Įkraunama...
Įkraunama...

Šampanas

Niekada nesu buvusi vestuvėse. Dabar planuojant savąsias iškilo klausimas, iš ko geriamas šampanas prie santuokų rūmų? Iš taurių, paprastų plastikinių stiklinių? Jei pirkt taures, tai jų reikės nemažai, bet plastikines stiklines vėl gi labai nešventiškai atrodo... Kaip jūs darėte, ar planuojate daryti?
Atsakyti
Kiek mačiau, ir iš savo patirties žinau, kad daugiausia geriama iš plastikinių - mažiau vargo ir pinigų. O be to, nepripirksti tų taurių... juk nežinote kiek artimųjų, bendradarbių ar draugų ateis jūs pasveikinti prie santuokos rūmų.
Yra pirkti plastmasinių taurių - permatomos ant kojelių (kaip tikros šampaninės)- pigiau, gražiau nei paprastos plastikinės, o be to negaila ir išmest mirksiukas.gif
Atsakyti
O jei aš tuoksius tik bažnyčioje, kažin ar iš jos išėjus galima gerti šampaną?
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 04 14, 09:14)

zinoma kad galima, nemaciau dar ne vienu vestuviu kur prie baznycios nebutu geriamas sampanas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Legute @ 2005 04 14, 09:42)
zinoma kad galima, nemaciau dar ne vienu vestuviu kur prie baznycios nebutu geriamas sampanas  ax.gif

Tada gerai
Atsakyti
Mums filmuotojas pasiūlė nusipirkti taures, taip gražiau ir juostoj bus. O kiti gers iš vienkartinių smile.gif Nors mano manymu taurės nepraktiška, saugot labai jau reiks blush2.gif
Atsakyti
savaitgalį buvo mano brolio vestuvės, tai jiems fotografas irgi patarė šampanui turėti taures, o jau kitiems tai tiks ir vienkartinės, nes nuotraukuose tikrai gražiau kai jaunieji daužiasi su taurėm. O kad jos nesudužtų, tai jas galima laikyti krepšyje, kur ir visi gėrimai bei saldainiai ir t.t. Ir patarčiau vienkartinių stiklinių turėti daug, nes labai jos jau greit "eina".
Atsakyti
Kiek dar visokių smulkmenų reikia žinoto. ax.gif
Atsakyti
o aš kai buvau draugės vestuvėse, tai jaunieji taip pat gėrė šampaną iš taurių, bet va, kad nereikėtų jų saugot, jie jas specialiai sudaužė į žemę. efektas gražus, bet kiek žinau, tai lyg ir rusiškas paprotys( na sčastjė), o gal koks graikiškas? g.gif ( ten pas juos visokių opa ir t.t.) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 04 14, 09:14)

ne tik galima, bet būtina! mirksiukas.gif
anksčiau šampaną gerdavo tik ypatingomis progomis..... o ši proga super ypatinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 04 13, 14:37)
Kiek mačiau, ir iš savo patirties žinau, kad daugiausia geriama iš plastikinių - mažiau vargo ir pinigų. O be to, nepripirksti tų taurių... juk nežinote kiek artimųjų, bendradarbių ar draugų ateis jūs pasveikinti prie santuokos rūmų.
Yra pirkti plastmasinių taurių - permatomos ant kojelių (kaip tikros šampaninės)- pigiau, gražiau nei paprastos plastikinės, o be to negaila ir išmest mirksiukas.gif

Renna,

kur tu matei plastikiniu tauriu (permatomu ir ant kojeliu) pigiai. Labai noreciau ten nusipirkti. Nes as tai maciau, kad viena taure 1 litas, tai kokiai 50-60 zmoniu visai nemazai gaunasi kaip uz plastmases gabaliukus.
Butu didelis aciu, jeigu pasakytumei, kur ju matei pirkti
Atsakyti
Mes pirkom stiklines taures, nes ju savikaina buvo tokia pati kaip plastikiniu tauriu. Ant koteliu uzrisau skirtingu spalvu kaspinelius tai visi zinojo kuri kurio taure, jas laikeme dezese masinos bagazineje. Is ju gere prie baznycios ir sant rumu, gamtoje visi gere is vienkartiniu.
Atsakyti