Įkraunama...
Įkraunama...

Šampanas

Na, jei jaunikiai bijo, kad nesuduztu taures, is kuriu jie gers sampana, tai patarciau jauniesiems pasiimti grazias metalines ar sidabrines taures, maciau vienoj filmuotoj juostoj, tai graziai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Dalia30 @ 2005 04 20, 15:54)
Na, jei jaunikiai bijo, kad nesuduztu taures, is kuriu jie gers sampana, tai patarciau jauniesiems pasiimti grazias metalines ar sidabrines taures, maciau vienoj filmuotoj juostoj, tai graziai atrodo

Vakar Maximoje kaip tik mačiau pasidabruotas gražias taures (2 vnt ~45 Lt)
bei spec. stiklines taures šampanui su jaunojo ir jaunosios lipdukais (2 vnt ~9 Lt).

Atsakyti
QUOTE(Anaka @ 2005 04 14, 21:46)
Renna,

kur tu matei plastikiniu tauriu (permatomu ir ant kojeliu) pigiai. Labai noreciau ten nusipirkti. Nes as tai maciau, kad viena taure 1 litas, tai kokiai 50-60 zmoniu visai nemazai gaunasi kaip uz plastmases gabaliukus.
Butu didelis aciu, jeigu pasakytumei, kur ju matei pirkti

Maciau maximoj, ten po 6 vnt. supakuota, kainos, deja, nepamenu.....
Atsakyti
Man labai patiko mintis sudauzyti tas taures, tik kazi ar prie bažnučios jas daužysi
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 04 22, 14:44)
Man labai patiko mintis sudauzyti tas taures, tik kazi ar prie bažnučios jas daužysi

Sakoma, kad tai rusiskas paprotys, bet jei patinka kodėl gi ne, galima ir ne prie baznycios, o pvz: gryzus į sventimo vietą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 04 23, 15:31)
Sakoma, kad tai rusiskas paprotys, bet jei patinka kodėl gi ne, galima ir ne prie baznycios, o pvz: gryzus į sventimo vietą 4u.gif

g.gif g.gif g.gif g.gif reik ir man pasvarstyti, gal ir neblogai ir foto geros butu ir dar laime atnes, juk sako sukės laime nesa:)
Atsakyti
Na, jei visi prie bažnyčios taures daužytų, nemažas kalnas šukių susikauptų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainiukė @ 2005 05 02, 21:07)
Na, jei visi prie bažnyčios taures daužytų, nemažas kalnas šukių susikauptų biggrin.gif

aga pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 04 21, 15:26)
Maciau maximoj, ten po 6 vnt. supakuota, kainos, deja, nepamenu.....

sveika, o kada tavo vestuves?ir kaip suprantu tu iš Klaipėdos ar klystu?
Atsakyti
Prieš kokį mėnesį buvom prie Rotušės maniškio grupioko nuėję pasveiktinti, tai visus sveikintojus vaišino šampanu iš vienkartinių plastikinių taurių, gražiai ir iškilmingai atrodė, man vienkartinės stiklinės tokia proga kažkaip nesižiūri g.gif
Čia ne į temą, bet ir saldainiais vaišino iš gražių pintų krepšelių.
Tai per savo vestuves irgi galvoju taip daryti - svečiams ir pulkui plastikines taures parūpinti, o jauniesiems gal tikras stiklines taures. Tik šiaip aš praktiškai negerianti, o ir šampano nelabai mėgstu, nebent būtų tikras prancūziškas blush2.gif , tai arba tik pozuosiu su šampano taure, arba mineralinio pilsiuos, kad burbuliukų būtų rolleyes.gif
Atsakyti
kai dalyvavau vestuvese, tai jaunieji turejo stiklines taures, be to specialiai ta proga pirko ir , kai jaunasis pernese jaunaja per tilta, tai igere sompana, sudauze taures ir saldziai pasibuciavo rolleyes.gif man tai labai romantiskai pasirode, o jei grazu tai nesvarbu kieno paprotys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 12, 19:15)
Prieš kokį mėnesį buvom prie Rotušės maniškio grupioko nuėję pasveiktinti, tai visus sveikintojus vaišino šampanu iš vienkartinių plastikinių taurių, gražiai ir iškilmingai atrodė, man vienkartinės stiklinės tokia proga kažkaip nesižiūri  g.gif
Čia ne į temą, bet ir saldainiais vaišino iš gražių pintų krepšelių.
Tai per savo vestuves irgi galvoju taip daryti - svečiams ir pulkui plastikines taures parūpinti, o jauniesiems gal tikras stiklines taures. Tik šiaip aš praktiškai negerianti, o ir šampano nelabai mėgstu, nebent būtų tikras prancūziškas  blush2.gif , tai arba tik pozuosiu su šampano taure, arba mineralinio pilsiuos, kad burbuliukų būtų  rolleyes.gif

ir mes taip su tauremis bandysim, sveciam plastmasines o mums stiklines
Atsakyti