Įkraunama...
Įkraunama...

Laikausi teises nėščia

Sveikos merginos, vat laukiau laukiau ir prisilaukiau is tos baimes... blush2.gif Vairavimo kursus baigiau beveik pries metus, teorija issilaikiau dar seniau, tik praktikos egzamino laikyt taip iki siol ir neprisiruosiau blush2.gif . O dabar jau ir nemaza pilveli turiu, 24 sav. nestuke.gif Dabar susigriebiau, kad jei dabar neissilaikau teisiu, tai dar ilgaaaaai as ju neturesiu, nes kai bus leliukas is vis laiko nebebus pravaziavimams ir egzaminams. Pasidalinkit patirtim, kas laiket teises su pilvuku, kaip sekesi, kokia instruktoriu, egzaminuotoju reakcija, elgesys? mirksiukas.gif
Atsakyti
viskas bus ok, tik neimk nieko giliai į plaučius, tas pilvas netrukdo vairavimui. smile.gif
Atsakyti
Aš ir laikiaus teises nėštukė...Šiaip viskas normaliai, maniškis instruktorius labai mane saugojo, kad tik nesinervuočiau... thumbup.gif O kai jau laikiau regitroj, tai nepastebėjau jokių pokyčių...Kiek žinau, jie tikrai nesidaro atlaidesni, o tik ramesni (nors aš su egzaminuotoju net susiginčyjau)... rolleyes.gif Dabar taip nedaryčiau, ta prasme nelaikyčiau teisių būdama nėščia, nes ištikrųjų labai veikia...Nervai, įtampa ir pan...Kad ir kaip stengsies būti rami... wink.gif Sėkmės... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai aš prisimenu kiek nervų man kainavo tas vairuotojo pažymėjimas, tai jokiu būdu nelaikyčiau tų egzaminų būdama nestuke.gif .
Atsakyti
Sveikos, niu va, pati paklausiau pati dabar galiu atsakyti biggrin.gif Teises issilaikiau budama 8-ta menesi nescia. Turejau auksini instruktoriu, kuris mane laaabai saugojo. O regitroj egzaminuotojas kai pamate mano pilva, tai pirmas klausimas buvo ar nereikes vaziuot i ligonine? biggrin.gif Jam streso buvo daug daugiau nei man biggrin.gif O as pati buvau nusiteikus kad negaliu jaudintis, tai kazkaip labai saltais nervais vaziavau laikyti egzamino. Dabar taip turbut neiseitu biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju, kad iš esmės niekuo nesiskiria tas teisių laikymas besilaukiant (nebent Regitroj gal atlaidžiau pažiūrės), nes elgiasi su manim mokykloj be kažkokio dirbtinio saugojimo, labai maloniai, rūpestingai, bet kaip su visais besimokannčiais.
Gerai, kad į paskaitas galiu vakarais eit, nes rytais negalėčiau, pykina žiauriai iki pusės dienos doh.gif
Atsakyti
Galiu papasakot savo istorija. Tik pradejau lankyti vairavimo kursus ir pastojau, isklausiau teorija, laikiau egzamina neislaikiau, todel viska meciau ,nes labai sunki nestumo pradzia buvo ,vis laukiau kada baigsis blogumas. Kai baigesi ,pasedejau pasimokiau ir 8men isilaikiau teorija. O vaziavimus atidejau po gimdymo. Ir va, su visai vargais po 1,5 metu, nervu ir daug pinigeliu -turiu vairuotojo pazymejima ir puikiai vazineju thumbup.gif
Atsakyti
Pradėjau laikytis teises jau su pilvuku, mokykliniai sekėsi super, regitroj teorija is karto, vairavima is antro išlaikiau, jokių nervu man nekainavo, vairavimas man relaksas.
Atsakyti