Įkraunama...
Įkraunama...

Regėjimas praėjus 3 ir > metų po akių korekcijos

QUOTE(Natusia @ 2016 01 23, 23:38)
operaciją paturėjau 2010,08 men , regejimas buvo -2,75. Šiai dienai regejimas puikiausias. pooeparacinis periodas pamirštas buvo po kelių dienų., nors rytais ranka akinių ieškojo palei lovą dar bent savaitę smile.gif))))))) rekomenduoju, dariausi NOVOJE Zrenije, komentavau tuo metu šitam forume.


Kliniką ir aš labai rekomenduoju, tiesa, daryta kitokia "pagerinimo" operacija- įsodintas dirbtinis lęšiukas. Trečiadienį bus dvi savaitės po operacijos, akis dar tik mokosi matyti, pakankamai sunku kol kas. Kas operavo? Mane Tobolevičius, o prieš ir po operacijos žiūrėjo Radzko. Šiaip aš labai šia klinika patenkinta, ir daktarai superiniai, ir visas personalas. Kada būsiu darbinga- nežinau.Šiandien mėginau pavairuoti, tai dar negaliu- pykina smile.gif vestibiuliarinis aparatas ir smegeninė nepajėgia suvokti, kad ta akis, kuri nematė, pradėjo regėti .
Kas liečia korekciją lazeriu- šiandien aš tiesiog "laukiniškai" džiaugiuosi, kad nesidariau jos (kairė mano akis -5 su astigmatizmu turėjo, pagundų buvo), nes būtų nuploninta ragena- šiai dienai atsisveikinčiau su regėjimu ir su darbu. Dėl dešinės akies korekcijos lazeriu net nesiūlė, nes labai tikėtina, kad ateity ir toje akyje gali išlysti katarakta, jei norėčiau pasigerinti be būtinybės- tik lęšiuko keitimas smile.gif O katarakta užpuolė staiga, per paskutinį mėnesį regėjimas pablogėjo nuo 70 iki 40 proc., operacija buvo atliekama skubiai, nes visiškai nebegalėjau dirbti. Diagnozuota taip pat Novoje zrenije klinikoje, valdiškoje poliklinikoje paprasčiausiai skubiai nepakliūsi.
Atsakyti
Sveikos, ar po lazerinės akių operacijos, nesusidūrėte su nuolatiniais akių skausmais?
Atsakyti
QUOTE(DOLORESA123 @ 2016 10 15, 13:33)
Sveikos, ar po lazerinės akių operacijos, nesusidūrėte su nuolatiniais akių skausmais?


Ne, tik padidėjo akių jautrumas.
Atsakyti