidaryt thumbup.gif
Atsakyti
Niekada neperku aš tų buljonų , bet pasiskaičiusi receptą - jau nusipirkau biggrin.gif
Beliks kitus ingridientus susipirkti ir pirmyn barščių gaminti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2005 06 10, 13:41)
Dariau siandien Norges saltibarscius. Kooooookie skanus, ne tas zodis. Net negaliu nusakyti to skonio, nu su tokiu kazkokiu pasleptu cinkeliu tie saltibarsciai gavosi.  Dabar jau zinau, kad visada tokius darysiu. Nesu ragavus skanesniu  thumbup.gif . Tikrai drinks_cheers.gif
Aciu, Norge. 4u.gif


Oi, kaip malonu. smile.gif
Atsakyti
As irgi situos saltibarscius dariau mmmmmmmmm tongue.gif kokie skanuciai buvo visada tokius tik ir darysiu thumbup.gif
Atsakyti
Ir man patiko su sultinio kubeliu, tik proporcijas aš kitokias ėmiau.
Atsakyti
Kaip tik dabar verdu bulbes prie šaltibarkščių. Sriuba šąla. Oi, kaip bus skanu....mmmmmmm
Atsakyti
Ačiū Norge thumb_yello.gif kad leidai pasinaudoti vyru, tphu, vyro žiniom šaltibarščių gaminime. Nerealus "cinkelis" tas sultinys. Tik aš dėjau maždaug litrui kefyro vieną kubelį, tai man vos vos per aštru. Kitakart desiu kokius 2/3 kubelio. thumbup.gif skonis
Atsakyti